הפרק היומי

../images/Emo44.gifהפרק היומי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo87.gif

כל מה שקשור לפרק של היוםם לכאןןןןן
צפייה נעימה ומהנה לכולם
היום פרק 80.. אם אני לא טועה

שכטרון

New member
../images/Emo13.gif כנסו!

וכל מה שקשור לאנאבל היום או בכלל, לשרשור של הלנה

moton

New member
וואו.. לי אלבק הפתיעה אותי!!

יחסית, היום היא ממש שיחקה טוב בסצנה ם אדם ושירה.. היתה סצינה מעולה.. הופתעתי לטובה =)

ענקקק!!! פרק עם הכי הרבה...

ז'תומרת קרו הכי הרבה דברים מעניינים ולא צפויים פרק ענקקק!!! אבל אין אין על הפרק עם אדם ושירה שישנו ואז קמו זה היה פרק שולט!!! בואנה פיק אפ מתחילים להיכנס לעניינים.. וכה צודקים יולי נכנסה טוף היום למרות שאני שונאת אותההה..! כפרעע על הזוג המושלם הייתה נשיקהה אלללה לחופה!

גילי1002

New member
כששמעתי ת'צלצול של ברוריה התחלתי

להתגעגע לקול של עדה... "ברוריה תעני לי"...

שכטרון

New member
הצלצול של גיל ../images/Emo33.gif

נכון הצלצול של גיל נשמע כמו עדה ששרה במרוקאית? חעחעחעחחע

smndrol

New member
והצלצול של יסי..

"יסי, נו אל תהיי כזאת, תעני" (בקול של גיל)

smndrol

New member
מה הצלצול של נדב?

מה אומרים בצלצול (ניסיתי להבין ולא עזר)? של מי הקול?

EvaNofit

New member
המשחק של בר רפאלי ממש השתפר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כל הכבוד לה
ד"א אהבתי את החליפה האלגנטית-שחורה שהלבישו לה... מאוד החמיא לה

אתה חושב?

אני לא חושב שהמשחק שלה השתפר, אלא שהיא פשוט יותר נועה עכשיו. היא פשוט השתשפה כנועה, ולומדת להכיר אותה ולהיות היא. השאלה אם בתפקיד הבא, גם תקופת ההשתפשפות הרגילה של שחקן תקח לה הרבה זמן. לרוב השחקנים המשחק היה לא טבעי בהתחלה ולאט לאט כולם נהיו טובים.. שמת לב שלמשל אצל רבקה זה תמיד היה נראה טבעי? וגם אצל אוולין. זה מן מדד איכות.

EvaNofit

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

לא זה לא השתפשפות זה פשוט השתפרות
בפרקים הראשונים, עד ה-50 בערך כשהיא שיחקה זה היה משחק... אבל ככה, בינוני, זה לא היה נראה ממש אמיתי.. לא השתכנעתי..! לעומת זאת עכשו.. עכשו זה כבר נראה הרבה יותר טוב
הלוואי שתשחק בעונה הבאה [אם תהיה..] או בעוד דברים כי אני באמת חושבת שיש לה את היכולת! אהה.. ואני בת

אוקיי.

הבנתי שאת מדברת על שיפור, אבל מה שניסיתי להגיד זה שולי זה רק שיפור פנימי, בתוך הדמות של נועה, ולאו דווקא שיפור ביכולת המשחק הכללית. אבל מי יודע, עד הדמות הבאה לא נוכל לדעת.

EvaNofit

New member
גם וגם......../images/Emo98.gif

מה שבטוח יש עכשו הבדל
באמת צריך לחכות לדמות הבאה..!

למעלה