הפרק היומי

האם ניפטרנו מיולי סופסופ?

האם ניפטרנו סופסופ מיולי?! מה זה היה אמור להיות כול הסנצה עצבים הזו , כול כך אוולי . הילדה היתה בטוחה שהנה נתנו לה סצנה שהיא תוכיח את כשרון המשחק המדומין שלה. הסתכלתם על השפתיים שלה ? זה ניראה כמו מישהו שממש אבל ממש משתדל לא לצחוק מעצמו. זה היה ניראה לא אמין . לי אלבק שתגדלי תחזרי לטלויזיה את ממש מפריעה לכול האווריה. ואצטט את הבחור החמוד שחזר הרגע מאל אי (לא ידעתי שהוא גם דייל לעת מצוא) תנוחי טוב.

שכטרון

New member
אפרופו "תנוחי"...

שמתם לב כמה סלנגים הם לוקחים מאקזיט?! "אויש, תנוח" "באיזה קטע?!" ועוד... לא עולה לי כרגע, אבל יש עוד...

יקירי זה סלנג של אקזיט

זה לא סלנג של אקזיט זה סלנג של הומאים שכותבים את התסריט. סלנג של הומאים ברובו מושתת על לשון נקבה והרמות,( שזה לעקוץ אנשים באלגנטיות.) כול יום לומדים משהו חדש.... אז תנוחי :)

שכטרון

New member
תגובה...

את "אויש, תנוח" המציאו באקזיט, ואת "באיזה קטע" המציאה שירי מימון. יונתן קוניאק היה העורך הראשי של אקזיט, וכנראה בגלל שהוא עכשיו העורך הראשי של פיק-אפ, זה נדבק גם לשם

וזה רק מסביר את הענין

יונתן קוניאק היא הומאית מוכשרת כול כך מהרבה יותר כותבים פלצנים בארץ. יש אנשים שלא רואים טלויזיה .מספיק להסתובב קצת בצפון תל אביב כדי להבין שההומאית היא השפה השולטת פה. מעולם לא ראיתי אקזיט והם לא המציאו כלום חוצ מהתחת של עופר שכטר

שכטרון

New member
אם יש לך V.O.D

תראי את תוכנית הסיום של אקזיט, מראים שם את הפעם הראשונה ששירי אמרה "באיזה קטע", וזו הפעם הראשונה שזה נאמר בטלוויזיה. עשו על זה מלא כתבות... למי שזוכר. ואם לא ראית אקזיט, אז מאיפה לך לדעת?!

יש חיים בלי טלויזיה

אני לא רואה חוצ מפיק אפ ולפעמים עדי אשכנזי ואפילו אני לא מחוברת ליס או הוט או משהו כזה.... אתה מחזיק את עצמך חזק.... אין לי אפילו טלויזסיה בבית אני רואה פיק אפ אצל השכנים. החיים יש בהם כול כך הרבה מה לעשות מאשר לבהות במכשיר הזה. בוקר טוב....

שכטרון

New member
לא אמרתי שבלי טלוויזיה אין חיים ../images/Emo3.gif

דיברנו על אקזיט, והיא תוכנית טלוויזיה, אז....

הומור של אוחציות , תנוחי כבר

כששכטר חשף את התחת שלו לעולם זה הגיע לעיתון וזו הסיבה שיש לי מושג על זה . ולמרות הכול יש הומור של הומאיות בסדרה וזהו

שכטרון

New member
תשובה../images/Emo70.gif

אם בא לך לראות איזה תוכנית לא בזמן השידור המקורי שלה, את יכולה להיכנס לV.O.D. שם יש לך הרבה תוכניות שאת יכולה לראות בכל שעה וכמה שאת רוצה. אפשר לעצור, להעביר קדימה, אחורה, לשמור תוכניות אם את יוצאת, ולהמשיך מתי שבא לך... ולא, זאת לא אמורה להיות פרסומת של HOT

הילי123

New member
יולי.. או איך שלא קוראים לה

היא השחקנית הכי גרועה שראה הטלוויזיה! מה, נתנו לה את התפקיד כפרוטקציה?! היא צריכה ללמוד שם מאנשים! כמו שעפר שכטר במשחק החיים לא ידע מהחיים שלו ובטלנובלה בע"מ הוא שיחק אותה. היא הורסת תסדרה..

שכטרון

New member
מסכים ולא מסכים../images/Emo70.gif

בקשר ללי אפלק (או מה שהשם משפחה שלה...), אני מסכים מאוד!! היא משחקת גרוע! ובקשר לעפר... לדעתי הוא שיחק מצויים גם במשחק החיים. והרגע ראיתי פרק שהוא משתתף בו...

50kilo

New member
כדי לכם להיכנס!

יו גם אני ראיתי אתמול את אחות של אביב אלושששששש בטלויזיה היא שרה באמת יפה איזה טוב אם גם היא תהיה סטארית אז תצביעו לה ושמעתי שצריך להצביע לה עם טל מוסרי אז תצביעו חוחוחו

../images/Emo34.gif אמ...=]

קודם כל לא ראיתי כמה ימים פיק אפ..אז למה יולי עפה?..נכון היא לא שיחקה יפה..הייתה הכי גרועה גם אדם..אבל אדם משחק יותר טוב..אבל למה היא עפה?..וכן..האוחצ'ות יותר אוהבים לדבר בנקבית..(כמוני=]) ואויש תנוח...זה בגלל "אוחצ'ה תנוחי"

למעלה