הפרק השבועי

../images/Emo44.gifהפרק השבועי../images/Emo137.gif../images/Emo183.gif

אני פותחת את ההודעה מוקדם היום..
שתהיה לכולם צפייה מהנה

זה כל כך לא פייר

למה השאירו את הסנואו ביץ' הזאת והעיפו את המושלמת שלי? אני לא רוצה שאפריל תזכה בעע

jenngirl

New member
לדעתי קאטי יותר מידיי תינוקית../images/Emo82.gif

["או מיי גאד נשברה לי הציפורן"
]

JULI4561

New member
אוייי נכוןןן..

שיאו איך הייא שיגעה את כולם עם השיער שלה זה נראה ממש יפה ..וגם שטיירה אמרה שהולכים לעשות שינויים היא אמרה שלא אכפת לה מה יעשו לה ....
יאוו היא כזאת תינוקית מזל שהעיפו אותהה...

Toxic Girl

New member
נכון../images/Emo70.gif וגם כששלחו להם את המכתב

שהיה רשום בו על פחדים (לפני צילומי הגובה) אז היא אמרה שלדעתה פחד הוא בזבוז של זמן ובלה בלה בלה
ובעצמה בכתה כמו תינוקת.....

mkarin

New member
נכון

וזה בסדר לבכות מדי פעם, אבל לא בתדירות שהיא בכתה, ובטח שלא לעשות את זה כדי למשוך תשומת לב

קוראים לה קייטי (זה הבדל)

והעיפו אותה כי היא לא נכנסה לקטע של המשחק והמראה שלה יותר מידי בטוח... בניגוד לקמיל שהמראה שלה מצוין

victoria777

New member
אוי ואבוי איזה אסון

מה הביג דיל?השיער יצמח וגם הציפורניים...

swirrrly

New member
היא לא עד כדי כך התבאסה מזה:|../images/Emo118.gif

זה לא היה: "אייייייייו נשברה לי ציפורן גועל נפש אני לא מושלמתתת" זה היה: "צק. נשברה לי ציפורן
" ואחרי זה היא חזרה להיות
כן, השיער יצמח, אבל היא רגילה לראות את עצמה כיפהפייה עם שיער בלונדיני ארוך ופני מלאך, ובינתיים למשך זמן לא מבוטל היא צריכה להתרגל לשוק של מלהיות the-all-american-girl ללהיות the-all-american-12-year-old-boy-with-b00bs

rotemi26

New member
תגובה ל Narcothic Thrust ../images/Emo58.gif

אפריל לא תנצח..... dont worry... למרות שהיא ממש יפה...

ספירושש

New member
לפי דעתי הפרק היום היה חייתי!..

דעתי לגבי כל אחת מהבנות!..
אפריל- הפייבוריט שלי השבוע הזה!.. היתה חזקה ופעלה על פי ההוראות וזה בא ע"י ביטוי בתצלומים ובפרסומת!.. אהבתי מאוד!..תמונת קלוז אפ מהממת!..
שרה- היתה מאוד יפה היום!..רק התמונה של הקלוז אפ לא משו!..
קייטי- מאוד שבירה ולא אמינה!.. לא אהבתי איך שהיא לא רצתה להתנשק עם הבחור ההוא!..תמונת קלוז אפ לא משו!..
יואנה- הצליחה מאוד בפרק הזה!..(הרג אותי מצחוק איך שהיא חשפה מול השופטים את התחת שלה..חח) והתמונת קלוז אפ יצאה לה פשוט מהממת!
קמיל- מאוד ביקורתית ומעצבנת!.. לא אמינה ולא יודעת לקבל ביקורת בונה!.. תמונת קלוז אפ חמדמדה!..
שנדי- מאוד ניפתחה!.. משחק מעולה!.. אבל איך שהיא שיחקה מול השופטים לא אהבתי!..תמונת קלוז אפ לא משו!..
מרסדס-חמודה וחייכנית!.. משחק חמוד!.. תמונת קלוז אפ יפה!..

moomita

New member
../images/Emo127.gifמסכימה איתך עם כל מילה

הכל נכון..! רק רציתי להוסיף שקייטי מתנהגת כמו תינוקת מגודלת והיא עיצבנה אותי מאוד גם את כל שאר הבנות לכן על הצעד להוציא אותה מהתכנית מגיע להם
. וגם היא דווקא כן התנשקה עם הבחור(החתיך~!) רק לא שמחה לעשות זאת, לעומתה קמיל רק חיבקה אותו! איזה מעצבנת וכל השאר היו ממש ממש חמודות !

JULI4561

New member
קמיל שינתה ה=כ=ו=ל מההצגה עם הבן ..

לפי דעתי טאשה מזה שנאה אותה ובצדק היא ממש חוצפנית נותנים לה טקסט והיא משנה אותו .. היא לא יודעת לעשות מה שאומרים לה ..

למעלה