הפרק השבועי

EvanescencE3

New member
היה פרק קצת משעמם

לא אהבתי את הקטע שכילו כולם התבכינו וזה .. אבל פרק חמוד ויפה בפרסומת יאצה להם ממש יפה

mkarin

New member
אפריל צריכה לזכות.|ספויילר|

היא מדהימה, יפה, משחקת, עושה מה שמבקשים ממנה ופשוט- מושלמת. |ספויילר| יואנה יפה, אבל רק בפנים. הגוף שלה ממש לא יפה, והיא גם לא מתבלטת. חבל שהיא זכתה

special16

New member
|ספוילר../images/Emo45.gifספוילר|

באמת חבל שהיא זכתה. אין לה גוף אפילו השופט אמר את זה. וגם רק בתמונות היא יוצאת סבבה עם איפור,בלי איפור היא לא משו בכלל.

jenngirl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif../images/Emo82.gif

בדיוק כמו שהשופט אמר,ממש מגעיל להסתכל עליה כי היא יותר מידיי רזה ובמקומות הלא נכונים לדעתי

frozen Blood

New member
../images/Emo58.gifנראה לי

היא די דומה לאליס מהעונה הקודמת:\ אולי היא זכתה רק בגלל שאליס הרופאה הכוסית לא זכתה בעונה הקודמת

Dark Force

New member
סיכום הפרק שלי..../images/Emo56.gif|פגרה|

אוקיי, בפרק הזה היה צפוי שקייטי תעוף, למרות כל מעללות קמיל.. השופטים עצבניים על קייטי
כבר ממזמן, ולא רק שג'ניס די אוהבת את קמיל. לדעתי בקטע המשחק, ההתנפלות על קמיל לא הייתה מוצדקת- אז מה אם היא לא בוכה
יש אנשים שלא מסוגלים.. קצת התאכזבתי שהיא לא התנפלה על יואנה כשיכלה, כי באמת זה היה צריך להיות, ולגמור עם זה. אפריל לדעתי בקטע המשחק לא הייתה הכי טובה, למרות שגילתה אמת- היא הייתה אובר דרמטית, ושנדי ושרה היו הרבה יותר טובות לדעתי. אני הייתי עושה את הקטע כמו שרה, ולא כזה רגשני. בפרסומת, אפריל שיחקה אותה לגמרי- זה פשוט הסגנון שלה, הלחימה הזו כמו שתמיד אמרו אפריל לסרטי פעולה
והפרסומת פשוט יצאה מדהימה
וקייטי די התגברה על הקטע עם הגובה לא
אולי זו הייתה סתם המצאה לקבל עוד צומי מהמשתתפים\שופטים
כמובן שהכוכבת הראשית של הפרק הייתה אפריל, אבל גם יואנה שאני לא ממש אוהב שיחקה אותה בקטע עם הצחקת השופטים- הרגה אותי עם החשיפה תחתונים
אז הפייבוריטיות לפרק: אפריל
שרה
שנדי
וקצת יואנה........

היא דוגמנית היא אמורה להיות יפה...

ואני שמחה שיואנה זכתה.... שכחתן שגוף תמיד אפשר לעצב ולשנות (תשאלו את ג'ניס דיקינסון, סתם
) גם אל תשכחו שהיא הגיעה לתחרות אחרי שהיא הורידה 25 ק"ג בדיאטת רצח, והיא לא עבדה על הגוף שלה כמו שצריך, אתן לא באמת מצפות שהגוף שלה יתעצב מעצמו... אם היא תעבוד עם הגוף שלה ותשמין קצת אז היא תהיה מדהימה

משהו שעיצבן אותי בפרק...

ספויילר על המודחת בשבוע הבא! הם אמרו על קייטי שהיא הבת של השכן והטופ מודל הבאה צריכה להיות ממש רחוקה מזה מצד שני הם העיפו את שרה כי היא סקסית מידי... אז שיחליטו!!!!!!!! זה תירוצים!!!

JULI4561

New member
נכון יואנה ממש ממש מותק ..!!

מההתחלה אהבתי אותה חבל שסיפרו אותה ככה פעם היא היתה הרבה יותר יפה .. והיא גם ממש חמודה ... אני ממש שמחה שהיא זכתה

למישהו פה יש את הפרק?

יש אולי צפיה בזה באינטרט או משהו?? אני חייבת לראות! כל פרקים שיש לצפיה או להורדה ! ובמיוחד את מה שהיה אתמול והיום! פלייזז!

למעלה