יופי... לרגע חשבתי שיש פחות פרקים. ד"א יש מידע על עונה שלישית?
M McDreamy New member 29/3/06 #23 איזה סוג של מידע אתה מחפש? תהיה עונה שלישית - זה בטוח. יש גם מלא ספוילרים מה הולך לקרות בה, אבל אני לא בטוח שאתה ממש רוצה לשמוע. )
איזה סוג של מידע אתה מחפש? תהיה עונה שלישית - זה בטוח. יש גם מלא ספוילרים מה הולך לקרות בה, אבל אני לא בטוח שאתה ממש רוצה לשמוע. )
ק קובי221 New member 29/3/06 #25 יופי. כי אני לא רוצה לדעת../images/Emo9.gif. פשוט ישנן סדרות שלפעמים לא ממשיכים לעונה חדשה אז תהיתי
A Aviad1987 New member 29/3/06 #24 כן, אני יודע ... לא התייחסתי להפרדה בין העונות כי הוא ממילא היה שרירותי לחלוטין
D dalida1988 New member 30/3/06 #26 זהו בין הסדרות היפותת אין לי כוח להוריד את זה אם גם ככה אין לי זמן לראות את מה שאני כן מורידה אז אני רואה בטלוויזיה ומרוצה מכל דקה הסדרה עשויה טוב..
זהו בין הסדרות היפותת אין לי כוח להוריד את זה אם גם ככה אין לי זמן לראות את מה שאני כן מורידה אז אני רואה בטלוויזיה ומרוצה מכל דקה הסדרה עשויה טוב..
ע עדי מחיפה New member 30/3/06 #27 רציתי רק להגיד שכל פרק הוא מעולה כל פעם אני מופתעת מחדש, אני ממש מאוהבת בסדרה הזאת, שחקנים מעולים, טקסטים-מעולים סדרה מצוייונ למישהו יש עוד תמונות של כל מיני שחקנים של הסדרה עדי
רציתי רק להגיד שכל פרק הוא מעולה כל פעם אני מופתעת מחדש, אני ממש מאוהבת בסדרה הזאת, שחקנים מעולים, טקסטים-מעולים סדרה מצוייונ למישהו יש עוד תמונות של כל מיני שחקנים של הסדרה עדי
W westlife is my life New member 30/3/06 #30 כן יש המון קודם כל עם את רוצה יש למטה כמה תמונות ששמתי יש לי עוד המון אבל אי אפשר לשים את כולם
W westlife is my life New member 30/3/06 #31 ביס ../images/Emo41.gif ביס ערוץ 13 אחלה של סדרה.........
I invisiblegirl New member 4/4/06 #34 אחלה פרק! התחלתי לראות את הסדרה אתמול במחשב ובדיוק היום ראיתי את הפרק הזה. תודה BUFFGIRL שאת רושמת את פרטי הטריויה, מגניב שגם המפיקים והבמאים הורידו את הבגדים אחלה סדרה. אני אוהבת את ד"ר ביילי היא קורעת אותי מצחוק. ומיותר לציין על ד"ר שפרד שהוא שווה... דווקא ממרדית אני לא מתלהבת.
אחלה פרק! התחלתי לראות את הסדרה אתמול במחשב ובדיוק היום ראיתי את הפרק הזה. תודה BUFFGIRL שאת רושמת את פרטי הטריויה, מגניב שגם המפיקים והבמאים הורידו את הבגדים אחלה סדרה. אני אוהבת את ד"ר ביילי היא קורעת אותי מצחוק. ומיותר לציין על ד"ר שפרד שהוא שווה... דווקא ממרדית אני לא מתלהבת.
I invisiblegirl New member 4/4/06 #35 אה ושאלה לBUFFGIRL ראיתי שאין שרשורים לפרקים קודמים כי הפורום חדש - יש קטעי טריויה לפרקים 1-3? או שיש אתר מסויים שאפשר לקרוא את הקטעים הללו בהם?
אה ושאלה לBUFFGIRL ראיתי שאין שרשורים לפרקים קודמים כי הפורום חדש - יש קטעי טריויה לפרקים 1-3? או שיש אתר מסויים שאפשר לקרוא את הקטעים הללו בהם?
B buffgirl New member 4/4/06 #36 יש, הם נמצאים באתר tv.com , משם אני לוקחת את האינפורמציה שלי. בהצלחה!