דעתי על הפרק../images/Emo9.gif
קודם כל - מאוד נהנתי מהפרק השבדי ומהשירים של להקת ABBA, שהתנגנו בלי סוף ברקע
. לגבי המשימה עצמה - אני חושב שהיא הייתה מאוד קשה, ולא הייתי רוצה להעמיד את עצמי במצב שבו עמדו המתמודדים, בייחוד כשידוע להם היחס של רוב השבדים לישראל.אני מצדיע לבנים ולבנות שעשו עבודה מופלאה וגייסו קרוב ל-70 מתנדבים, שזה הישג עצום! בהתחלה חשבתי שלבנות יש יתרון ברור, מכיוון שהן בנות, ויש להן את הקסם הזה שיכול למשוך אנשים (בייחוד גברים
).אבל מסתבר שהבנות טעו, כשהן לא אימצו אליהן את תום, שללא ספק היווה את המפתח לניצחון של הבנים (ומוריה) הערב.הפנייה לתושבי העיר בשפה אותה הם דוברים הקלה מאוד על העניין וגרמה לאנשים להתחבר יותר למה שהם מנסים להגיד.מלבד זאת, הבנים גם תיאמו מראש מה לעשות, והייתה חלוקת תפקידים מוגדרת - מה שלא היה אצל הבנות.הלכידות והתכנון המוקדם, וגם השבדית - סייעו לבנים לנצח. לגבי הבנות - אני אוהב את כולן, ואשבח את אפרת ורוני, שבהחלט מקריבות מעצמן למען הקבוצה.אהבתי מאוד גם את הכנות של מאיה והבטחון של יאנה (המדהימה, אגב
).את מלודי אני מעריך בשל בטחונה העצמי, אבל אני שונא את זה שהיא מנסה לעשות הכל לבד ולא משתפת פעולה עם הקבוצה.ממש חבל שזה המצב.מלודי - את מתוקה, רק תשתפי יותר פעולה עם הקבוצה וזה יהיה מושלם! אני סבור שהוועדה החליטה נכון.תמי באמת התגוננה יותר מדי ולא תרמה הרבה.היא נצמדה למלודי ולא הייתה עצמה.החלטה נכונה. פרק מדהים (הו, שבדיה
) בשבוע הבא ברוסיה!