השגריר חמש יבשות - פרק 2

FrAnzY

New member
תמי השאירה את התיק - והלכה הביתה.

אם להגיד את האמת, זה טוב. היא מתנשאת, היא חשה את עצמה, והיא עוד מעיזה להגיד שהיא לא הייתה הכי גרועה בקבוצה. היא עוד מעיזה לחייך מתי שרינה אמרה לה מילים יפות, ואז באה המכה. הייתי בטוחה שהיא או מאיה יעופו. מלודי כל הזמן פועלת לבד. היא טובה, היא חזקה, יש לה את זה - אבל היא צריכה לעבוד בשיתוף. מישהו הצליח להבין איפה תהיה המשימה הבאה?

E u r o b o y

New member
דעתי על הפרק../images/Emo9.gif

קודם כל - מאוד נהנתי מהפרק השבדי ומהשירים של להקת ABBA, שהתנגנו בלי סוף ברקע
. לגבי המשימה עצמה - אני חושב שהיא הייתה מאוד קשה, ולא הייתי רוצה להעמיד את עצמי במצב שבו עמדו המתמודדים, בייחוד כשידוע להם היחס של רוב השבדים לישראל.אני מצדיע לבנים ולבנות שעשו עבודה מופלאה וגייסו קרוב ל-70 מתנדבים, שזה הישג עצום! בהתחלה חשבתי שלבנות יש יתרון ברור, מכיוון שהן בנות, ויש להן את הקסם הזה שיכול למשוך אנשים (בייחוד גברים
).אבל מסתבר שהבנות טעו, כשהן לא אימצו אליהן את תום, שללא ספק היווה את המפתח לניצחון של הבנים (ומוריה) הערב.הפנייה לתושבי העיר בשפה אותה הם דוברים הקלה מאוד על העניין וגרמה לאנשים להתחבר יותר למה שהם מנסים להגיד.מלבד זאת, הבנים גם תיאמו מראש מה לעשות, והייתה חלוקת תפקידים מוגדרת - מה שלא היה אצל הבנות.הלכידות והתכנון המוקדם, וגם השבדית - סייעו לבנים לנצח. לגבי הבנות - אני אוהב את כולן, ואשבח את אפרת ורוני, שבהחלט מקריבות מעצמן למען הקבוצה.אהבתי מאוד גם את הכנות של מאיה והבטחון של יאנה (המדהימה, אגב
).את מלודי אני מעריך בשל בטחונה העצמי, אבל אני שונא את זה שהיא מנסה לעשות הכל לבד ולא משתפת פעולה עם הקבוצה.ממש חבל שזה המצב.מלודי - את מתוקה, רק תשתפי יותר פעולה עם הקבוצה וזה יהיה מושלם! אני סבור שהוועדה החליטה נכון.תמי באמת התגוננה יותר מדי ולא תרמה הרבה.היא נצמדה למלודי ולא הייתה עצמה.החלטה נכונה. פרק מדהים (הו, שבדיה
) בשבוע הבא ברוסיה!

טלמ

New member
ואני חשבתי שתראה ת'מלודי....

אז ראית מלודי אחרת
בכל מקרה, היה פרק מצוין. אני מבין את מלודי, היא רואה בטובת הקבוצה את הדבר החשוב ביותר, אבל לפעמים זה מתבטא או נראה כחוסר שיתוף פעולה, צריך לזכור שהיום היא החתימה המון חתימות די מועילות.

python 4

New member
השגריר - אההההההההההההה../images/Emo99.gif

טוב, זה פרק ראשון של השגריר שאני רואה - את העונה הקודמת לא ראיתי ולמעשה לא ראיתי אף ריאליטי (כולל כוכב נולד) מאז אותו יום עגום שבו וספיה ה- #@%@^ ניצחה את קאתי שלי בהשרדות 4. שונא ריאליטי! אבל הפעם הייתי חייב לראות, כי אחרת לא היה לי מה לכתוב פה. ולא הצטערתי! נפלתי במקרה על הפרק השבדי (מדינה חביבה עלי במיוחד - ואני גם מנהל את פורום שבדיה פה בתפוז). הגעתי לכמה מסקנות, ובהן:
תום הוא ללא ספק הבן הכי חתיך מבין המתחרים
מלודי היא ללא ספק הבת הכי מושלמת מבין המתמודדות
רינה מצליח היא ללא ספק השופטת הכי כוסית בעולםםםםםםםםם!!!
נורא עצבן אותי שכל הבנות התעלקו על מלודי, והוציאו אותה שעירה לעזאזל - אין ספק שהן פחדו מההצלחה שלה, ולכן ניסו לגרום לשופטים להעיף אותה - מאוד נלוז!! אצל הבנים, לעומת זאת, לא היה שום אנטי נגד תום, שהיה היום הכי מצליח מבניהם - ככה זה בנות, הן כמו עדר זאבות כשהן רוצות, לעומת בנים שהם יותר ערבים זה לזה. אצל השופטים לעומת זאת, גם עצבן אותי הקטע שבו נחמן שי והשני לא נתנו כמעט לרינה לדבר. אין ספק שהם מנסים להאפיל על רינה ולגרום לה לעוף. אני הייתי מעיף את נחמן שי, הוא הכי לא שייך שם. אחלה תוכנית

FrAnzY

New member
חולקת על דעתך.

למה נראה לך שכל הבנות התעלקו על מלודי? הכל בגלל שהיא עבדה לבד, ושמה זין על כל הקבוצה. שגריר צריך לדעת לעבוד בשיתוף פעולה, ולא לבד. אז סבבה, היא חזקה, היא טובה, היא החתימה המון, יש לה את זה - אבל היא צריכה לדעת לעשות את זה בקבוצה. אם היא לא עובדת בקבוצה, אז מה אתה מצפה? שהבנות בקבוצה יאהבו את זה? הבנים עבדו בשיתוף פעולה, והצליחו יפה. לא בטוח שאם הם לא היו עובדים בשיתוף פעולה, הם היו מצליחים. נחמן שי מתלהב כזה. הוא חושב שהמילה שלו היא המילה היחידה. לא נורא. זה עושה את התוכנית יותר מעניינת

iritki

New member
ואני

מלודי - יש לה המון פוטנציאל והיא רוצה לנצח, היא היחידה שמבינה שבסופו של דבר זו תחרות אישית ולא קבוצתית. שגריר יהיה אחד ולא קבוצה. בסופו של דבר כמה שהיחס האנטי-קבוצתי שלה הוא קיצוני ובולט לעין היא כנה וישרה. תום חמוד כמובן, ברור שהשוודית עזרה לו - יש דברים שגם עם אנגלית מושלמת אי אפשר לתאר, בקושי בעברית אפשר , אז השפה היא משהו רציני... ראיתי את המתמודדים מגמגים באנגלית די הרבה כי פשוט לא ידעו איך לתאר את הקיבוץ. אני עדיין מאוד בעד אפרת כי היא באמת קבוצתית. בדיוק ההפך ממלודי - היא אמיתית הקבוצתיות שלה , היא תגיד כל מה שהיא חושבת בלי לפגוע באחרות. זהו בינתיים

היה פרק נחמד, אבל.. ../images/Emo42.gif

הבנות פשוט עיצבנו אותי הפעם. אם הן היו מעירות למלודי או משהו אני בטוחה שהיא הייתה באה אליהן, אבל הן לא רצו לעשות את זה והעדיפו להדיח אותה כי זה ברור לכולם שהיא הכי טובה בקבוצת הבנות, והן לא רוצות מתחרות רציניות. בכלל, מלודי הכי מתאימה להיות שגרירה מבין כולם. אני לא מבינה למה לא העיפו את יאנה. אריק רוסי, הם לא צריכים להחזיק שניים במיוחד בגלל שהיא לא עשתה כלום כמעט בשתי המשימות האחרונות. בקיצור - מלודי ותום הצילו את המשימות הפעם. ואל תשאלו מה אני עושה פה כ"כ מוקדם

FrAnzY

New member
תום הוא שבדי.

אז מן הסתם הוא יהיה טוב במשימה הזאת. בואו נראה בתוכניות הבאות אם הוא באמת טוב בהכל, ולא רק בשבדיה. מלודי טובה, אבל טובה לבד. אולי אתם לא זוכרים, אבל הבנות צעקו למלודי, והיא המשיכה לדבר בטלפון. הייתי קוראת לזה אגואיסטיות.

לירווני

New member
עוד מישהו שכאן מוקדם../images/Emo13.gif

לפי דעתי תום יסתדר טוב מאוד. הוא נראה אחד כזה.. אבל נחכה ונראה.. ובתכלס, בסוף השגריר יהיה לבד. אז ככה שלמלודי יש פה יתרון ע-נ-ק על כל אחת ואחת. אבל מצד שני, היא תעוף אם לא תעבוד בשיתוף פעולה. אבל אחרי שהודיעו לפני מ'ס ימים שתום הציע למלודי נישואין באמצע משימה<והם לקראת סוף הצילומים> זה כניראה אומר שכניראה תום ומלודי בסוף

FrAnzY

New member
יש! אני לא לבד ../images/Emo13.gif

למה לא הלכת לבית ספר? הוא באמת נראה אחד כזה. הוא יכול לעשות את זה. סומכים עליו
נכון מאד מה שאמרת. הקבוצה לא תרצה את מלודי. מלודי קיבלה אפשרות נוספת, וחבל לה להפסיד אותה. אפילו ששגריר עובד לבד, עדיין הוא צריך לדעת להתחלק, ולא לשמור הכל לעצמו. ראית איך הבנות שחיכו בחוץ חיבקו את הבנות שיצאו החוצה, ומלודי ישבה לה בצד בשקט? זה רק אומר שהקבוצה לא סובלת אותה. זה לא מעודד ממש. הכל יכול להיות

לירווני

New member
אני מתחילה היום מאוחר

בגלל פורים.. ואני כמו אבלה מתעוררת מוקדם
חבל שהם לא רוצים אותה, הם רק מפסידים. היא יכולה להביא לנצחון.לדעתי בכל אופן.. לא ראיתי את הפרק אתמול
וזה באמת לא נשמע מעודד לראות שאת כל הבנות מחבקים ורק אותה לא..

אדווה345

New member
בדיוק! הן פשוט קינאו

היא אמרה להן משהו נכון וקולע- יכולתן להגיד בפרצוף, והן לא עשו זאת. ממש קן צרעות! מאיה ויאנה פשוט נראו רעות.

FrAnzY

New member
חולקת עלייך.

זה לאו דווקא בגלל שהן קינאו. הבנות התנפלו על מלודי מכיוון שהיא לא עבדה איתן, אלא לבד. את מה שהיא עשתה לבד - היא יכלה לעשות יחד עם כל הקבוצה, אבל היא לא עשתה את זה. זה לא אומר שהן מקנאות. ממש לא. הן סך הכל רוצות שגם היא תהיה חלק מהן. זה מראה על אכפתיות.

gilgula

New member
בואי אני אגיד לך משהו

הן פשוט רואות שהיא מהווה עבורן איום היא כריזמטית, היא נחושה, היא טובה!! וכן יש לה את זה!! לפעמים בנות יכולות להיות צבועות וקנאיות ... היא יותר טובה מהן ובגלל זה הן מפחדות!!

FrAnzY

New member
../images/Emo27.gif

יודעת מה? את צודקת. היא כריזמטית, היא טובה, יש לה את הכל, אבל היא צריכה לדעת לעבוד בקבוצה! אלו התנאים, אלו המשימות - וזה מה שהיא צריכה לעשות. נכון, יכול להיות שיש בנות צבועות וקנאיות, אבל מי אמר שהבנות כאן כאלה? אולי הן פשוט לא אהבו את זה שהיא לא עבדה איתן בצוות? תאמיני לי שאם מלודי הייתה עובדת איתן בצוות - הכל היה נראה אחרת. אבל דוגרי, מי יודע את האמת? מי יודע אם הן אומרות את זה מתוך צביעות, או מתוך אכפתיות לקבוצה?

דעתי על מלודי..

מלודי ברמה הרבה יותר גבוהה משאר הבנות, וכשהיא ראתה שהן לא מתחילות להזיז דברים ולהתחיל לפעול היא החליטה לפעול לבד (והיא גם ידעה שהן לא מחבבות אותה משהו). כשמישהו נמצא ברמה יותר גבוהה מאחרים זה נורא קשה לעבוד בצוות של אנשים שלא מגיעים לרמה שלך. זה נכון שאולי יש לה בעיה לעבוד בצוות, אבל לפי דעתי היא עדיין פשוט טובה יותר מהאחרות, וזה בטח יתבטא בהמשך (ועובדה שהיא נשארה עד שלב מתקדם בתכנית).

לדעתי זה אחרת../images/Emo82.gif

מלודי היא דמות חזקה, כריזמטית, יש בה את כל הדברים ה"טובים". לפי דעתי הבנות לא חושבות שהיא צריכה לעבוד בצוות אלא הן פוחדת ממנה מכיוון שהיא מוצלחת. בגלל זה הן התנפלו עליה בוועדה. למאיה היה את האומץ לצאת נגד מלודי, למרות שהסיבה שלה פשוט הייתה ילדותית.

למעלה