השגריר חמש יבשות - פרק 4

Wild Dancer

New member
../images/Emo44.gifהשגריר חמש יבשות - פרק 4../images/Emo41.gif

הערב החל מ-21:00, בערוץ 22, ישודר הפרק ה-4 של "השגריר - חמש יבשות". כל מה שקשור לפרק שישודר הערב - שרשרו לכאן.
המשימה הפעם, ככל הנראה, תיהיה קשורה לשאלון שבוצע אתמול. אחד המתמודדים מקבוצת הבנים יחזיר את התיק.
צפייה נעימה ומהנה!

Wild Dancer

New member
זהו, שזה לא ברור.

מתמודד אחד בטוח יודח היום, אבל לא ברור לי אם ישדרו היום את השאלון של הבנות ומשם תודח המתמודדת השניה. בכל מקרה, שתיהיה צפיה נעימה.

FrAnzY

New member
לא, לא, לא.

יש מצב ששנינו לא הבנו את זה נכון? לפי מה שהבנתי, היום יש וועדה רק לבנים. מתוך הבנים, שניים עוזבים. שבוע הבא יהיה השבוע של הבנות, תהיה וועדה, ולא ידוע כמה יעזבו. אמרו ששניים עוזבים. שני בנים. לא חשוב, נראה כבר בערב מה יהיה. צפיה נעימה ביותר לכולם

iritki

New member
איך הם יודעים שזה רק לבנים ?

מוזר - מה אין משימה השבוע ? ? ? הועדה זה אמנם חלק חשוב בתכנית אבל מה הם יעשו בכל זאר הזמן? נחיה ונראה

FrAnzY

New member
טוב, אז סיכום הפרק לדעתי.

למי שלא ראה את הפרק היום, אליאס ועמרי עזבו. לדעתי, מוריה ואליאס היו צריכים לעזוב. מוריה היא באמת יותר מדי כוחנית, היא מתלהבת מעצמה יותר מדי, ואין לה את הכישורים להיות שגרירה. לאליאס אין את הכישורים להיות שגריר. פשוט אין לו. עמרי חכם. הוא באמת יכול לייצג את ישראל, אבל ההתנשאות שלו אכן מפריעה. לדעת השופטים, הוא לא מתאים להיות שגריר. בקשר לנמרוד, הוא ללא ספק יכול להנהיג בצורה מדהימה. לא ברור לי למה נתפסו על עניין האמינות. על מה הם מסתמכים? לאורך כל התוכנית, לא הראו שום תכונה לא אמינה אצל נמרוד. הם סתם נטפלו אליו. העניין הזה של הקואליציות בין המתמודדים פשוט מטורפת. זה ברור שמוריה עשתה יד אחת עם עמרי, ואריק עשה יד אחד עם נמרוד. רק אליאס ותום היו באמצע, ורק שניהם היו אמורים,כביכול, להכריע. אריק מוכיח את עצמו, ונכון להיום - לא רואים שום סיבה שבגללה אריק לא יכול להנהיג. לתום יש קצת בעיות עם העברית, ואפשר להגיד שזה קצת מפריע, אבל אפשר להתגבר על זה. קצת מוזר שאף אחד לא אמר עליו כלום. הכל בגלל השיתוף וה"חבורות" הקטנות שעשו המתמודדים. אז זהו, נשארו ארבעה מתמודדים אצל קבוצת הבנים. נמרוד, מוריה, אריק ותום. מעניין מה יהיה שבוע הבא אצל הבנות

אביחי 33

New member
לא מגיע לעמרי לרדת../images/Emo104.gif

הוא די טוב לדעתי, אך אני בכל זאת עם דעת השופטים לעניין הדחתו של אליאס, מתכנית לתכנית הוא הראה לי שהוא אינו מתאים
כרגע, עם כל הנתונים האלו השגרירים שלי הם- מהבנים-תום, מהבנות-מאיה
שיהיה בהצלחה

אביחי 33

New member
סליחה התבלבלתי..לא מאיה../images/Emo31.gif

אפרת
אני תמיד מתבלבל בין השניים.

FrAnzY

New member
לעמרי באמת לא מגיע לרדת.

הוא טוב, אבל הוא חש
מה כל כך מתאים אצל מאיה? אם היא השאירה את התיק, סימן שהיא לא מתאימה, לא? על סמך מה אתה אומר שהיא מתאימה?

אביחי 33

New member
סליחה לא מאיה-אפרת../images/Emo13.gif

אני מתבלבל בין השנים תמיד. תראי, אי אפשר לשפוט את תום על שחצנות וחשות. הוא סה"כ בא למלא את התפקידים של התואר הנקרא-שגריר, ולדעתי הוא מאוד מצוין והוא מעביר את זה בצורה הכי טובה שיש
לגבי אפרת כבר אמרתי
היא מתאימה מאוד..

..

לדעתי מצויין שעומרי ואליאס הם אלה שהחזירו את התיק הם בכלל לא מתאימים..אבל מי שהכי לא מתאים זה תום..משום בחינה הוא לא מתאים למרות שהוא חמוד.. לדעתי מי שצריך להיות שגריר זה אריק או נמרוד או אחת הבנות

למעלה