השגריר חמש יבשות - פרק 4

טלמ

New member
אריק בלתי נסבל

הוא ההגדרה המילונים לפלצן. הוא משתמש בכוונה במילים גבוהות, הוא שחצן ובנוסף להכל הוא גם תככן ומזלזל באחרים. אני לא חושב שבנאדם כזה שפל צריך להיות שגריר. הוא משכיל, כל הכבוד! תלך להתקדם בתחום שלך, שגרירות זה לא המקום שלך. תום הוא בהחלט הצביקה העונתי, חמוד, מצחיק, מתחבר עם כולם, מנהל קשר עם אחת המתמודדות וכו'... השאלה האם הוא גרסא יותר מוצלחת של צביקה? אם כן אז יש לו סיכוי להיות השגריר. אני עדיין מחפש את המהרטה העונתית, וצמודתה דפנה (או להפך)... ד"א במציאות פגשתי אותן הן מקסימות

ranjita1

New member
פשוט ביזיון וגזעני תווכנית השגריר

זה פשוט ביזיון וגזעני מה שהיה היום בפרק איך שהעיפו את אליאס למה לא נתנו לו עוד הזדמנות לפי דעתי התוכנית הזאת מאוד גזענית כנראה שהם מעדיפים רוסים על פני אתיופים למה שיתנו לפחות פעם אחת הזדמנות לעדה האתיופית הרי הרי שהיה את הקדם הארויזיון בחרו בסוף זמר כושי בטח עם תכונות טובות כי יש לו אנגלית טובה ובשביל ישראל זה בטח גאווה טובה ששולחים זמר כושי לאירויזיון אני דווקא בעדו אבל לא משנה. למה פה לפחות לא שמים לב לקטע של בנאדם כמו אליאס שעלה לארץ ממדינה אחרת ושבא מסגנון אחר לפחות לתת הזדמנות לפי דעתי צריך להחרים את התוכנית ולהחזיר את אליאס כל מי שבעד שישלח לי תגובה "בשבילי אליאס הוא השגריר הבא"

להזכיר לך מי היה מקום 2 לפני שנה?

מעניין אם היו מעדיפים את אליאס על פני יאנה או אריק היית אומר שזו גזענות...נו באמת! העיפו את מי שהם חושבים שהוא פחות טוב, ואליאס כמה רמות פחות מאריק (שלדעתי יהיה בין 3 הפיינליסטים). ואם לא היית גזען כמו שאתה טוען לא היית משתמש במונח "כושי".

לירווני

New member
ממש לא גזענות!

אם הועדה חושבת שאליאס לא מתאים להיות השגריר ויש יותר טובים ממנו, יעיפו אותו! אין פה שום קשר לגזענות..

Wild Dancer

New member
אין פה שום קשר של גזענות.

הוועדה נוהגת בגישה אובייקטיבית למופת, וראינו כבר תקדים כמו מהרטה. אליאס לא הבריק באף אחד מהתוכניות, לפחות לפי אמות המידה האישיות שלי, וההחלטה להדיח אותו הייתה מוצדקת, בין אם זה היה קורה בפרק הזה או בפרק הבא. למרות זאת, מוכרחים לומר שיש בו פוטנציאל גדול לעתיד - ואין לי ספק שעוד נשמע עליו.

לירווני

New member
עמרי../images/Emo7.gif

למה הואאאאאא??????? אני אראה רק שבוע הבא את השידור החוזר.. ורק אני אני יוכל להגיב

E u r o b o y

New member
תגובתי על הפרק:

ראשית, אבהיר כי הפעם הפרק שודר ב-2 חלקים בגלל מהדורת הבחירות המיוחדת של חברת החדשות ששודרה ב-22:00.בשבוע הבא ישודרו גם השאלון עצמו, וגם ההדחה בפרק אחד בשבת (של הבנות). לגבי הפרק האחרון - אני מאוד מסכים עם הוועדה, ההחלטה להדיח את עמרי ואליאס הייתה נכונה. אליאס - התחיל טוב את התוכנית, אבל נטה להתבלבל ולצאת מריכוז, והוא באמת אכזב מבחינת הציפיות שהיו לרבים ממנו.אני בטוח שהוא מנהיג אמיתי, ושעוד נשמע עליו בעתיד, אבל ההדחה שלו בהחלט הייתה במקום.הוא לא רהוט מספיק, ולא הצליח ממש להרשים, זו דעתי. כל מי שטוען שזה גזעני, תסלחו לי, אבל זה שטויות.אם בהנהלת התוכנית היו "גזענים", לא היו מקבלים אותו לתוכנית מהתחלה.אם היו "גזענים", מהרטה לא הייתה מגיעה למקום ה-2, או בכלל, מגיעה לגמר.אין מקום לטענות קשות כאלה, בייחוד שאין להן שחר.אליאס, כמו כל מתמודד אחר, נבחן ע"פ הישגיו ואישיותו, ומבחן התוצאה הוא זה שהכריע בסוף. עמרי - אם לא הייתי קורא באתר האינטרנט של "קשת", לפני שהתחילה התכנית, שיש מועמד בשם הזה, לא הייתי יודע שהוא מועמד בכלל.ארבעה פרקים לא הרגשתי שהוא עשה משהו מיוחד, הוא ממש לא בלט, והוא הודח בצדק.היהירות וההתנשאות בוועדה לא הוסיפה לו.אני גאה בו על כל מה שהשיג עד גיל 30, שזה בהחלט מרשים מאוד, אבל הוא לא הוכיח את עצמו כאחד כזה שמתאים להיות השגריר. סה"כ ההדחות עד כה היו מאוד מוצדקות, חוץ מההדחה של מאיה, שלטעמי, היה מקום לתת לה הזדמנות נוספת.אם הייתי בוועדה, הייתי מדיח את חגית במקומה. נחכה לשבוע הבא, כי בקרב הבנות יש כמה וכמה מוכשרות ללא ספק.

מאוכזב..../images/Emo87.gif

כל כך רציתי שנמרוד יעוף. אני שונא אותו. הוא שוויצר ומניאק. אני מסכים עם הוועדה ששלחה את אליאס ועמרי. אבל נמרוד היה יותר צריך ללכת. אריק עיצבן אותי נורא בהתלהבות והירידה על תום.

למעלה