השגריר חמש יבשות - פרק 6

../images/Emo124.gif../images/Emo44.gifהפרק היומי../images/Emo125.gifכסל|

כל התגובות על הפרק של היום לכאןןן
צפייה נעימה לכולם
קדימה אפרת

Wild Dancer

New member
../images/Emo44.gifהשגריר חמש יבשות - פרק 6../images/Emo41.gif

הערב ב-21:00 (ממש עכשיו), ישודר הפרק ה-6 של "השגריר - חמש יבשות". והפעם בתוכנית: שתי הקבוצות במבחן טלוויזיוני באולפן החדשות של ערוץ 2, כשבין השאר כולל הצעת נישואין חביבה.
כל מה שקשור לפרק שישודר הערב, שרשרו לכאן בלבד. צפייה נעימה!

iritki

New member
רינה גם בצוות החדשות ?

זה לא בסדר כי היא ישר שופטת והיא מכירה את העבר, היו צריכים לשים מראיין אחר לצד ארה'לה ברנע.

michal2004

New member
מה זו ההצעת נישואים המטומטמת

הזאת?? אחחחח... מה לא עושים בשביל רייטינג.....

FrAnzY

New member
זה לא קטע של רייטינג.

הוא פשוט דפוק שהוא עשה את זה בטלוויזיה. מה הבעיה לחכות עד שתסתיים התוכנית? מסכנה, שיגעו אותה. חוץ מזה, זו הצעה רצינית. הוא לא היה סגור על זה אם לשאול בזמן התוכנית או לא. אל דאגה, הם עוד יתחתנו

michal2004

New member
מה זה?! מוריה קוראת נאום מהדף??

הלווווווווו, תלמדי בעל פה!!!!! היא כזאת מעצבנת. ואריק הזה, בעעע, שמן מגעיל ומנתשא. תום דווקא מאוד ריגש.

טלמ

New member
אני כל כך מאוכזב

אריק כל כך לא סימפתי ואמפתי, הוא בלתי נסבל וכל כך לא נעים לראות אותו נואם. הוא בלתי נסבל, פשוט שחצן! יש לי הרגשה שמוריה תעוף ובפרק הבא יעופו 3 או שהשיפוט על מלודי ותום יועבר לשבוע הבא

ישששששששששששששששששששששששששששששששששש

ישששששששששששששששששששש יששששששששששששששששששששששששש מוריה הלכה כל ששון וכל שמחה מוריה עפה אחסן מנו רחו

אריק הזה נמאס ממנו

למה הוא לא עף שונא אותו הוא סתם סנוב ושחצן נפוח אני התבאסתי שמלודי ותום הלכו לוועדה התבאסתי כלכך

Wild Dancer

New member
אריק בהחלט אסרטיבי.

אבל יש בו גם הרבה מאוד תכונות חיוביות, שכוללות בין השאר את הידע הרב, את היכולת להנהיג ולעמוד על העקרונות האישיות שלו. בסה"כ אותי הוא די הרשים.

טלמ

New member
יכולת להנהיג?

לא ראינו את זה עדיין לדעתי חיוני שמי שמגיע לגמר יהיה בולט במשימות הראשונות והמכריעות מבחינה ביצועית קבוצתית. ראינו אותו כסתם אחד שמבקר כל צעד בצורה פלצנית לחלוטין

michal2004

New member
הוא אנטיפט ששונא את עצמו

הוא לא מסוגל ליצור קשרים אנושיים, כי הוא לא סובל את עצמו. אין לו טיפה של הומור עצמי (שזה הדבר הכי גרוע בתחום הזה!!!). אחרי שקצת ירדו עליו בארץ נהדרת הוא שיחק אותה נעלב ורצה לפרוש מהתוכנית. הוא משדר קור, יהירות, תוקפנות ובעיקר שנאה עצמית.

FrAnzY

New member
סוף סוף צדק!

מוריה הפוסטמה הלכה! בסוף מלודי תגיד לתום שהיא כן רוצה. הוא כזה חמוד! והיא מסכנה, התפוצצה מצחוק מרוב בושה
מעניין מי יהיו השלושה שינאמו באו"ם. טוב מאד שמוריה הלכה. היא קראה מהדף, או שזה הדמיון שלי? ומה הקטע עם הפרחים? אין, היא פשוט נכה. שתחזור לבת שלה. מחכים לשבוע הבא!

לירווני

New member
איזה פרק מ=ד=ה=י-ם!!!

כ"כ נהנתי לראות את הפרקקקקקק!! טוב,נו, חוץ מהקטע שאמרו שאריק קיבל את החסינות.. התאפקתי לא לקום ולהעיף כסא על הטלוויזיה. אני כ"כ שונאת אותוו!! סנוב,שחצן,אגרסיבי.. והרשימה עוד ארוכה! ומלודי ותום, מקקסיימיים!!! ומורה, טוב שעפה. אחד הדברים הכי נכונים שנעשו בתוכנית הזו. כמה שאני מחכה לפרק הבאאאאא!! ומזה המיליון דולר שכולם קיבלו?? גם אני רוצה!

לירוני את צודקת

אריק הזה גם זבל מסריח וחוצפן אמיתי וגם גאוותן הוא חושב שהוא הכי טוב ולא מתחשב באחרים

michal2004

New member
הוא סובל מרגשי נחיתות קשים.

הוא לא סובל את איך שהוא נראה ומרגישים את זה מיד בכל ההתנהלות שלו, לא משנה כמה שינסה להסתיר. הוא היה מת לתקוע (כן לתקוע!) את מלודי, רוני, חגית ואפילו את מוריה, אבל הוא יודע שאף אחת לא תיגע בו עם מקל. לכן הוא בורח לתדמית של הקשוח ששום דבר לא מזיז לו.

למעלה