השגריר חמש יבשות - פרק 6

iltw77

New member
למרות שאני לא סובל אותו, נראה טוב

רק שיוריד כמה קילוגרמים וילך למכון כושר הוא דומה לאיווט ליברמן ! ומוריה נשואה - ואפרת ילדה מפונקת

יעלדקל

New member
כנ"ל

צודקת מאוד בקשר להכול! אני מצדיקה אותך- כל מילה בצבע!!!! במיוחד את החלק על אריק! גם אני מאוד התעצבנתי- אפילו רתחתי מכעס כשאמרו שאריק הוא זה שמקבל את החסינות! כאילו, למה דווקא הוא? למה דווקא האגרסיבי, השחצן, הסנוב הזה, אהה? חוץ מזה מלודי הייתה יותר טובה מאריק כשדיברה באנגלית עם הכתבים או לא זוכרת מה הם היו. וגם אני חושבת שטוב שמוריה עפה מהתוכנית, הגיע הזה באמת ובאמת זה היה אחד המהלכים הכי נכונים וטובים שנעשו בתוכנית זו. בקיצר, מצדיקה אותך ב-ה-כ-ו-ל ה-כ-ו-ל ה-כ-ו-ל! ביי ביי ושיהיה לך לילה טוב, שקט ורגוע: יעל.

לללללללעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע../images/Emo108.gif

לעעעעעעע
לע הייתי בבית ולע ראיתי את ההצעתת הנישואיןןן שתום הציע למלוווווודדדדדדדדדדדדדדדיייי דייייייי באלי לקבור את עצמיייייי
מיש'ו יכול להגיד לי איך אני יכולה לראות את בשידור חוזר?!
בכל מקרהה מי עף??? אני חייבת פרטים ע=כ=ש=י=ו!

יעלדקל

New member
עזרה

תשובה ועזרה בשבילך. היום עפה רק מוריה ונתנו עוד הזדמנות לתום ולמודי עד לשבוע הבא לראות מה יהיה ואז יראו מה איתם ואם הם נשארים או אם הם יצאו, או רק אחד מהם.. שנית- תכנסי לאתר הרשמי של השגריר חמש יבשות בתוך אתר קשת ויש שמה דף של קטעי וידאו מהתוכנית. תכנסי לשמה ותחפשי אם הם הכניסו את הקטע של הצעת הנישואין של תום למלודי, אם כן יופי לך, ואני מקווה שתמצאי זאת ואם לא אז חבל ותנסי במקום אחר. מקווה שעזרתי לך ובאמת הפסדת פרק שווה וחבל על הזמן: ביי ביי: יעל.

wtf017

New member
איזה תגובות מפגרות ../images/Emo6.gif

איזה תגובות
אתם מדברים על המתחרים כאילו הם מתחרים על תואר החמוד בארץ אם לא שמתם לב אם מתחרים להיות שגריר ולהיות חמוד זה לא מספיק. השגריר צריך לדעת להתבטאות טוב וגם לדעת עברית טוב לעמות תום שלא יודע כזה טוב עברית ומלודי כמה שהיא חמודה היא לא יודעת להתבטאות טוב.

אוחח אריק! ש=ו=נ=א אותך!!../images/Emo87.gif

בנאדם שחצן, מגעיל, מתלהב, נפוח, תוקפני, יהיר ומה לא?! לא סובל אותו!!!!!!!!!!! שיעוףףף!! חבל שמוריה עפה.. לדעתי יש לה פוטנציאל נורא גדול! שמחתי שתום ומלודי לא עפו! נקווה שגם לא יעופו בפרק הבא!

כמה שאני אוהבת את תום ואני חושבת

שהוא חמוד והכל לפי דעתי הוא לא מתאים להיות שגריר יותר ממלודי והביסבה היחידה שהשאירו את שניהם זה בשביל הגימיק לתוכנית... די בטוח שהוא יעוף שבוע הבא.. אריק הזה מעצבן אותי לא יודעת למה..

אריק מטומטם../images/Emo4.gif../images/Emo42.gif

רק תום ומלודי
סתם, נו.. תום ממש חמוד - אבל עם כל הכבוד [והאמינו לי, יש הרבה] שגריר הוא לא. ברגע שהוא התחיל לנאום עם ה'לתת' המחשבה הראשונה שלי הייתה>איזה טמבל. אבל הוא חמוד, והוא מעולה בדיבור עם שגרירים, מסתבר, אז יכול להיות שהוא לא כ"כ גרוע. אריק היה מטומטם כהרגלו, רק אני שמתי לב שהוא כמעט הרביץ לנציג החדשות הערבי? אסרטיביות זה דבר מעולה, אבל יש לו אובר ממנה. הכי הצחיקה אותי זאת מוריה - אשכרה חשיבה של יחדה בכיתה ב'. מה הקטע של הפרחים? היא פשוט סתומה. מלודי.. מקסימה כהרגלה
היא התמודדה ממש טוב עם הכתבים וגם בקוקטייל.. הדבר היחיד שהיא לא הצליחה בו זה ההצעת נישואים. למה לא אמרת כן ישר? כמה היא נותנת לו לחכות
בסך הכל היה פרק ממש טוב, אם לא הכי טוב לאחרונה

כל הכבוד לאריק-הוא הכי מוכשר../images/Emo47.gif

ויש לו דיעות ימניות כמו שצריך. הכי אהבתי בדבריו זה שהוא לא מפחד לומר את האמת והכי חשוב זה שהוא דיבר בפני צוות העיתונאים הזרים על מעורבותם האדירה של "ערביי ישראל" בטרור.

למעלה