השגריר חמש יבשות - פרק 7

Wild Dancer

New member
../images/Emo44.gifהשגריר חמש יבשות - פרק 7../images/Emo41.gif

הערב ב-21:00, ישודר הפרק ה-7 של "השגריר - חמש יבשות". והפעם בתוכנית: הקבוצה השניה במבחן הטלוויזיוני בערוץ 2. מוריה הייתה זו שהודחה בשבוע שעבר, מי יחזירו היום את התיק וילכו הביתה? כל מה שקשור לפרק שישודר הערב, שרשרו לכאן בלבד. צפייה נעימה!
הערה לגבי ה"חוליה החלשה" - התחרות תחזור השבוע במתכונת זריזה יותר.

adar2010

New member
יש להם מזל שהם לא העיפו את חגית.

כמה חבל שאי אפשר שגם חגית וגם רוני ינצחו

michal2004

New member
חגית ורוני - כל אחת מייצגת משהו אחר

לחלוטין. הן כל כך שונות - בגישה, בהתנהלות, בדיבור, בהשקפת העולם.

shapir1

New member
ההדחות היום היו מוצדקות.

נמרוד ותום באמת לא מתאימים, כל אחד מסיבות אחרות. נמרוד הוא מאוד לא "ממלכתי", הבדיחות שלו לא במקום וגם האנגלית שלו לא טובה, ותום פשוט לא יודע לדבר טוב עברית ובנוסף לא מעורה מספיק בפוליטיקה במזה"ת.

FrAnzY

New member
נשארתי המומה מהפרק הזה.

דבר ראשון, אפרת אולי מסבירה טוב - אבל יש לה תכונות מגעילות. בתור שגרירה, היא לא תצליח לסדר אמפתיה כלפי כולם. לא יאהבו להקשיב לה לדעתי. דבר שני, טוב שרוני לא עפה. אז נכון שאין לה הרבה ידע, אבל את זה היא יכולה ללמוד. את התכונות שיש לה אי אפשר ללמוד, ולכן היא ייחודית. אני בעדה. בקשר לנמרוד, זה היה די מפתיע שהוא עף. הקהל הצביע עבורו, הוועדה הייתה בעדו ותמכה בו, אבל משום מה הצליחו לגלות קושי באנגלית שלו. אבל רגע, הוא עד כדי כך דפוק? חוזר על אותה טעות כמו מוריה! מה זה לקרוא מהדף? אנחנו לא בבוחן בעל פה בכיתה ג'. זו הייתה פאשלה, שלא נדבר על מה שהוא עשה מול השגרירות בעזה. ובקשר לתום - תום, אפשר להגיד שזה היה מוצדק וצפוי. הוא אחד החלשים שם. אמנם האנגלית שלו טובה, ההסברה שלו בארה"ב יחסית טובה, אבל החליטו שהוא לא מתאים, אז הוא לא מתאים. הפעם אין ויכוח על זה. בהתחלה נבהלתי. הייתי בטוחה שהולכים להעיף את רוני, אבל כל כך שמחתי שהיא לא. וחגית, למה נותנים לה עוד הזדמנות? היא כזו שחצנית! חמודה חמודה, אבל להיות שגרירת ישראל ומסבירה טובה? לא נראה לי שהיא מוכנה לזה. ואפרת, נקווה שלא תהיי שגרירה. יותר מדי מעצבנת ומתלהבת. בכל מקרה, נמשיך לעקוב ולראות מה מתחדש. היה פרק טוב.

FrAnzY

New member
../images/Emo6.gif

התכוונתי למשהו כזה... מכירים את זה כשהמורה ביסודי מבקשת לעשות פרנזטציה באנגלית על עצמך? אז תמיד יש את אלו שלא זוכרים הכל ומציצים בדף. ככה בדיוק הוא עשה. שיהיה קצת יותר בוגר ויגיד את מה שהוא חושב בעל פה. לזה התכוונתי

avnner

New member
עובדה שהכתבים אהבו מי שלא אוהב

זה הישראלים וזה בדיוק הבעיה שישראלים חושבים שהיא תוקפנית ואחרים רואים שהיא פשוט לא מורחת ממוקדת ומבינה

FrAnzY

New member
זה תלוי בבן אדם...

כל אחד יכול לתפוס את זה בצורה שונה. אי אפשר לדעת מה שגריר \ עיתונאי אחר חושב על מה שהיא אומרת. יכולים לקחת את זה בצורה יפה או בצורה לא יפה, אבל לפי איך שהיא מדברת ומסבירה, לפי התכונות אופי שלה וכל זה - היא לא מתאימה לכהן כשגרירה.

FrAnzY

New member
פיי...

איזו הרחבת נושא! לקח לי שעתיים לקרוא. למה כל כך הרבה?

כי אני עדיין בשוק.../images/Emo42.gif

ושונאת את רוני
ואוהבת את מלודי
ומחזיקה מאפרת
ונגעלת מההומור של נימרוד
ומתגעגעת לתום
וחסרת כל רגש כלפי חגית. This is it.

FrAnzY

New member
דווקא יש לנמרוד אחלה הומור...

אבל הוא תוקע אותו במקום הלא מתאים. במשימה של התקשורת הוא ממש הגזים. שילך לעשות דו עם דנה אשכנזי. יותר מתאים לו מאשר להיות שגריר.

טוב מאד שהעיפו את נמרוד../images/Emo70.gif

הוא לא רציני, הוא חובבן,טירון,לא מקצוען,משדר חוסר רצינות וחוסר אמינות, מתבדח כשלא צריך-פשוט בושה וביזיון.הוא דיבר שטויות בשיחה עם רינה ועם ברנע,הוא גמגם והתפתל מול העיתונאי המצרי הערמומי-שניצל היטב את חולשתו ועשה ממנו קציצות. אוי ואבוי לנו אם אנשים כאלה ישמשו כמסבירים של ישראל בחו"ל. אנשים כאלה לא יוצלחים יהוו טרף קל לתקשורת העויינת והפרו ערבית. צריך לזכור שההגנה הטובה ביותר היא ההתקפה. הוא היה צריך להיות יותר תקיף ונחוש ולהכניס את העיתונאי המצרי למגננה. לא ברור לי איך השופטים בוועדה אמרו שיש לו הרבה ידע ובקיאות. לא ראינו את זה מול העיתונאים הזרים. ראינו בלבול, מבוכה וחוסר אונים-ששימחו מאד את העיתונאי המצרי השחצן והעויין. במקום להתנצל ולגמגם על מותה של הילדה מעזה, היה צריך לדבר על התקפות הקסאמים הרצחניות, על תושבי יישובי עוטף עזה שחייהם הפכו לגיהנום, על התינוק שנפצע קשה מהתקפת קסאם, על קסאמים שנחתו ליד גני ילדים וגרמו להרוגים ופצועים. את כל זה לא שמענו מנמרוד(ולצערנו גם לא מהמתמודדת השניה שהתמודדה עם העיתונאים הזרים).

michal2004

New member
נכון מאוד!

הוא בהחלט לא מתאים. הוא חושב שחוש ההומור שלו ממיס כל אחד, הוא לא מבין שהוא עושה יותר נזק מאשר תועלת. כל כך אהבתי שרינה מצליח נזפה בו שיעיפו אותו על זה. היא השאירה אותו בהלם והורידה לו את האגו הנפוח שיש לו.

FrAnzY

New member
../images/Emo27.gif

אריק קיבל חסינות דיפלומטית שבוע שעבר, אז אין לו מה לחפש בפרק הזה. בטח הלך לבלות

למעלה