השגריר חמש יבשות - פרק 7

Wild Dancer

New member
אך ורק נמרוד ותום.

החליטו בסופו של דבר לנפות היום רק שני מתמודדים, ולהוסיף משימה נוספת עבור הנותרים.

כמובן, בטח המפיקים הגיעו למסקנה

שהתוכנית מסתיימת מוקדם מדי (לא שברור לי למה בהתחשב באיך שהיא נראית. את הזוועתון הזה עדיף לסיים מוקדם ככל שניתן). אז במקום לומר שכל המתמודדים עולים לשלב ההכרעה, מוסיפים משימה. אם עד היום לא הצליחו להגיע למסקנה ברורה שתאפשר להדיח עוד אדם אחד, למה שעוד משימה תשנה את כל זה? זה בערך ברמה שהשאירו בשבוע שעבר את תום, אבל לא ממש התקשו להדיח אותו אתמול. זה פשוט התאים מבחינה הפקתית. ודבר נוסף שהכי הצחיק אותי (למוות האמת) זה שהדיחו את נמרוד בעצם בטענה שהאנגלית שלו לא מספיק טובה. מקובל עליי שהוא לא הכי מתאים וכל זה, אבל איזו מן טענה זו? דבר כזה אפשר היה לסנן מראש ולא להכניס אותו בכלל לתוכנית. אבל איזה מן דבר זה שאחרי כמה וכמה שבועות פתאום מודיעים שהבן אדם לא מספיק טוב בגלל נושא שהיה ברור מראש? מה, האנגלית שלו נחלשה בשבועות האחרונים?

צחי9פיל

New member
בן אחד עם 4 בנות? וואוו

אפרת עלתה אוטומטית אתם רואים אמרתי לכם שהיא מדהימה... לדעתי כל אחת מהבנות יכולה להיות שגרירה טובה אבל אפרת הכי מתאימה לדעתי וזה שהיא צעירה יותר זה רק יתרון ככה היא תוכל לדבר לצעירים בגובה העיניים...

טלמ

New member
את אריק לא יעיפו

כי לא יביאו 4 בנות לגמר, אין מצב... אחת מהן תעוף. משום מה ההרגשה שלי שזאת תהיה אפרת.

michal2004

New member
כן, נראה לי שחגית תודח...

אני מקווה לפחות שמלודי תודח יחד איתה. נכון, היא יפה, היא מרשימה, משכילה אבל זה ברור מה היא מחפשת - פרסום (יש לה סוכנת!!!), לראות את הפרצוף שלה בטלוויזיה. היא לא בעסק הזה באמת באמת בשביל ההסברה. אז שתלך הביתה ותהפוך להיות איזה סוג של דוגמגישה.

טלמ

New member
לא 2, רק אחת

השנה, למשימת הגמר יגיעו 4 בסוף. אני מאמין שזאת תהיה אפרת. כי ידוע לנו שאפרת הייתה צריכה לעוף במקום יאנה ורק העקשנות של גיל רגב היא זאת שהשאירה אותה. רינה ונחמן לא מתים עליה, לעומת האחרות. אפרת תעוף לדעתי.

לירווני

New member
העריכה ממש, אבל ממש גרועה!!

קודם כל, אני בספק אם מלודי ותום נפרדו. אם מישהו קרא את הכתבה הענקית שהייתה בפנאי פלוס,הוא בטח קרא בשורות הראשונות שכתבו שאת התשובה להצעת הנישואין היא תגיד לו בפרק הגמר. חוצמזה,גם כשמלודי התראיינה ברדיו,והעלו את תום לשידור הם הראו שהם הכי ביחד מתמיד.לפחות ככה זה היה נשמע. לגבי הפרק,ההדחות היו ממש נכונות.לא כ"כ הייתי בהלם. זה היה צפוי שיעיפו את נמרוד על כל הצחוקים שהוא עושה.הוא באמת נסחף קצת. אני מקווה שמלודי תהיה אחת מהרבעייה שטסה לניו-יורק לפרקי הגמר.

פרק מדהים!!../images/Emo87.gif

כל כך שמחתי שאפרת קיבלה חסינות!!! ושמחתי שנמרוד עף!! ישש! לא סבלתי אותו! שמחתי שתום עף.. הוא לא מתאים להיות השגריר.. לא הצד החזק שלו.. אבל הוא בסדר.. מסכן מלודי סירבה לו.. הפרק נורא הופתעתי מרוני.. היא אכזבה אותי נורא! היא ממש גרועה! היא לא יכולה להיות השגרירה.. אפילו החן שלה והכל.. לא יכולה.. נ=ק=ו=ד=ה! שמחתי שחגית נשארה!! תותחית!!

leeo

New member
אפרת הראתה את יכולותיה

בשקט בשקט, ובלי גימקים, הצליחה אפרת להראות בכנות ובחדות מי ומה היא שווה. אני לא מבין מה המתמודדים האחרים חוזרים ואומרים, שיש באפרת איזשהי עצבנות, אני חושב שהיא הכי רגועה שם ודווקא נמרוד ורוני הראו שפת גוף עצבנית ומתוחה. מכל ארבעת המתמודדים הפרק, היא הכי הרשימה אותי. היא ידעה לנקוט עמדה מתפשרת ולהראות כל צד בנושאים עליהם היא דיברה, עם כל הרגישות הראויה ויחד עם זאת להדגיש את הקווים האדומים שלנו כמדינה אסור לעבור(כשהיא דיברה על חיסול ממוקד). היא אמרה תשובותיה בבטחון רב וללא היסוס, וזה אחד הדברים הכי חשובים בהסברה, להראות ביטחון בדברים שלך ובכך לגעת ולשכנע את צד השני. הרגשתי שחל איזשהו עוול לאפרת, המתמודדים ראו בתמימות שלה איזשהי חולשה וניסו, למרות התוצאות בשטח, להפיל אותה בוועדה עם טיעונים מהשרוול(למשל, רוני לא אוהבת את צורת התשובות שלה לשאלות, לא ברור למה היא התכוונה). אפרת זכתה בחסינות הדיפלומטית בצדק ובזכות ויש לה סיכוי טוב מאוד לנצח. כרגע, היא המועדפת עלי. מי שעוד שמתי עליה עין זוהי רוני, שבהחלט יש לה קסם עצמי בנאומי האנגלית שלה, אבל בעיה גדולה בעברית, במושגים ישראליים ובידע בסיסי על המצב באזור. מה שבטוח, יש לה אהבה גדולה לארץ, והיא תתרום גם בלי לזכות בטוח. בנוגע לשאר המתמודדים, אריק יותר מידי ישר, דבר שמזיק לאסרטיביות והידע שבאמת בולטים ומורגשים. אך לדעתי זה החולשה שלו ופה הוא יפול. הסברה לישראל צריכה להיות פחות טכנית, הוא יותר מתאים לדיוני משא ומתן. חגית ומלודי, צריך את התוכנית הבאה בשביל לקבוע דעה מוצקת, הם די מסתוריות.

למעלה