התוכנית השבועית

../images/Emo44.gifהתוכנית השבועית../images/Emo137.gif

זה היה פרק חזק.. אדריאן מגיעה לבקר בפרק הבאאאאאאאא

אמממ...

ריחמתי על התר, כולם התעלמו ממנה והיא נופתה בסוף..... לדעתי היו צריכים לתת לה הזדמנות.. קייטי, בחיי, המראה החדש דווקא יפה לה יותר אבל מה היא מתנהגת כמו ילדה? היא בכתה אולי 4 פעמים בפרק שלם!!! שתעמוד על שלה... לשרה יופי מהמם אבל התנהגות שלה דפוקה, היא חושבת שהיא חייבת להיות סקסית בכל מחיר. אדריאן הנשמה מופיעה בפרק הבא!! ידעתי שהיא תופיע בפרק אישזהו רק דקה חלפה ואני לא יכולה לחכות לשבוע הבא!!!!!!

N o E i T

New member
זה היה פרק ממש טוב../images/Emo99.gif

קודם כל, בקטע שגזרו להם את השיער העברתי ערוץ
אבל שמחתי לראות שקייטי איכשהו התגברה על זה וזה נראה עלייה ממש טוב
הת'ר יפייפיה רצינית
באסה שהוציאו אותה..
אמממ ג'אנשה .. אהבתי את השינוי שלה
חבל שהיא מה זה לא בלטה בפרק הזהה.. ויואנה ממש מוצאת חן בעיניי כל פרק ופרק
אמממ.. סמיורה הזאתי, שתרגיע את עצמה
ואממ אמאלה.. בפרק הבא ינשרו למרסדס שערות
בטח היא בולמית. ושנדיייייייייי.. מדהימהההההה.. פשוט מושלם מה שעשו לה, היא נראית אחרת לגמריי
בפרק הבא אדריאןןןןן

אייייי אייי

גם לי יש נשירה עצבנית ביותררר אבל אני אוכלת כמו שוררררר וגם בריאה פשוט זו תקופה שנושר השיער וזה יעבור ככה אמר לי הרופא אז מה הם עושים מזה ביג דיל כפרההההה

הפייבוריטית שלי היא:

יואנה. אתם יכולים להתווכח על היופי שלה כמה שאתם רוצים אבל יש מאט מאד דוגמניות בעולם שיש להם משהו מיוחד אצלם. לפי דעתי היא מ-ד-ה-י-מ-ה
ויש לה גם אישיות יוצאת דופן. היא גם לא מנסה להתחבב יותר מדי, והיא לא מתווכחת עם השופטים כמו שקמיל עושה, היא פשוט מנסה כל פעם לשפר את עצמה. חוץ מזה שהיא מאד אינטיליגנטית ואלגנטית ויש בה משהו שונה מכל הבנות האחרות בסדרה. כולן שם יפות אבל לה יש מן אופי או "אווירה" שונה וזה מה שמייחד אותה לפי דעתי משאר הבנות. ובקשר למרסדס - לפי מה שראיתי בתקציר לפרק הבא, יכול להיות שהנשירת שערות זה בגלל לחץ וחרדה... אבל רק נראה לי. אבל נורא נהניתי מהפרק הוא היה יפה
אהבתי את מה שעשו ל"טוויגי" אבל היא נורא עיצבנה אותי עם ההתנהגות שלה ועם מה שהיא עשתה לסיומרה. אני חושבת שסיומרה חמודה...

Hadarmitt

New member
OMG!!!

מסכנה מרסדס...פאק מה עובר עליה? את התר דווקא אהבתי (זאת רק אני או שהיא דומה לאמנדה מ"אחיות או לא להיות"?) אני ממש אוהבת את השינוי של שנדי! חוץ מהאוזניים שלה...היא ממש יפה!!! =]

Hadarmitt

New member
שחכתי עוד משהו...

אדריאן חוזרת!!!!11 יאי אני מתה עליה....איזה ביטחון עצמי יש לה חחח הלוואי עלי

tuty20

New member
הייי

וואייי שנדי הייתה מהמהמהתתתת היא ממש יפה בלי המשקפיים ועם איפור מסכנה קייטי וישששששששששששששששששששששששששששששששששש הפייברוטית שלי בטופ מודל 1 ולתמיד אדריאן קורי הדוגמנית המושלמת היחידה תבוא ישששששששש ושוב אני מזכירה זה לא המשתמש שלי הוא של אחותי ....לי קוראים מור ואני בת 14.... אדריאן קורי המושלמתתתתתתתתתתת

atomic liZ

New member
נכון שנדי מהממת הייתה וקייטי לא

אהבתי מה שעשו לה. שנדי יפה ככההההההההההההה

ישששששש!!

אדריאןןןןןןןןןן מיי לאב!!
זה היה פרק מעניין...
:
יואנה- ממש אהבתי את השיער שלה.. וגם איך שהיא עזרה למנדי- כל הכבוד לה!
מרסדס- אני פשוט מתה עליה! היא ממש יפה וכזאת מותק!!.. ממש נבהלתי ממה שקרה בפרק הבא..
ג'נאשה- מעצבן אותי שתמיד מעירים על הגובה שלה, זה לא כאילו היא יכולה לעשות משהו נגד זה, ככה היא נולדה.. וזה ממש לא הוגן שהם "זורקים" לה את זה ככה לפנים כי בסופו של דבר קיבלו אותה לתוכנית למרות הגובה ואם זה באמת דבר כזה משמעותי אז לא היו צריכים לקבל אותה כבר מלכתחילה, זה סתם מאמלל אותה..
אפריל- היא נראית גם כן חמודה, אבל לדעתי היא לא כזאת יפה..
סיומרה- היא לא הייתה חייבת לעזור לקייטי, שתדע לפעם הבא לא לעזור לאף אחת.. ושתיהן קצת הגזימו. שיתבגרו!
קייטי- השיער שלה נראה בסדר, אבל היא פשוט צריכה לדעת איך לסדר אותו..
מנדי- מן הסתם שהיא התעלפה..!! היא צריכה לאכול.. והרבה!!! ..וכמה שיותר מהר!!
קמיל- היא כזאת ביצ'ית.. אני לא חושבת שזה ממש יקדם אותה אם היא תחשוב רק על עצמה כל הזמן..
שרה- היא ממש יפה, ואהבתי את איך שאיפרו אותה בצילומים..
הת'ר- בהתחלה ריחמתי עליה כי היא הייתה לבד ולא היו לא חברות, אבל אחרי שיואנה לא הזמינה אותה לארוחה, היא הפכה לבכיינית מדי.. אז מה אם יואנה לא הזמינה אותה! ביג דיל!! יואנה לא חייבת לה שום דבר!
זה הכל

למעלה