התוכנית השבועית

זה רק אני או

שטיירה בלי איפור ממששששששש אבל ממש מפחידה אמאאאאאא'להה? חשבתי שהיא מושלמת(חוץ מהאף הגדוללל) אבל טעיתיייייי!!!

NeVeRtheLeSs

New member
יאאאאא אדריאן!!!!!!!!

הגיע הזמן שהיא תחזור :) מי שאני אוהבת: מרסדס אהבתי... היא יפה ופראית כזאת, מגניבה!!!
ג'אנשה!!!!!! וואי התספורת שעשו לה, לא ממש ראיתי איך סיפרו אותה, אבל ממש ממש יפה לה ככה
יואנה חמודה!!!! איך שהיא הייתה נחמדה להתר וזה ... את היופי שלה אני חצי אוהבת... שרה לא זוכרת איך היא נראית... קצת אהבתי איך היא נראית... שנדי יותר יפה לה עם התספורת החדשה אבל היא לא ממש יפה... אפריל לא ממש אהבתי... יפנית כזאת... והפוני שעשו לה?!!? קייטי יכולה להיות יפה אבל קצת ילדותית, וגם כמה היא בוכה... יא אללה מכל דבר היא בוכה לא מתאים לה להיות דוגמנית כנראה סיומרה לא ממש אהבתי איך היא נראית קמיל בעעע איכס מגעילה כזאת ביצ'ית שתעוף כבר!!!!! והתר חבל שהעיפו אותה
היא חמודה קצת לוקחת קשה... אולי היא עוד לא קלטה שזה תחרות ושהיא לא באה לשם לחפש לה חברות!!!!!

קצת ספויילרים ../images/Emo58.gif

קייטי נהפכה לבכיינית. מעצבן. צריך לנפות אותה בפרק הבא. [
ולא את גנ'אשה] כמה שאני מתגעגעת לאדריאן
מרסדס חולה בלופוס[?].

ohpee

New member
זהירות ספויילר-אני יודעת מי ניצחה!!

כל מי שלא רוצה לדעת, לא להסתכל עכשיו: מי שניצחה זו יואנה. בדוק 100 אחוז.

ortallosh

New member
על הפרק היומי

לדעתי השינוי מראה שעשו לשנדי זה השינוי הכי גדול והיא ממש יפה ככה. יואנה נשארה מהממת לדעתי ומתוקה(חוץ מהגוף שלה) שהוא לא הכי. לאפריל יש גוף והיא יודעת להצטלם על הפרצוף לא משהו. קייטי בכיינית מידי, מרסדס חמודה אבל בתמונות היא יוצאת מהמם. קמיל שונאת אותה חבל על הזמן שתעוף כבר!! הת'ר היתה יפה ולדעתי אם היא היתה מרגישה פחות בודדה היא היתה יכולה להישאר. סיומרה היא חמודה אבל ברור שאין לה מספיק כדי להיות דוגמנית על. ג'אנשה פשוט מהממת לדעתי וגם שרה. הפרק הבאה מגיעה אדריאן המהממת...

איזה פרק יפה!

ובאמת איזה מעצבן שהעיפו את התר ואיזה מסכנה אף אחד לא התייחס אליה והתעצבנתי שיואנה לא בחרה בהתר.. וזאת אמנדה והיא דומה להתר במיחד שהפכה להיות בלונדינת ובכלל התר מסכנה לא התיחסו אליה ולא עשו לה שינוי שכולם השתנו וואי ושנדי הפכה להיות ממש יפה! ואיזה בכיינית קיטי וראיתם מה היא עשתה שהיא הייתה מול השופטים ליכלכה על הבת הזאת(שכחתי איך קוראים לה..) שעזרה לה ויצאה לה צילומים גרועים בגללה...ואיזה כיף שאדיאן תבוא בשבוע הבאה! וקמיל כרגיל סתם סנובית... וזהו!

y a ® d e n

New member
איזה פרק יפהההההההה../images/Emo99.gif

גאאאאשששש ג'נאשה מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
אוךךך למה דניס הזאתי לא יכולה לקלוט שהיא מדהימהההה היא רק מתייחסת לזה שהיא נמוכה כוסעמקקקקקקק... גם כשהשיער שלה יותר קצר היא מהממתתתת
סיומרה היתה ממש חמודה בפרק הזה.. קייטי גם אבל היא יצאה ביץ' לגמרייייי ג'יי כל הזמן דיבר איתה וסיומרה הסכימה להיות לפניה והריעה אותה וזה.. ובסוף היא התנהגה ממש מגעיל לסיומרה
LOL הנעליים של קמילללל הירוקות האלההה
מסכנה הת'ר... היא חמודה.. אבל היא ילדה קטנה [טוב נו היא בת 18...] יואנה נראית פחות יפה עם התסרוקת החדשה הזאתי
מסכנה מרסדסססס היא יפההה והייתה לי צמרמורת ענקיתתת שהיא אמרה שהשיער שלה נושרררררר

המ.

אמנם קייטי נורא בכיינית אבל די אפשר להבין אותה.. אם היו עושים לי תספורת כזאת הייתי יושבת בבית ולא יוצאת\קונה פאה. לא נעים
במיוחד כשלכל השאר דווקא עשו תסרוקות יפות. חבל שהתר עפה, דווקא די אהבתי אותה בפרק הזה (בפרקים הקודמים כמעט ולא שמו לב אליה) ולא הבנתי למה בסוף שנדי התעלפה.. כי היא לא אכלה? אני הכי פחות אוהבת את יואנה ואת שרה, פשוט כי הן הכי ביצ'ז ורואים את זה כל פרק מחדש (שרה כל הזמן מלכלכת על אחרות מול המצלמה ויואנה מתנהגת אל אנשים במן סנוביות כזאת).

ואי טיירה ניראת זוועה בלי איפור

אני מנסה להתעמק בתמונות של הבנות ולראות את מה שהשופטים רואים!! יש תמונות שאמרו שהיא לא מקצועית או לא משהו ולא ראיתי את זה! היתה איזה תמונה של סיומרה נדמה לי שבאמת ניראתה זוועה וכו.. אבל איך הם רואים את זה?? אני מנסה להבין מה מבדיל בין התמונות! קייטי היתה בכיינתי וממש סתרה את עצמה!! בהתחלה היא אמרה שפחד זה בזבוז זמן ואז היא מתה מפחד חחהח והיה עוד איזה קטע שהיא סתרה את עצמה לא זוכרת!!!

EvanescencE3

New member
היה פרק נחמד

קייטי מתנהגת כמו ילדה קטנה כי היא נכנסה לתחרות אז זה ככה עם בגלל זה היא בוכה מה יקרה כשהיא תהיה דומגנית וכל תצוגה ישנו לה תספורת והיא גם היתה ממש ממש מגעילה אל סיומרה כי סיומרה ויתרה על התור שלה דאגה לה וגם לא יאצה לה תמונה יפה בגלל קיטי וקיטי יש לה את החוצפה להתחצף ולהגיד בסנוב לא לא לא ובסוף היא עשתה סתם שהיא בוכה ולא מריגשה טוב היא סתם רוצה צומי יואנה כל כךמדהימה וגם יש אופי טוב היתר הזאתי שיאצה היא כל הזמן דיברה על זה שיואנה לא בחרה אותה כילו הם בכיתה א

purple rain2

New member
../images/Emo136.gif והנה כמה ממחשבותיי:

אוקיי אין לי ממש פייבוריטית אבל לדעתי ג'נאשה פשוט מהממת, היא הכי יפה שם מכולן. גם יואנה ממש יפה רק לא אהבתי את התספורת שעשו לה. אז את שתיהן אני הכי אוהבת. קייטי גם מאוד חמודה אבל וואי ממש הרסו אותה עם השיער בן הזה! מסכנה... קמיל פשוט ביץ' וחושבת מעצמה יותר מדי. שתנוח. אפריל ממש מגעילה לטעמי, לא מבינה מה כולם תופסים ממנה. וגם מרסדס סתמית. סיומרה, בחיי שהיא אחד האנשים היותר מכוערים שראיתי בחיי, לא מבינה בכלל מה היא עושה שם. בדוגרי יש לה שיני סוס. שרה חמודה אבל לא מיוחדת יותר מדי... מי עוד יש? אהה שנדי, אני ממש אוהבת אותה- אהבתי אותה מההתחלה, גם עם המשקפיים ראו שהיא פשוט יפה. הייתי די בשוק שהעיפו את הת'ר, היא הייתה חמודה אבל קצת ברבית כזאת. ונראה לי שכיסיתי את כולן... יום טוב

למעלה