הפרס לשורד היחיד יהיה דירה + ג'יפ בשווי של למעלה ממליון שקלים. עונה שניה ככל הנראה תהיה, וכרגע יש התלבטות בנוגע ללוקיישן. ההתלבטות היא בין: יערות האמזונס, אפריקה, גווטאמלה ופנמה. (בכולם צולמה עונה כלשהי של הישרדות האמריקאית).
אנשים מעניינים גוררים שני סוגי תגובות בחיים: 1. או שמעריצים את הקרקע שהם דורכים עליה. 2. או ששונאים אותם (תשאלי את דונלד טראמפ). לעומת זאת, אנשים משעממים (כמו אבא שלך?) לא מעניינים אף אחד. וכדי שאנשים משעממים (כמו אבא שלך?) ירגישו טוב עם החיים המשעמיים שלהם אז הם מרכלים על אנשים מעניינים (כמו המשתתפת). בינתיים, האישה המדהימה הזו נבחרה לתוכנית ולא אבא שלך, אז אני ממליץ לו לשבת בשקט!!! אל תלך רכיל בעמך, ישראל! קראסיבה ימאיה, אחות שלי
ריאליטי כמ יוקרתי אני כל כך מקנא בה אלוהים דירים אני לא יודע מה יותר מגוחך זה שתה השפלת את עצמך בשביל כסף או זה שאתה מתגאה בזה אל תלך רכיל בעמך והלכת לתוכנית ריאליטי הייתי אומר שזה בין משעשע לצבוע
../images/Emo88.gifאנשים!! אולי תנסו לשמור קצת על תרבות!!
אני מבינה שהשרדות הישראלי מביא עימו גולשים חדשים, שלא היו פה לפני או לא השתתפו, אך עד היום הצלחנו לשמור על הפורום הזה כחברותי, בלי עלבונות, ותאמינו לי, אנחנו לא תמיד חושבים או מסכימים על אותם דברים. בשם הגולשים הקבועים פה אני מבקשת להשאיר את רמת הדיון והכתיבה כשהייתה!