לקראת הישרדות ישראל

AlmoGoo

New member
תיקון בנוגע לפרס! + מידע על העונה השניה!

הפרס לשורד היחיד יהיה דירה + ג'יפ בשווי של למעלה ממליון שקלים. עונה שניה ככל הנראה תהיה, וכרגע יש התלבטות בנוגע ללוקיישן. ההתלבטות היא בין: יערות האמזונס, אפריקה, גווטאמלה ופנמה. (בכולם צולמה עונה כלשהי של הישרדות האמריקאית).

AlmoGoo

New member
+ פרומו חדש והחזק ביותר!!!

http://www.nrg.co.il/online/4/ART1/668/313.html

bcr2

New member
רק שתדעו שכל הלוגואים מוכנים !

נפרסם אותם רק על פי הספירה לאחור

borogon

New member
האתר של התוכנית יהיה בנענע אז אל תתחזה

האתר הרשמי של התוכנית ימוקם בנענע כמו כל תוכנית של ערוץ 10. חבר שלי השתתף בתוכנית! אתה מתחזה.

המשתתף

New member
"אל תלך רכיל בעמך"

אנשים מעניינים גוררים שני סוגי תגובות בחיים: 1. או שמעריצים את הקרקע שהם דורכים עליה. 2. או ששונאים אותם (תשאלי את דונלד טראמפ). לעומת זאת, אנשים משעממים (כמו אבא שלך?) לא מעניינים אף אחד. וכדי שאנשים משעממים (כמו אבא שלך?) ירגישו טוב עם החיים המשעמיים שלהם אז הם מרכלים על אנשים מעניינים (כמו המשתתפת). בינתיים, האישה המדהימה הזו נבחרה לתוכנית ולא אבא שלך, אז אני ממליץ לו לשבת בשקט!!! אל תלך רכיל בעמך, ישראל! קראסיבה ימאיה, אחות שלי :)

לא הבנת אותי נכון.

התכוונתי שהיא סיפרה לו שהיא עשתה שם בלאגנים ורוב האנשים באי לא אהבו אותה. אז אל תלכלכי על אבא שלי כל כך המר.

המשתתף

New member
אז קבלי את התנצלותי- אי הבנה

מדובר באי הבנה ולכן קבלי את התנצלותי. אני בטוח שאבא שלך מקסים :) עימך הסליחה

snier1991

New member
אוווווווווווווווווווווווו היא התקבלה לתוכנית

ריאליטי כמ יוקרתי אני כל כך מקנא בה אלוהים דירים אני לא יודע מה יותר מגוחך זה שתה השפלת את עצמך בשביל כסף או זה שאתה מתגאה בזה אל תלך רכיל בעמך והלכת לתוכנית ריאליטי הייתי אומר שזה בין משעשע לצבוע

../images/Emo88.gifאנשים!! אולי תנסו לשמור קצת על תרבות!!

אני מבינה שהשרדות הישראלי מביא עימו גולשים חדשים, שלא היו פה לפני או לא השתתפו, אך עד היום הצלחנו לשמור על הפורום הזה כחברותי, בלי עלבונות, ותאמינו לי, אנחנו לא תמיד חושבים או מסכימים על אותם דברים. בשם הגולשים הקבועים פה אני מבקשת להשאיר את רמת הדיון והכתיבה כשהייתה!

למעלה