מירי ועפר מתארחים באולפן השקוף

נראה לי היא כבר תישאר לישון שם חח

ועוד אורי איתה אז בכלל [: אירוח ארוך..

Crurifragium

New member
אני בהחלט בעד השארותה עד הרגע האחרון

אבל מסכן אורי.
למען האמת אני בעד הרעיון של קרן שכולם ישארו.

veredmp

New member
פתאום קלטתי שלא כתבתי כלום על ההופעה שלה ../images/Emo3.gif

היה ממש יפה. הדואט היה מהמם (למרות שהיא הכניסה לה לראש שהקול שלה היה עצור או משהו בסגנון......) וגם "מי היה מאמין" עם קרן היה מקסים. בכלל, כל האירוח היה משעשע וכיפי לצפות. לו ירבו

veredmp

New member
ואיך שכחתי את פינטו והלר??

היו מדהימים! הם שרו את שני השירים ששרו אז בזאפה הרצליה. אחד בספרדית ואחד בעברית. שירים חמודים ביותר ואני שוב אומרת כמה שהתגעגעתי לאייל. הוא נגן הגיטרה הכי מהמם ששמעתי מימיי..........

הייתי

נהננו מהביטלס פור סייל, שהיו נהדרים, ואז נודע לנו כי מירי צריכה להופיע בשעה 9... אז החלטנו (החלטתי) לחכות! אבל משראינו שהגברת מבוששת לבוא, שמנו פעמינו לכיוון בית מרזח בקרבת מקום... פעם הבאה שידייקו בשעה! זה לא בסדר...

veredmp

New member
אמרו שהיא תהיה ב-21:00 ואז אמרו שתגיע ב-22:00

בסוף היא הגיעה בתשע וחצי בערך........ נו, אי אפשר באמת לסמוך עליה, את יודעת

BRANGELINA

New member
מירי היתה מזה חמודה

עד שהגעתי לשם היא הלכה אבל לא נורא כי ראיתי את הרוב בטלויזיה היו ביצועים ממש יפים והיא וקרן מזה הצחיקו אותי ביחד

חחח בגלל שלא נכנסתי לפורום ביום שבת../images/Emo42.gif

(ויש לי סיבות מוצדקות
) בכלל לא ידעתי שהם יופיעו באולפן השקוף אבל אתמול בערב כשחזרתי מהאוניברסיטה תוך כדי זפזופ פתאום ראיתי את מירי ועפר אז נשארתי עד שמירי הלכה בערך
היה ממש יפה!! אהבתי מאוד את "מי היה מאמין" וכמובן שהדואט עם עפר היה מקסים!!

I מ י ר ב I

New member
ראיתי רק את הדואט עם קרן

מי היה מאמין שהיה נפלא!!! ואת השיר של עפר שאני לא מכירה בכלל. את הדואט פיספסתי,הייתי עם מנחם בן

I מ י ר ב I

New member
תוכנית סיכום

כל הדיירים הגיעו פעם אחרונה לבית והמשיכו לריב.חחח.הם שכחו שהמשחק נגמר. קסום ונפלא!

למעלה