מירי תהיה ב"מועדון לילה", רוצים לבוא

Crurifragium

New member
זה לא היה על העונה הקודמת

זה היה על התוכנית הקודמת באותו יום (ניסו שני פיילוטים שונים. בשביל לא להחזיק קהל אחד 6-7 שעות?). מצד שני, זה אחרי שסיפרו לנו שהקהל הקודם היה של חיילים, אז מישהי מהקהל העזה לצעוק לו בקול רם את השאלה המתבקשת "אתה מנסה להגיד שהחיילים שלנו מסריחים?!"
הוא יצא מזה די בסדר (עד כמה שאפשר אחרי שקראת לקהל שלם מסריח
) ואמר שזה אישית לכל אחד ואחד מהם ולא קשור לעבודה שלהם. כל עוד אף אחד מהם לא קורא פה בפורום, הוא בטוח.

Crurifragium

New member
אכן היה משעשע ביותר

ואני מסכים עם ורד ומירב שבסה"כ הכי מצחיקים שם היו קטורזה ונוסבאום. לירון וייסמן גם הייתה טובה אבל היא שמה הרבה יותר מדי דגש על השטיק של "אני בחורה יפה, הייתי בבני עקיבא, ואני מתבדחת על סקס וגסויות" לעומת דברים אחרים, אז בשלב מסויים זה התחיל להיות פחות מצחיק ויותר "אוקי, הבנו, הלאה". מירי הייתה נחמדה ומקסימה, אבל זאת גם הייתה הבעיה המרכזית שלה. כולם בתוכניות האלו מציגים בצורה מאוד צינית ואגרסיבית. וברגע שהיא לא, זאת בעיה. חלק מהבדיחות שלה היו באמת טובות, ואם מישהו אחר מהפנל היה מציג אותן אז הרבה אנשים היו צוחקים, אבל מירי לא הצליחה להשמע כאילו היא באמת יורדת על מושאי הבדיחות ומתקיפה אותן, אז זה איבד הרבה מהפאנץ' (ולא, אין בתוכניות האלו הרבה בדיחות נחמדות וידידותיות). חוץ מזה, אני חושב שהיא רגילה לסביבת עבודה פחות עויינת. שאר הפאנליסטים הרגישו חופשי מאוד להדחף לדברים אחד של השני ולחתוך אנשים, ובאותה מידה הם גם "שמרו" על עצמם בזה שהם המשיכו לדבר והעלו את הקול אם מישהו ניסה לחתוך אותם. מירי ניסתה להיות מתורבתת, אז כשאנשים חתכו אותה היא נתנה להם, והיא לא ניסתה לחתוך בכוח בחזרה (היו איזה פעם פעמיים, בשלבים יותר מאוחרים, שהיא כבר כן ניסתה, אבל כשלא מייד נתנו לה אז היא לא המשיכה להתעקש). התנהגות מצויינת, וראויה לשבח, בחיים האמיתיים, אבל זה לא עובד בכזאת תוכנית עם כזה פאנל. בהתחלה זה נראה שפשוט חותכים אותה כי ככה זאת ההתנהגות ה"נורמלית" במצב הזה. אבל די מהר נראה לי שזה הפך למעין running gag של הפאנל, והתחילו לחתוך אותה בכוונה, ולא לתת לה להכנס בכוונה, רק בשביל לראות את התסכול שלה (מירי כנראה לא מהאנשים שיצא להם ללמוד בגן ובביה"ס שאנשים מפסיקים להטפל אליך אם אתה לא מראה להם שזה מטריד אותך). ואני נאלץ להודות שמנקודת המבט הזאת זה די עבד להם.

viko222

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני חייב לשמוע תהקלטה הזווווווווווווווווו!!!

אז אני מבינה

שזה פיילוט וניסיון לכך שהיא תהיה בפאנל קבוע בתוכנית (תמיד עושים את זה קודם בפיילוט) ? אם ככה אני שמחה שלא היה משהו משהו כי אין לה מה לחפש שם (-:

למעלה