מעריץ מס' 1 - ערוץ 24

veredmp

New member
../images/Emo44.gif מעריץ מס' 1 - ערוץ 24

מירי תשתתף בתכנית "מעריץ מס' 1" בערוץ 24 http://news.walla.co.il/?w=/6/1742665 אני בינתיים לא מוצאת כלום באתר של 24, אבל מי מכם רוצה להפגש עם מירי ולהראות לה שהוא מעריץ מס' 1 שלה?

veredmp

New member
ואם כבר 24, מחר ב-21:30

שידור חוזר של "השיר שלי" עם מירי

Music4Life

New member
אין דבר כזה מעריץ מס 1 ../images/Emo13.gif

כולם מעריצים מס 1 שלה ואין מדד לזה. כל אחד אוהבת אותה ברמה שונה טיפה...אני מתה עליה וזה רעיון מגניב התוכנית הזאת, אבל אני ביישנית ממצלמות ואין מצב שאני משתתפת בדבר כזה. די פאדיחה
אבל אני אשמח מאד מאד לצפות בתוכנית, נראה לי שזה יהיה מאד מרגש, משעשע.... אגב ורד, או מי שיודע, מה קורה במסגרת התוכנית הזאת? מירי באה אל אותו מערית הביתה? ואם כן מה קורה, מה הם עושים, איך זה מתנהל? לא ראיתי ת'תוכנית הזו מעולם... תודה מראש

Music4Life

New member
אני בעד שאוהד ירשם לתוכנית וישתתף!../images/Emo8.gif

קלאסי מתאים לו!!!!

Music4Life

New member
אם זה לא היה מצולם לטלוויזיה, זה היה יותר כיף

רואים שאני לא אוהבת מצלמות... מי שיבחר כיף לו בכל אופן. וכדאי שיהיה שרוווווווף.

NaniBani

New member
נכון, זו הסיבה היחידה שאני לא מנסה, אחרת

הייתי נותנת צ'אנס

Music4Life

New member
האמת שגם אני!! איזה שווה זה.

תראי לך, יום אחד עם מירי. בלי מצלמות וכל הבולשיט המיותר הזה. זמן פרטי, רק את והיא...הולכות, מבלות, מדברות, ליגה! יש הרבה על מה לדבר איתה, ומירי אשת שיחה. זה מדהים תכלס. וזה חלום...חבל שלא יכול להתגשם היות ואנו מעריצות. אני חושבת שהיא בנאדם מאד מעניין ומדהים וטהור ולכל אחד טוב אם היה אדם כמו מירי בחיו האישיים. אני אישית חושבת שבנאדם כמוה, זה רק מתנה לכל מי ומי שהיא בחיו. ועל כך אני מקנאה. תכלס תכלס.
תאמיני לי, עם האנשים שיש היום, מירי היא אחת מהאנשים האלה שהם אמיתיים, אוהבים, איכותיים, מקסימים, טובים ואמינים, וזה, וגם לבד - נדיר ומיוחד .

g a l4

New member
מגניב!!!

בהצלחה לכל מי שינסה...
כמו עוד כמה,גם אני אוותר בגלל סיבת המצלמות

Music4Life

New member
../images/Emo6.gif חח איזה פחדנים אנחנו

חחחח, סתם התגובות שלכם מזה חמודות
. וברור, מי צריך מצלמה בפרצוף...
סתם מיותר.

g a l4

New member
כל כך../images/Emo6.gif

אבל לא נורא,הפחדנות שלנו בעצם מעלה את הסיכויים של מישהו אחר מהפורום לזכות!

veredmp

New member
בדיוק. אנחנו פשוט כאלה מפרגנים אחד לשני

שזה שאנחנו לא מנסים להתקבל לתכנית רק מראה כמה אנחנו רוצים שאחרים פה בפורום יתקבלו. אנחנו ממש נשמות טהורות

Music4Life

New member
ממ כן, שיהיה להם בכיף!!

זה ענק...אני אוהבת תוכניות כאלה. תמיד אהבתי. נגיד- "חלום עליכם" שמפגישים ילדים עם מושא הערצתם או לא רק זה, אבל גם. או שכחתי שמות של תוכניות כרגע אבל היו כמה וכמה שבהם מעריצים נפגשים עם האומן שהם אוהבים, וזה תמיד מאד מרגש ומלהיב.

NaniBani

New member
טוב נו.. אתם חושבים שכדאי לי לנסות?

ממש לא בא לי מול מצלמות, אבל יהרוג אותי? זה בטוח לא. תומכים ברעיון?

NaniBani

New member
חחח ננסה.. D:

שואלים למה לדעתי הם צריכים לבחור אותי... חחחח... מה לכתוב? כל מה שחשבתי לכתוב נשמע אותו דבר, כאילו כל מעריץ היה כותב את זה, אני לא יודעת איך לשכנע...
Help me בבקשהה :):)))

למעלה