מעריץ מס' 1 - ערוץ 24

Music4Life

New member
נני בנני../images/Emo94.gif!!!!!! ../images/Emo23.gif

דבר ראשון, סחתיין על האומץ
יפה לך...לא כולם היו מוכנים להצטלם ואח"כ שחצי מדינה תראה אותם... אני בעד! אם זה לא מפריע לך, או שלא אכפת לך להצטלם לטלוויזיה, מה הבעיה? לכי על זה...זה גם לא בטוח 100% שתבחרי, אז מה כפת לך לנסות? אני בעד בשבילך. זה לא משו שאפילו צריך להתייעץ. אם בא לך, תנסי. מירי אוהבת אותך, אם תבחרי זה יהיה ממש אחלה
נראה לי שלמירי יהיה יותר מגניב עם מישהי שהיא מכירה כבר אז...יותר טוב. המממ הקטע של המצלמה מבעס אבל יאללה, מה כפת לך...אם את יכולה לחיות עם הרעיון, אז לכי על זה. מבלי למצמץ. בקשר למה תכתבי? נכון שזו בעיה כי באמת כל דבר שתכתבי ישמע דומה למה שאחרים יכתבו...וכמה כבר אפשר להיות מקוריים? אלא אם כן יש לך איזו סיבה ממש מיוחדת או סיפור מיוחד שבגללו מגיע לך להפגש איתה וכו'...את יודעת, מעריצים יכולים גם לשרבט שטויות. עדיף להיות תמיד אמיתיים...תכתבי מה שאת מרגישה, מה שאת רוצה, ותקווי ויבחרו אותך. אין פה הרבה אופציות . הצעה קטנה
תדגישי כל הזמן כמה שאת אוהבת את מירי, כמה שהיא חשובה לך, כמה שהיא משמעותית בחייך ומה שהיא והמוסיקה שלה נותנים לך, תרגשי...לכי על קטע של רגש, זה יעזור לך להבחר!
כשעובדים על הלב, זה תמיד עובד. אבל להיות אמיתית. בבהצלחה מותק

Music4Life

New member
נני, תהיי בריאה, עשית לי חשק..

רק בגלל שראיתי שאת רוצה ללכת על זה, נתת לי חשק גם. חחח
האמת אני יודעת לרגש בכתיבה...ואני אדע מה לכתוב, אבל הממ העניין הוא, שאם הייתי יודעת בדיוק מה הולך לקרות בתוכנית, הייתי אולי שוקלת את זה...כתובים שם פרטים?

NaniBani

New member
ורד, יש מצב שכבר אי אפשר לנסות להירשם? -

אני לא מוצאת כלום על זה, ולא את הקישור להירשם כמו שראיתי לפני איזה שבועיים.. והתכנית מתחילה בשישי הבא.. יש מצב שכבר בחרו מעריצים?

veredmp

New member
האמת שאין לי מושג..... לדעתי עוד לא צילמו את

זה, אבל זה סתם מה שנראה לי. יש מצב שאני טועה. כשהיה זה עם קרן, היתה רשימה של שאר המשתתפים, או רק קרן? את יודעת?

Music4Life

New member
../images/Emo13.gif אוקי אני נרשמתי .שיהיה לי בהצלחה!

כתבתי משהו מזה יפה
כן בסוף הלכתי על זה...מה כבר הסיכויים? אם אזכה, לפחות יהיה לי זמן אחת על אחת עם מירי ויהיה אפשרי לנהל איתה שיחה נורמלית. אני מקווה...וגם אם לא, היי, זה די מדליק. אז מה שיהיה יהיה ... ניסיתי

Music4Life

New member
../images/Emo9.gif תודה חח...טיפה הזוי לי הקטע אבל יאללה../images/Emo13.gif

g a l4

New member
../images/Emo45.gifבכל מקרה אם תזכי את לא תתחרטי...

בטוח תהני!
אז באמת אין מה להפסיד. חבל שהגעתי למסקנה הזאת שנגמרה ההרשמה

Music4Life

New member
מה אני אגיד לך...

מניחה שאין מה להפסיד...יהיה מה שיהיה, לא חושבת על זה יותר מידי. :)

NaniBani

New member
לא מצאתי איפה נרשמים.. וכשחיפשתי,

כשחיפשתי בריבוע הזה שמחפשים.. חח.. אז זה מצא לי רק את השם של התכנית בלי שום דבר.. איך נרשמת לזה ניבה?

Music4Life

New member
אוי, "זנחת אותי" לבד!!

העהעהע...עכשיו רק אני רשומה אם ככה....בכל אופן, הלכתי אחר הלנק שמירבי הביאה ונרשמתי, זה לא היה בעיה ... היתה תמונה של שרית חדד עם המשפט של התוכנית "מעריץ מס 1" וכשלוחצים על זה, נפתח לך חלון עם הרשמה .. אז עכשיו רק אני רשומה . כתבתי משהו יפה, לא ממש משנה לי אם זה מספיק או לא, כי כל העסק טיפה מלחיץ משהו, אבל אם אזכה, זה יהיה מגניב...נראה לי....מי יודע מה יהיה...הכל בידיי האל עכשיו
חבל שההרשמה נפסקה נעמי...אבל לא נורא...

למעלה