מקפליי ב-TOTP

DesertRose7

New member
../images/Emo44.gifמקפליי ב-TOTP../images/Emo44.gif

מזכירה לכל מי ששכח- מחר, יום שבת בשעה 18:00 בערוץ BBC PRIME (32 בכבלים,7 בדיגיטלי, אין לי מושג מה עם הלווין) מקפליי יופיעו בהופעת בכורה עם השיר I'LL BE OK (בבריטניה זה כבר משודר היום) מהאתר: McFly 'I'll Be OK' The boys are back on the Pops with this catchy self-help anthem. It seems they're fine and they want you to be too, bless. McFly recently filmed a cameo for superstar stick insect Lindsay Lohan's next movie. Apparently the Hollywood hottie took quite a shine to Harry during the shoot. Lucky guy! תהנו

loner in love

New member
יוו איזה כיף

כמה זמן עבר מאז הפעם האחרונה כלכך התגעגעתי
*הולכת לחפש את הקלטת שלא השתמשתי בה הרבה זמן* תודה שחר

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

חח.. בדיוק מה שאני חשבתי עליו.. היא בטח כבר העלתה אבק..

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif יששש../images/Emo9.gif

התגעגעתי לראות אותם מופיעים

loserontheloose

New member
את בטוחה?

כי TOTP עבר לימי ראשון באנגליה למיטב ידיעתי ולמיטב ידיעתי לא ישודר יותר אצלנו. ולכל אלה שצהלו כי BBC Prime משדרים את TOTP Saturday, אני אאכזב ואומר שזה לא שידורים חדשים, בגלל ש-TOTP Saturday לא משדר נכון לימים אלה. הוא בחופשה ארוכה שלא ברור אם התוכנית תחזור ממנה.

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif הו באמת?../images/Emo2.gif

איזה מוזר זה, הייתי בטוחה שזאת אחת התוכניות היותר מוצלחות שם...

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gifהכוונה לTOTP S...

ולפי מה שאני יודעת TOTP הרגיל עדיין משודר אצלנו.

DesertRose7

New member
ככה כתוב באתר של TOTP

שבתוכנית הבאה מקפליי יהיו ובמדריך ערוצים בממיר כתוב מחר ב18:00 מה אני אמורה להבין מזה?! טוב או מחר או שבוע הבא..(אני כבר הרבה זמן לא ראיתי TOTP אז אין לי מושג מה הולך שם)

loserontheloose

New member
אני מצטערת לאכזב

אבל TOTP עבר לימי ראשון לכן זה בלתי אפשרי ש-BBC Prime ישדרו את התוכנית של השבוע יום לפני אנגליה. ואם תבדקו באתר של BBC Prime תראו שכתוב כי התוכנית שתשודר מחר היא התוכנית של יום ראשון שעבר, ה-17 לחודש. אתם עדיין יכולים לצפות אבל אני מוכנה להמר על זה שלא תראו את מקפליי שם עד שבת הבאה.

loserontheloose

New member
על הצד החיובי...

זה יהיה באינטרנט יותר מוקדם משבת הבאה אז תמיד אפשר להוריד את זה.

למעלה