מקפליי ב-TOTP

DesertRose7

New member
אוי נו איזה מעצבנים

טוב נו.. אז קחו את זה כתזכורת לשבוע הבא! יופי.. גם ככה לא הייתי צריכה להיות בבית
נחמד מצידם להתחשב בי

DesertRose7

New member
../images/Emo26.gif חשוב - זה שבוע הבא ../images/Emo36.gif

לפי מה שיערה אמרה ועזרה לנו - התוכנית שתשודר מחר היא התוכנית ששודרה באנגליה בשבוע הבא (בגלל שינויים הלוח השידורים של אנגליה) לכן- מקפליי לא יהיו השבוע בתוכנית רק בשבוע הבא. מצטערת שהטעתי אותכם, הכוונה הייתה טובה. אבל עכשיו תזכרו שזה בשבוע הבא יותר טוב

Hip Hop star

New member
אגב TOTP...

היום ראיתי ב23:30 כי שכחתי לראות שבוע שעבר...וממש ממש הפתיע אותי לגלות,ששידרו אצלנו את התוכנית המלאה,כולל הראיונות,וכל מיני דברים..ולא רק הופעות ואת ה-24/7...............והיום הגעתי להופעה של צ'ארלוט,ולראיון עם האלה שמחקים ב-"4 המופלאים"..מי שרואה דיוויד לטארמן,ייכלה לראות לפניי שבועיים איך חרשו על על 5 הדמויות האלה...בעעע..זה היה ממש ניג'וס.......

DesertRose7

New member
בטח שיש לך

אלא אם כן יש לך רק ערוץ 1 ו-2 בבית.. ו-10 אם יש לך כבלים רגילים.. יש לך

bustedit

New member
יש לי רגיל

לא דיגיטל ולא יס.. ברגיל.. איזה ערוץ זה?! לא נראה לי שיש:'(

bustedit

New member
יווו והערוצים אצלי

לא מכוונים! איך אני אמצא את זה?!?!?!?

danirit1

New member
אני יעזור לך מאמי

תחפשי את הסמל ביביסי פריים כל ערוץ עד שתמצאי תרשמי לך תזכרי ותכיני קלטת שבוע מראש! (זה מה שאני עושה שאני בלחץ, אגב) אוף כל כך חיכיתי שמקפליי יהיו דווקא לפני שמקפליי צריכים להופיע הם החליטו להעביר את התוכנית??!! למהההההההההההההההה??!!?! איזה חיים אכזריים...:(

Hip Hop star

New member
WTF?!

הרגע היא אמרה לך שאין לה יס או הוט...... אם אין לך הוט או יס קרין..אז את לא יכולה לראות..תבקשי מאחת החברות שלך שכן יש הוט או יס,שתקליט לך...

DesertRose7

New member
../images/Emo27.gif לינק להופעה../images/Emo37.gif

http://s9.yousendit.com/d.aspx?id=1M84ITDFOTRNF066V0YC3JEQSK למי שלא יכול לחכות עד שבת לראות
אני כבר ראיתי.. פשוט מעולה
ומחכה לכם הפתעה על גבי טום! וגם פסנתרן שם מאחורה..

PunK RocK 1o1

New member
|ספויילר|[?]

אוי טום נראה ממש חמוד עם המשקפיים!
דני ג'קט עור?! והצעיף המכוער?! קיץ עכשיו קיץץץץץץ!!!! תודה

DesertRose7

New member
דווקא

דני עם הג'קט הזה..יאמי
הוא נראה מעולה.. ועם השיער ככה.. בקלוזאפים..

למעלה