מקפליי בTOTP

DesertRose7

New member
עוד קצת פרטים..

בשעה 7 בערב בערוף BBC PRIME שמשודר בערוץ 7 של הממיר הדיגיטלי, 32 של ערוצי זהב וכל השאר אני ממה לא יודעת..
אל תפספסו

loner in love

New member
עוד פרטים חחח....

זה בדרך כלל משודר ב7 ועשרה אבל תבדקו כדי להיות בטוחות כי הם אוהבים לשנות את השעה הם מופיעים עם It's All About You וזה היה ברור שהם יהיו כי הם מקום ראשון
ויששש גם פאנטום מופיעים!!!

SurfeR Babe

New member
כן.. יש לו קול יפה וגם השיר שלו יפה

ובאמת יש! פאנטום!! אבל מעצבן אותי שכולם אוהבים את קליפורניה רק בגלל שזה היה באו סי ולא בגלל שזה שיר יפה.. אני הכרתי את זה בהתחלה רק מהאו סי אבל בלי קשר זה שיר ממש טוב..

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

גם אני הכרתי את זה מהאו.סי. כבר בפרק הראשון שראיתי ישר רצתי להשיג את השיר.. אבל מה אכפת לי איך הם השיגו חשיפה?! כמו שאני נחשפתי לשיר רק באו.סי יש הרבה אחרים.. או יותר נכון כל האחרים מכירים אתצ השיר משם.. אז שיהיה בכיף והרבה בהצלחה.. כבר יש להם שיר חדש - LONLY DAY

loner in love

New member
אני לא!!!!

אין לי יס ובחיים שלי לא ראיתי או.סי!!! ראיתי את הקליפ בהיטס והתאהבתי! רק אחר כך גיליתי שזה השיר פתיחה של או.סי!

DesertRose7

New member
אבל..

כמו שכבר אמרתי לך.. הם לפני כמה שנים כבר נכנסו למצעד למקום נמוך מאוד. אבל בגלל שלקחו את השיר הזה לסידרה אז הם זוכים עכשיו להצלחה הזאת ובגל זה משדרים אותם בהיטס ובגלל זה הפעם הם נכנסו לטום 10 במצעד הבריטי!

loner in love

New member
נכון

ראיתי את הקליפ בגלל ההצלחה שהם קיבלו מאו.סי אבל עדין לא הכרתי את השיר דרך הסדרה!

loner in love

New member
תהיו שוב גאים בי!

הצלחתי להבין מי זה טיילור ג'יימס!! חחחח אני אפילו ידעת את השיר שלו בעל פה בלי לדעת שזה הוא

DesertRose7

New member
אמרתי לך!

נכו ןשהוא כזה חמודייייייייייי!!! אהבתי את שני הסינגלים שלו עד עכשיו.. הראשון - WHY DO I DO והשני- FOOLISH הוא כזה מותק עם השיער הזה..

mayoosh4

New member
ערוץ 16 ביס!!

חחח אני חושבת.. זה בטוח בין 14 ל-17!! אז תחפשווו

למעלה