מקפליי בTOTP

mayoosh4

New member
שניהם!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

סתתתת' שולטטט וגם ראין למרות שהדמות שלו מעצבנת אותי בזמן האחרון אבל עדיין בנג'מין מקנזיייי שייך לי! וגם אדם ברודיייי די הוא כזה חמוד !!! למה אנה עזבה דאמט? טוב נו, לפחות יש את סאמרר

DesertRose7

New member
../images/Emo99.gifורוניקה מארס!../images/Emo99.gif

פשוט ולעניין.. הכי שווה!!

MiChElLe182

New member
../images/Emo99.gifאדם וזה שמשחק...../images/Emo99.gif

את לוק....אאאאאאהה הם חמודים. למרות שבהתחלה לוק לא היה ניראה הכי טוב אבל הוא רק מישתפר ואדם ברודי פשוט בונבון איזה עונה משדרים עכשיו בארץ??

את הראשונה..

ואני עדיין מתעקשת - בנג'מין!
ר'ייצל
אדם גם מאמי
אח, לוק באמת השתבח
אבל.. בנג'מין!

mayoosh4

New member
אחחח בנג' ../images/Emo99.gif

כפרעליו! אייי וגם אדם ולוק גם הולך ומשתבח, יחסית לאיך שהוא נראה בהתחלת העונה כמו איזה ברבי קן
טחחח נכון עכשיו הראשונה!!! והיא נגמר עוד איזה חודש חודשייים.. יואווו כדאי ליס האלה שהם יביאו את השניה למה אני לא יוכל בלי זה!!
אדם=יאמייי

בן פשוט שחקן מדהים../images/Emo99.gif

כמובן שכל הקאסט מעולה, אבל בן..אח, הוא כבש אותי

MiChElLe182

New member
זה סתם כי נתנו לו

דמות מעוררת רחמים. הוא לא תמיד ניראה טוב....ולשחק את העומלל זה הכי קל אבל זאת שאני הכי שונאת זאת מריסה.....איכס

mayoosh4

New member
דוגרי!!! ../images/Emo3.gif

כזאת נדחפת ומעצבנתתת!! חח למרות שגם תרזה לא עדיפה, בלע עליה, מזל שהיא התחפפה! אבל כנראה שבסוף העונה היא תחזור, זה מה שאמרו לי, לודעת אם זה נכון... יואו היום ראיתי את אנהה בקליפ של מישהו שקוראים לו דניאל משהו שקראו לו bad day!! איזה ח-מ-ו-ד-ה!! אוף למה היא עזבה?? חחח, איזה OFF הולך פה!

MiChElLe182

New member
היא חוזרת...

ראית כבר את כל העונה הראשונה ואת ה-6 פרקים הראשונים של העונה השניה. אני גם נימצאת בקליפ של הנסון...של השיר penny and me

mayoosh4

New member
יההה אנה !! ../images/Emo3.gif

למהה? אני לא רוצה לראות על המחשב [אם זה איפה שראית], כי זה מעפן, לא רואים טובבב! טחחח אני פשוט מחכה כל שבועע :p בלעט לא הלכתי לבצפר. כואב לי נורא
[שחר תבין]. יוווווו היוום עוד פרק
ייאיי. ומחר TOTP!!! עם מקפליייי הידד! [הידד הביצפר נשרף. בלה בלה בלה]

DesertRose7

New member
כריס אני חשובתשקוראים לו..

זה שמשחק את לו.. אוי אני פשוט מתה על המשפט שלו.. WELCOME TO THE O.C BITCH קיצר הוא ישחק בסרט של מקפליי!!

mayoosh4

New member
באמת?!?!?!

שליתהההה וכן קוראים לו כריסס.. חחחח איך אהבתי שבפרק הקודם הוא בא לג'ולי קופר מאחורה [לא נשמע טוב!!! :-\] ואמר לה "you're so hot..." והיא אומרת לו להתאפק אז הוא אומר לה "it just... YOU'RE ASS" בקול כזה חרמןן
טחחחח. חחח יש לי שבוע מלא תוכניותת! יום שישי OC, יום שבת TOTP מקפליי, יום שני אמריקה או באסטטטטדדד סוף סוף!!! יואווווווו אני רוצה שהסרט של מקפליי כבר יצא!!

loner in love

New member
תהיו גאים בי!!!

אתמול פעם ראשונה בחיים שלי ראיתי או.סי! חחחח... כי אין לי יס ואתמול הייתי אצל אחותי ויש לה יס אז ניצלתי את ההזדמנות וראיתי *גאה בעצמי*

may90

New member
מתגאה! ../images/Emo69.gif../images/Emo151.gif../images/Emo122.gif../images/Emo132.gif

mayoosh4

New member
יאא חנוש ../images/Emo9.gif

חחחחח היה פרק מ-ד-ה-י-ם! נקרעתי מצחוווק!!

למעלה