פהרק היומי - 194

soapsfan

New member
נהה[אבל בקצרה קצת]

ממה שאני זוכר בבית של טימי וטבית'ה טימי יוצא עם תלבושת סקי מגוחכת ומודיע לטבית'ה שעכשיו הוא וצ'ריטי יוכלו לנסוע לבקתה יחד ולעשות סקי LOL!!טבית'ה קוראת בספר הזה שלה וטימי אומר משהו לא טוב על הספר שמתחיל לעלות באש בדיוק כשצ'ריטי מגיעה לבית של טבי ודופקת על הדלת.כמובן שבסוף הספר נרגע וצ'ריטי נכנסת כשטימי מתחבא[מאחורי העוגה ואפילו לוקח ליקוק מהציפוי].טבית'ה משתמשת בפסיכולוגיה הפוכה ואומרת לצ'ריטי שבאמת לא הייתה צריכה ללכת לטיול הזה..היא עובדת עליה קצת עד שצ'ריטי משתכנעת לנסוע לטיול וטבית'ה מודיעה לטימי שהם גם נוסעים. בפריז שרידן חושבת על לואיס.פייר ורוג'ר עוקבים אחרי שרידן למסעדה ומתכננים להרוג אותה.לואיס קורא חוברת טיולים שעל הכותרת שלה כתוב"פריז לאוהבים" והאנק מאשים אותו שהוא לא יכול לשכוח משרידן.כשלואיס חוזר לתחנה הוא מגלה על הפקס שנשלח על ג'אן לוק ומתקשר לשרידן.בנתיים פייר ורוג'ר מכוונים אקדח לחלון חדרה של שרידן והפרק נגמר כשרואים מין עיגול ואיקס[המטרה של האקדח]על הפנים שלה. בבקתהתרזה מסבירה לאית'ן מה הם עושים שם..הממ..צ'אד וויטני מתווכחים[דהה]. הטינסמיגל שקוע ברחמים עצמים[בלעע]ולקראת סוף הפרק צ'ריטי מגיעה ומפתיעה אותו.ריס מנסה להזמין את קיי לסקי של חצות אולם יש לה תוכניות אחרות,היא אומרת לסימון שקראה שג'קוזי הוא מקום טוב לעשות בו סקס ואומרת להלשים למיגל[בתיבה מס' 15]פתק ממנה בו היא מזמינה אותו לג'קוזי.סימון המטומטמת שמה את הפתק בתיבה מס' 16.קיי מגיעה לג'קוזי ומורידה את החזייה שלה כשמישהו מגיעה.היא מסתכלת למעלה ורואה את ...ריס

python 4

New member
זה מה שאתה זוכר???

בואנה יש לך זכרון פנומנלי. הדבר היחיד שאני זוכר מהפרק (שראיתי לפני 4 שעות) זה שקיי נכנסה לג'קוזי ואז הסירה את הביקיני שלה, וזה הדבר האחרון שאני זוכר לפני שאיבדתי את ההכרה.

IrIsH BaBe

New member
כפרהההההההההה

תודההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה תודה רבה באמת...אהבתי את הסיכום המושלם!

Danial***

New member
אהה! אז אתה מודה

שגם בשבילך המראה של קיי בלי חלק עליון היה מזעזע!!!!

python 4

New member
לא.. התעלפתי מההלם בלראות

את החלום שלי מתגשם לנגד עיני.

IrIsH BaBe

New member
ואגב....

הריס הזהההההה כאילו איזה כוסוווןןןןן קיי צריכה דחוף משקפיים הלוואי עליי מחזר כזה

הכל טוב אבל חוץ מתרזה!!!../images/Emo41.gif

א-נ-י ל-א ס-ו-ב-ל-ת א-ת ה-מ-ט-ו-מ-ט-מ-ת ש-ל-א מ-ס-ו-ג-ל-ת ל-ה-ב-י-ן ש-מ-י-ש-ה-ו ל-א ש-ם ע-ל-י-ה-!-!-!

Devilish Angel

New member
אית'ן ותרזה יהיו בסוף ביחד...לדעתי

החלומות שלה הם לא לשווא... עובדה מה שהיה בהרים לפני כמה חודשים... לא יכול להיות שהוא לא שם לב כמה טוב היא מנשקת ואיזה גוף מושלם יש לה... ואיזה עיניים יפות ומלאות רגש יש לה... אני כל כך אוהבת אותה!!!! כרגע באמת אין לה סיכוי, אבל אני אומרת - גוון תתאהב באיזה מישהו אחרותבגוד באיתן ואז איתן ממש יפגע ונחשו מי תנחם אותו ?! כמובן שתרזה!!! והוא יתאהב בה... זה יהיה מדהים!!

backstreet girl

New member
זה ילך ככה:

בערך יום לפני החתונה של איתן וגוון, איתן יבין שהוא מאוהב בתרזה..... הם התנשקו והכול........ איתן יגיד לגוון שהוא לא אוהב אותה יותר........ איתן ותרזה יהיו ביחד וירצו להתחתן...... הכול נראה טוב ויפה אבל כמובן שיהיו כמה משברים: משבר 1: ג'וליאן ואייבי לא מסכימים.... הם ינסו בכל מיני דרכים להריד בינהם...... שמעתי שאחר כך הם יתחתנו בכל זאת........ משבר 2: באחד מן הלילות תרזה וג'וליאן השתכרו וישכבו...... תרזה תהיה בהיריון ממנו ולא תגיד לאיתן....... איתן יגלה, יעזוב אותה ויחזור לגוון..... משבר 3: אחרי שתרזה עשתה הפלה , איתן רוצה אותה בחזרה אבל מתברר לו שגוון בהריון ממנו והוא נשאר איתה..... גוון היתה צריכה ללדת את התינוק יותר מוקדם והרופאים נתנו לאיתן אפשרות לבחור מי יחיה.....גוון או התינוק..... תרזה מנסה לשכנע את איתן לוותר על גוון ולתת לתינוק לחיות....... איתן לא מקשיב לה ובוחר בגוון....... והתינוק מת..... זהו ..אני לא יודעת יותר........

IrIsH BaBe

New member
ייאאאאאאאאאא מאיפה את

יודעת את זה?? או שסתם את עובדת עליי???

backstreet girl

New member
אני לא פייטון 4 שממציא דברים.......

זה באמת יקרה....... קראתי בהייד פארק........

shuis4ever

New member
בקסטריט גירל, הכל נכון חוץ מזה ש...

תרזה לא מפילה את התינוק שלה עם ג'ולי, היא יולדת אותו.

backstreet girl

New member
ממההההה.........אני שמעתי שהיא תעשה

הפלה... ובגלל זה איתן ירצה אותה בחזרה........

shuis4ever

New member
לא....... מצטערת לאכזב ../images/Emo140.gif

את יכולה גם לבדוק באתר של אן בי סי בכל ההיסטורי, ממש כתוב שם הכל. אבל תתנחמי בזה שאולי יתגלה בסוף שהוא של איתן... :)

עוד הוכחה שתרזה רעה!../images/Emo41.gif

היא רצתה שגוון תמות!! יכול להיות שתחשבו שזה בגלל התינוק אבל זה בטח בשביל עצמה. היא פוחדת שאיתן וגוון יחזרו... איכס היא שכבה עם ג'וליאן?!!?! אלוהים ישמור

למעלה