פרטים על השבוע הראשון של "האי 2"

Don Nirtin

New member
ושוב,../images/Emo87.gif

שום דבר לא מסביר את האופי שנבנתה לה לאנה. היא מפונקת בכיינית אנוכית ונרקיסיטית מאוהבת בתיבת האיפור שלה. וכל זה בגלל מה? אין סיבה מוסברת בסידרה. ולא, אני לא קונה את הקטע שהיא וליבי שדדו דברים מאנשים. היא כבר מהילדות הייתה מניפוטליבית, שקרנית, חסרת רגישות, ומרגיזה. הדמות יכולה ללכת רק לכיוון אחד- כיוון הרעים, ולא אתפלא אם היא תגיע לשם. ואולי תמות גם בסוף העונה השנייה. כולי תקווה.

my life3

New member
אתה ממש מגזים..

לאנה לא היו מניעים רעים, רק כדי לעשות רע.. פשוט היה לה רע וזו הייתה הדרך שלה להפגין שרע לה.. קשה לה להתמודד עם דברים.. ברור לי שאם היא הייתה מישהי שאני מכיר בחיים האמיתיים אז לא הייתי סובל אותה.. אבל אני חושב שהיא באמת דמות גאונית.. היא חושבת על התחת שלה ושל אחותה, וזהו.. מדי פעם היא יכולה להסתדר עם החבר'ה, אבל מניע שהוא מגיע באמת מרוע, לא ראיתי.. וגם אם יש אז צריך להסתכל על הצד שלה ולנסות להבין אותה.. אני מסכים איתך שהיא יכולה להיות מעצבנת אבל זה מה שבעצם עושה אותה... ושוב, אפרת בן יעקב שחקנית מעולה..

dar dahan

Member
כשחושבים על זה אז המניעים של הרעים בסדרה...

(ע"ע חברי הקונגרס) עשו את מה שהם עשו בשביל שהם לא ימותו, וכל אחד היה עושה את זה (בלי שום קשר למה שדיברתם על אנה). ולדעתי הדמות של אנה לא תהיה רעה, והיא לא דמות רעה, אבל הדמות שלה לדעתי קצת נלעסה בכמה פרקים. והקטע עם התיק איפור זה אשכרה אובססיה, אבל על זה אין לי בעיה....

Yarinv

New member
אבל זאת כל הפואנטה של הדמות

היא על תקן היפה-טיפשה-פקאצתית-לעיתים, לא חסרים כאלו אנשים בעולם האמיתי וזה לא עושה אותם משעממים (ולכל אחד יש מידה שונה של כמות ה"אנה" שיכולה לערער את השפיות שלו, אז את חלק היא מעצבנת ואת חלק היא לא).

dar dahan

Member
לדעתי אנה היא דמות שיותר נועדה ל...

לתת פן של צחוק (כמו צ'כוב ורוחל'ה קשתי בה'שמינייה') ובנוסף להיות דמות ראשית.... ולדעתי אפרת בן יעקב משחקת אותה נחמד, אבל אם מדברים על מי נותן משחק, אז אביגייל לדעתי משחקת אותה בדמות של ליבי!

my life3

New member
אוי דר אתה כ"כ טועה..

אנה ממש לא באה לתת פן של צחוק לסדרה.. היא מהדמויות הבולטות של הסדרה, לא דמויות שוליות על תקן ההומור של הסדרה, היא מביאה את חלק מהעומק של הסדרה.. בלעדיה לא היו קורים הרבה דברים.. היא מביאה אותה מדי פעם ביציאות שנונות.. אבל היא ממש לא רוחלה ולא צ'כוב של האי..

my life3

New member
ובסצנה שעומדים להרוג את סול..

אני חושב שזה די פאק של ההפקה.. כי אפשר לראות בבירור שאת הסצנות שכביכול עומדים להרוג את סול, ואת הסצנות שהיא בכתה.. אז לא צילמו את זה באותו הזמן (למדתי על טריקים של מצלמה בשיעורי קולנוע).. אז מה היא הייתה עושה אם הבמאי אומר לה שהיא צריכה לבכות בהיסטריה כשעומדים להרוג את החבר שלה.. אני חושב שהיא עשתה את זה מעולה.. בר.

8דושנקה8

New member
לא הבנתי מה הכוונה שלך- שהיא לא ידעה למה היא

בוכה?\ שהיא לא הכירה את הדמות מספיק טוב? יכול להיות שהקטעים היותר טובים צולמו פשוט יותר מאוחר שהיא כבר ידעה טוב את הדמות. לדעתי עדיין בכל הקטעים היא משחקת מדהים.
נכון שיש טובים ופחות טובים אבל אני עדיין לא רואה בה שחקנית פחות טובה מהאחרים. קחו בחשבון שלא היו מקבלים אותה לסדרה אם היא לא הייתה משחקת טוב- זאת לא טלנובלה.

Don Nirtin

New member
היא לא מצחיקה, לצערי.../images/Emo87.gif

היא על תקן ה- מה היא עושה שם בכלל בחבורה הזו. (גם מייקי שייך לשם, אגב.)

Yarinv

New member
לא מסכים איתך

דווקא מייקי השפיע מאוד על העלילה - מבחינת ההיפנוזות, אמא שלו וכל ההשלכות של השילוב בין השנים האלו, שג'יני רצחה את אבא שלו, הקשר עם זואי. הוא מלכתחילה בא גם על תקן הקטן בחבורה של הגדולים ועניין הפרש הגילאים עושה את שלו.

my life3

New member
אותו דבר אני חושב שאתה יכול להגיד על..

כולם- סול- אפשר להגיד עליו שהוא פשוט אובססיבי לאנה והוא לא תורם לחבורה. מייקי- מי צריך ילד קטן בחבורה של פושעים. זואי- חושבת אך ורק על התחת שלה ושל מייקי. טומי- מתבכיין כל היום. ליבי- נמאס מהקטעים של הדרמות שלה. אנה- מה שאמרת. בכל הדמויות אפשר לראות את הצדדים הרעים, אבל גם אפשר לראות איך כל אחד מוסיף לחבורה בדרכו המיוחדת, אם זה לרע ואם זה לטוב. אני חושב שאנה מוסיפה אחלה של השקפות, ואפשר גם ללמוד ממנה.. קודם צריך לדאוג לתחת שלך ואז לאחרים, וזה לא שהיא עשתה רק רע לסדרה..

Don Nirtin

New member
אין ממש פואנטה../images/Emo87.gif

בסידרה שעוסקת באומץ, חברות, וסיכונים שצריך לקחת כל הזמן, לא ראיתי את אנה משתנה לאורך העונה הראשונה. לשם דוגמה ניקח את טומי. בתחילת הסידרה הוא כזה מופנם שקט וחסר ביטחון ותראה איך הוא סיים את העונה הראשונה- בנחישות לסיים את המשימה שלו ואמר לליבי סוףסוף אחרי 48 פרקים שהוא אוהב אותה. לזה אני קורא שינוי. ולא למה שאנה המפונקת עשתה בסוף העונה.

Yarinv

New member
יש לך עוד עונה שלמה שעומדת להתחיל

ואולי זה כי לאנה לא היה הרבה לאן להשתנות מהנקודה שבה התחילה עונה (ואי אפשר להשוות את זה עם השינוי בביטחון העצמי של טומי). אם אתה שואל אותי אני חושב שאנה דווקא עברה בכל זאת שינוי, אמנם לא כזה שבולט לכל עין אבל בכל זאת (וזה לא חייב להיות שלא נשאר בה כל זכר לאנה השטחית, שינוים יכולים להיות בכל מיני מובנים), היא למדה יותר להעריך את האנשים שאיתה ממה שפעם לקחה כמובן מאליו. בכל מקרה, אני לא הולך להתווכח איתך על הדעה שלך על האופי של הדמויות, אני רק חושב שלכל דמות יש מה להוסיף ולתרום, כל אחת ומה שהיא יכולה לתרום וסדר הגודל של החלק שהיא נוטלת בעלילה.

8דושנקה8

New member
../images/Emo45.gif גם לדעתי היא עברה סוג של שינוי תראו את

ההבדל בין הסצנות הראשונות והפלאשבקים... לבין הסצנות היותר מאוחרות שלה....

הקרנת טרום בפסטיבל ראש פינה ../images/Emo185.gif

במסגרת פסטיבל ראש פינה, בסוף השבוע יערכו ערוץ הילדים ו-HOT הקרנת טרום בכורה מיוחדת של העונה החדשה של "האי", (ביום שישי 7.11 בשעה 15:30). שעולה לשידור ב-23.11. להקרנה המיוחדת יגיעו שחקני הסדרה: יון תומרקין, ליאת בלו, יעל גרובגלס, אפרת בן יעקב, ארז רונן ודניאל מורשת, יחד עם יוצר הסדרה גיורא חמיצר. העונה השניה של האי צפויה לעלות בערוץ הילדים לצופי HOT ב-23.11 לאחר ציפייה ארוכה של מעריצי הסדרה. העונה החדשה מותחת יותר, מפתיעה יותר, משוגעת הרבה יותר. אל הגיבורים המוכרים מתווספות דמויות חדשות, בהרפתקה מטורפת שמתרחשת במקביל בכמה היסטוריות ובכמה תקופות.

Yarinv

New member
בנוסף יש גם מבצע באתר ערוץ הילדים

שמחולקים 20 כרטיסים לאירוע פתיחת העונה השניה (לא זה שבראש פינה אלא מאוחר יותר), מוזמנים לנסות את מזלכם.

Don Nirtin

New member
איפה עוז זהבי?../images/Emo87.gif

קצת חשוד שהוא נעדר מטרום הקרנה בכורה....

למעלה