פרס מפעל חיים ללואי להב

דורית41

New member
לי רציתי לומר לך...

את יקירת הפורום. רוצה ביקור גומלין בקומונה כדי לשמור עליך מפני ההוא שהחליט להתעלל בך? אנחנו נבוא כל הג'מעה ועם ג'קו מנתניה כדי לשמור עליך!!!!

shongold

New member
או קיי מעתיקה שוב למקום הרלוונטי

את אשר כתבתי רק לפני רגע בשירשור הבוקר. וראיתי ושמעתי עכשיו את לואי . ובכן מה שהוא אומר למעשה "לא נראה בן אדם שיש לו כך כך הרבה מה להגיד על אנשים אחרים לא ממש." - הושב מן הסתם לשאלה שנשאלה ע"י הכתב על הפרובוקטור...הידוע. והתשובה מדברת בעד עצמה. חוזרת למה שהיה. - רצו ליחצ"ן אותו בדרך מסויימת - וקבלו את אשר 'בשלו'! והכי נחמד "שמעתי חומרים שלו - כותב מגניב...זה יהיה מענין. ואותי הכי מעניין התוצאה המוגמרת של הדואט המשותף של שניים אלה.

shongold

New member
../images/Emo51.gif ללי המגניבה ..ראיתי כמוך

והגבתי..ואני אני שוב פה..

שונית 7

New member
גם אני התרשמתי כך.יש הבדל בין

לראות ולשמע את הדברים ובין לשמע עליהם בדרך עקיפה.המילה מגניב גם הייתה חסרה למעניין ששמענו והמגמה כמו שאת חושבת להמעיט והקטין כמה שיותר את השערוריה שהייתה.

Karina85

New member
../images/Emo51.gif

יו, איזה יופי זה הולך להיות...
ג'קו תעשה לנו דיסק!!!

hela19

New member
ג'קו ראשון שמוציא תקליט בשנת הבחירה

חשבתם על זה???
מבין כל הזוכים בתחרות , נינט הוציאה רק השנה, וכך גם סקעת.. וג'קו שלנו, עם כל מה שקרה, עובד במלוא המרץ, על התקליט
איזה יופי..ותשמעו לקבל כאלו מחמאות, ממפיק עתיר ניסיון, כמו לואי להב, שעבד עם אמנים מצליחים בארץ ובחו"ל זהו הישג אדיר לג'קו, והכרה מקצועית בכישרונו..
שתהייה לכולנו שבת מדהימה, והרבה בשורות טובות.. והכי הרבה, לג'קו, שירגיש בכיף, ושיהנה, הגיע הזמן,...
ממני

Brother louie Louie../images/Emo79.gif תודה לי

ראיתי את זה ונזכרתי בשיר שאהבתי בילדות של modren talking .. תמיד תהיתי מי זה האח לואי. .טוב שהוא הגיע
אז לואי צא לעבודה וברכת דרך צלחה.
.
Brother Louie, Louie, Louie Oh, she's only looking to me Oh, let it Louie She's undercover Brother Louie, Louie, Louie Oh, doing what he's doing. So, leave it Louie 'Cause I'm a lover

Nova5

New member
Modern Talking - ../images/Emo59.gif../images/Emo41.gif

תודה, שמיים - זה מה שהיה חסר לי ביום האפל הזה!! ועכשיו הם מתנגנים לי בכל הבית ב loop ... ועוד בקליפ שלהם אחד מהסרטים האהובים עליי:Once Upon a Time in America שמיים - ריספקט!!

../images/Emo6.gif תודה על הקישור.העלתי זכרונות..

ההרכב הראשון שאהבתי והערצתי כילדה זה אותם.. לא זוכרת איך הגעתי אליהם אבל השירים שלהם היו ממש יפים..טוב כל אחד חיפש את מי להעריץ.. ג'קו מצא לו את שירי בארט סמפסון ואני כבר אז בחרתי בשני גברים עם שיער ארוך ושירים רגישים..חח טעם טוב ,הא?

../images/Emo91.gifמצעד שלמה ארצי עכשיו בגלגלצ

ג'קו, אם אתה בסביבה.. .תיהנה משלמה , ההשראה שלך..
ובקרוב אתה והוא בהופעה לפורום..
ואל תשכחו לקחת לדרך , שני בגדים ודוכיפת!
(זה הכי דומה חח)

איזה שירים..../images/Emo99.gif ובעשיריה הפותחת

שנבחרו בדיוק השירים שג'קו בחר לאורך התוכנית.. אז למי יש טעם משובח?
שבת שלום לכולם

חולית5

New member
עומדות לי דמעות בעניים - מהתרגשות

איזו התרגשות!!! אדם כזה מוכשר פוגש בג'קו המדהים והמוכשר שלנו .... בעלי ואני צפינו בקטע וצרחנו מאושר !!!! ג'קו שלנו הולך לפרוץ בצורה בלתי רגילה .אני כבר לא יכולה לחכות זה הולך להיות הדבר הבא !

Karina85

New member
זה הולך להיות מדהים...

וגם לי אין סבלנות לחכות בכלל!!! ובהזדמנות זו - שבת שלום חוליתוש, תהני מהחופשה!

למעלה