פרס מפעל חיים ללואי להב

חולית5

New member
ללא ספק - ביום שיצא האלבום אני

לוקחת חופש מהעבודה כדי לשמוע אותו בלי סוף!!! שבת שלום גם לך בובה ! יאללה הולכת להוריד את הג'ינס ולישון עם הבובות שלי ! ביי

rifkin1

New member
לילוש תודה ענקית ../images/Emo24.gif

את מקסימה. אתם צודקים, זה הדבים שהוא אמר על ג'קו נשמעים אחרת אחרי שצופים בקטע. אני מתה כבר לשמוע את התוצאה הסופית...לא יכולה לחכות. ומאיה רוטמן, השמיעי קול! רוצים לשמוע גם ממך...

talytal

New member
תודה, לי! ../images/Emo140.gif

כיף לראות עוד אישור שהעבודה על האלבום מתקדמת בקצב... יש כל כך הרבה למה לצפות בתקופה הקרובה, פשוט תענוג!

דורית41

New member
הילוש-לגבי מועד הוצאת הדיסק

כיף שאת מפציעה מדי פעם עם המלים החמות והחיוביות שלך והתיאור המקסים של ההווה והעתיד.
. ולגבי הדיסק-צריך לזכור שאחת הסיבות המרכזיות לכך שהוא עובד על דיסק מהר יותר מרגע הזכיה- היא שהחומרים היו מוכנים-נשאר רק לבחור את הטובים ביותר.לעומת היתר-שנדרשו לחפש כותבים מלחינים וכו'. איזה כיף לשמוע מלואי להב כמה הוא מצפה לעבודה עם ג'קו ?ממש עושה לי טוב בלב!!!!

rifkin1

New member
אני חושבת שזה גם בגלל שג'קו

לא השתתף בכל מני פרוייקטים שבדרך כלל מעקבים כמו פסטיגלים, הנחיות, טלנובלות וכל ה**** הזה...הוא אמר שהוא רוצה להוציא תקליט כמה שיותר מהר. אבל לפעמים לוקח זמן להוציא אלבום לא רק בגלל שאין כותבים ומלחינים. קחו למשל את סעדו שהוא החליט לקחת על עצמו את כל העבודה על הדיסק ולממן אותו בעצמו כולל כתיבת והלחנת שירים, אולפן הקלטות, בחירת נגנים ומפיק מוסיקאלי בכדי שאף אחד לא יחליט בשבילו ושכל הקרדיט יהיה שלו. וזו הסיבה שהוא נעלם אחרי הזכייה...כל הכבוד לו.

שונית 7

New member
עלה לו הון תועפות קראתי את הכתבה.כל

הכבוד לו שהוא לא רוצה להיות תלוי באף אחד אבל האמת לקח הימור עצום

hela19

New member
|ג'קו ה"כוכב" של כל העונות../images/Emo66.gif

שום הסברים, ג'קו שלנו כישרון ענק, ולא יעזור לכל הקנאים, שניסו לפגוע.. היינו שם, פה בשבילו, והוא התגבר, וכבר מוציא תקליט.. תגידו לי בסוכות, הייתן מאמינות..אני האמנתי כל הזמן, שזה רק עניין של זמן.. עדי מאמי, חיבוקים.מתגעגעת.. דורית, כפית, נובה אילתי קרינה וכולן..שבת שלום..אוהבת אתכן... אומן אמיתי ג'קו שלנו..ולכן מקדים את כולם..

moon line

New member
שלום גם לך הילה

אני גם ידעתי שזה עניין של טיימינג, עכשו הטיימינג מושלם בשבילו , טקטיקה מצוינת להחזיר אותו על המפה, ללא צל של ספק שהוא יצליח. היום במקרה יצא לי לדבר עם אחד שהיה בעל אולפן הקלטות וחב' מוזיקה, שאלתי כמתבקש מה דעתו על ג'קו , והוא השיב שהוא רוקר מעולה בעל קול מיוחד. מה זה
כאילו שזה היה מדובר בי. בשורות טובות ושבת שלום לכוולללןןןן

Nova5

New member
מוני, הילה, שבת שלום לכן

הילה, אני כל כך אוהבת כשאת נכנסת לפורום מלאת אמונה ואנרגיות חיוביות
ואת,מוני, העלאת את הנקודה הנכונה: שאלות רטוריות נוסח: "תגידו לי בסוכות, הייתן מאמינות"... - הן לא רלוונטיות לפורום שלנו. היינו מאמינות. גם כשראינו אותו באודישן, גם בגמר (ולא היה חשוב איזה מקום הוא היה לוקח),וגם לפני ואחרי סוכות... וזה נכתב בקשת, בקומונה ובפורום לא פעם... אני אישית לא שרק האמנתי בו עוד בזמן התחרות, אלא מלילה הגמר פשוט רואה אותו בבירור במקומות ועל הבמות שהייתי מאוד רוצה שגם הוא ירצה לראות את עצמו. ושנינו מתקרבים ומעגל מסגר אז יש כאן עסק עם מאמינות אבל עם עניים פקוחות, קרדיט שייך לפורום כולו. ומוני, תודה על סיפור שלך, יפתי

kapit5

New member
הילה -שבת שלום גם לך

ההודעות שלך פשוט מקסימות.כל כך ורודות.

kapit5

New member
../images/Emo24.gifתודה Lee

עושה רושם של בן אדם חם שיודע להעריך כישרון כשהוא ניתקל בו. אחרי שראיתי אותו סוף סוף וגם שמעתי אותו אני בטוחה שג'קו נימצא בידיים טובות.

juanes

New member
מפיק מוזיקלי ומגשים חלומות

בדיוק מה שג'קו צריך. לא היה לי ספק שהוא מצוין בשביל ג'קו.

דורית41

New member
../images/Emo208.gif

איזה מפגרת אני....חחח...אני אספר לכן בהזדמנות מה עשיתי,בטח קורה לכולן מדי פעם.....(זה קשור לפורום כמובן)

דורית41

New member
לגבי מה עשיתי-מוני

כתבתי לאחת הבנות מסר אישי,לחצתי בטעות על "הוסף תגובה",כך שזה היה כתוב לתפארת מדינת ישראל בפורום במקום במסר , אבל טליטל היקרה מחקה את ההודעה .

שונית 7

New member
קרה לי משהו יותר גרוע:כשהחלטנו

להתארגן לשלח לג'קו מתנה הילה ביקשדה שנוסיף פרטים שלנו אם אנחנו רוצות שתרשום בברכה ואני לתפארת ישראל והפורום במקום לשלח מסר הוספתי תגובה עם פרטי המלאים שנמחקה באדיבות טליטל

למעלה