פרק 19- "נערת מיסטיק פוולס"

Orush the Best

New member
../images/Emo44.gif פרק 19- "נערת מיסטיק פוולס" ../images/Emo256.gif

עונה 1 פרק 19- "נערת מיסטיק פוולס"
Miss Mystic Falls
תקציר:
אליינה וקרוליין מתחרות על התואר "נערת מיסטיק פולס"; בוני שבה העירה, איך היחיסים בינה ולבין אליינה מתוחים; דיימון מנסה להשיג את המצאתו של ג'ון גילברט; סטפן מאבד שליטה. פרומו לפרק: http://www.youtube.com/watch?v=zucSo3UcU5M&feature=related. תגובות, מענות, טענות, מחשבות,הכל לפה
צפייה מהנה
[למרות שכבר התחיל
]

../images/Emo60.gifכ"כ נהניתי לראות שוב את הפרק הזה..

דיימון
מה שלא אהבתי היה הפרק של הסדרה ששודרה אחרי..
פתאום אני רואה את איאן(בון) מת
ב"אבודים".

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifאאוץץ' ספויילרתי!!! חחחח

טוב לא נורא שיערתי שזה מה שיקרה לו אם הוא נמצא רק בעונה אחת

אוי ראית את הפרק מוות שלו?

מסכנה אני לא הפסקתי לבכות בפרק הזה ושנרגעי מהבכי בכיתי בשביל שנון ואז בכיי שהיא מתה

אצלי די דומה

בון כמובן (האמת שק בגלל זה החלתי לראות XD) צ'ארלי קלייר (חמודים ביחד) אהרון שנון (Y_T) סעיד הארלי ג'ק סוייר קייט סאן וג'ין וינסטון XD אלכס קארל ג'ולייט ואצל לוק זה מאוד הפכפך כזה

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifקייט וסוייר!@$^ AKA סקייט ../images/Emo99.gif

אני בגלל.......

צ'ארלי קלייר (חמודים ביחד) אהרון שנון (Y_T) סעיד הארלי ג'ק סוייר קייט סאן וג'ין וינסטון XD אלכס קארל ג'ולייט

ליטל022

New member
../images/Emo256.gif ואיי איזה פרק יפה..! ../images/Emo3.gif

קודם כל איזה כיפ שיש שירשור עפ"י הקצב של הפרקים בהוט..
הפרק היה מהמם..
דימון מהמם כרגיל פשוט מושלם.. איזה יפה לו חליפה כזאת.., ואהבתי את הסצנה שהם רקדו! סצנה המהממת לפי דעתי..(LIKE ) יפה לדיימון לעזור לאח שלו ולאיליינה! ואיליינה מהממת בשמלה, הייתי בטוחה שהיא תנצח בתחרות.. מסכן סטפן אני ממש מתחילה לרחם עליו..כזה חמוד.. נראה לי שהולך להיות פרקים קשים עם סטפן.. הם בטח ינסו לגמול אותו בסה"כ פרק יפה ממש נהנתי מכל רגעעע

למעלה