פרק 19- "נערת מיסטיק פוולס"

Orush the Best

New member
הו וואוו../images/Emo99.gif

פשוט :מאוהב|
אז ככה, ~הסצנה של הריקוד, פשוט אין מילים
... יש שם מתח מיני כיאלו הם מפחדים להראות אותו [הדמויות לא השחקנים
], והחיוכים שדיימון מחייך לה.. העאה
~אהבתי שלא כצפוי, קרוליין זכתה בתואר. באמת חשבתי שאליינה תזכה.. ~המשחק של פול אחריי שהוא נושך את אמבר, כשאליינה, בוני ודיימון מגיעים היה פשוט וואוו! ממש הופתעתי, הוא עשה את ממש יפה, זה היה לא רגיל
. [וגם בהתחשב בעובדה שעד עכשיו הדמות שלו לא הזדקקה להרבה משחק
] ~אם יש משו שאני ממש לא מצליחה להבין בסדרה הזו , זה את כל הקטע עם המייסדים
בטח ובטח שלא את הדוד ג'ון [
] .. הכל כזה מסובך לי X: אז גם לא ממש הבנתי את העניין עם ההמצאה שג'ון רצה... ולסיכום:פרק יפהייפה

Ballerina 4ever

New member
אליינה ודיימון ../images/Emo23.gif

הריקוד של דיימון ואליינה היה הסצינה הכי טובה בפרק. אפילו שהם לא נגעו בהתחלה, היה ביניהם כימיה מטורפת וחזקה מאוד דרך העיניים. בין סטפן לאליינה אין את הקשר הזה... האמת שלא התפלאתי שקרוליין ניצחה כי בראיון הראשוני היא אמרה את כל פעולותיה למען מיסטיק פולז וכל השאר לא יכלו להתחרות עם זה... כולל אליינה... מישהו יודע איך קוראים לשיר שנוגן כשהם רקדו? סטפן ממש יצא משליטה, הוא גנב כל כך הרבה דם ועדיין לא מספיק לו? הוא היה צריך לנשוך את האמבר הזאת...? ג'ון גילברט הזה בכלל לא נראה מאיים ואפילו נראה קצת דביל. איך הוא בכלל מעיז לאיים על דיימון. אנה חמודה עם ג'רמי, הם מתאימים. בוני ממש מעצבנת, היא כזאת דמות שטוחה ולא מעניינת...
דירוג: דמות הפרק: דיימון
קטע מרגש: הריקוד של דיימון ואליינה (דליינה
) ציון הפרק:
(4 כי כל הקטעים שהם לא של דיימון-אליינה-סטפן ממש שיעממו אותי...)

Orush the Best

New member
הנה :Within Temptation All I Need

האמת שגמאני חיפשתי אותו אחריי ששמעתי:) זה שיר יפה^^ לפי דעתי מממש מתאים לריקוד, זה עשה אותו אפילו עוד יותר שווה ממה שהוא

../images/Emo60.gifאכן../images/Emo3.gif

אני מעריצה שלהם כבר די הרבה זמן. ממש שמחתי שהשיר שלהם הופיע בסדרה... יש לי גם את הדיסק The Heart of Everything

Maverick Spirit

New member
מעולה :)

יש לי את כל הדיסקים שלהם חוץ מאנטר P: את נייטוויש את מכירה? אולי תאהבי גם אותם...

../images/Emo60.gifוואו../images/Emo2.gif עכשיו אני מקנאה!

ולגבי נייטוויש, מכירה. גם הם טובים
הם היו פה לא מזמן, לא?

Maverick Spirit

New member
חהחה אין לך מה לקנא

חוץ מ-מאדר אירת' 2 הדיסקים האחרים נעלמו
אבל, למזלי כולם על הנגן P: כן, הם נייטוויש הופיעו כאן לפני 3 שנים... היית בהופעה?

|שבלול\ואוו כבר 3 שנים??

הזמן עובר מהר o_O האמת שרציתי אבל המצב כמו היום..לא השתנה עם הכסף ;[ את היית?

פנדורה5

New member
וואיי דיימון היה כל כך ../images/Emo23.gif ואני לא מאמינה

שאני כותבת את זה... . סוף סוף סטפן היה ערפד לשם שינוי, מגניב איך שהוא מצץ את הדם של אמבר. ודיימון היה כל כך
בפרק איך שהוא מילא את מקומו של סטפן ורקד עם אליינה
. וחבל שאליינה הזריקה לסטפן את הוורבנה, היה יכול להיות מעניין לראות לאן השתייה של דם אנושי היה לוקח אותו
. האמת לא ראיתי את כל הפרק אלא רק מהקטע שאמא של טיילר (אני חושבת...) נכנסה לחדר ההוא ואמרה לסטפן שבני הזוג צריכים לחכות למטה לייד המדרגות. והיה ברוררר שקרוליין תנצח בתחרות, הרי הם צריכם להראות שהיא זוכה לקצת תהילה ועידוד אחרי שבפרקים האחרונים או שהיא הופיע בקושי או שהיא ממש לא הייתה ולא הזכירו אותה או הזכירו אותה רק כדי לצחוק על זה שאמא של מאט תחנוק אותה אם היא תפיל עוד מגש של לזניה. אז בסופו של דבר זה היה פרק טוב. ואם מישהו יכול להשלים לי ולכתוב מה היה בפרק עד לקטע שראיתי.

למעלה