איזה באסה... באסה שאני לא אראה את היכל התרבות מחר.. מישהו יכול להגיד לי מה יהיה בתוכנית?
G gilbsh New member 29/10/05 #1 איזה באסה... באסה שאני לא אראה את היכל התרבות מחר.. מישהו יכול להגיד לי מה יהיה בתוכנית?
G gilbsh New member 29/10/05 #3 אני יודע שיש וידיאו אבל הוידיאו שלי לא עובד שיעשו היכל התרבות בוי.או.די
C CrazyYoYo New member 29/10/05 #4 אממ בוודאות אפשר לדעת שיהיה קטע על אסף ומיכל אמדורסקי כי זה היה בפרומו אבל יותר מיזה אי אפשר לדעת כרגע. בכל מקרה, תוכל לראות דרך הגלרייה באתר
אממ בוודאות אפשר לדעת שיהיה קטע על אסף ומיכל אמדורסקי כי זה היה בפרומו אבל יותר מיזה אי אפשר לדעת כרגע. בכל מקרה, תוכל לראות דרך הגלרייה באתר
G gilbsh New member 29/10/05 #5 טוב תודה אני יודע שאי אפשר לדבר על זה כאן אבל נראה לי שאני אוריד מאימיול...
G gilbsh New member 29/10/05 #6 טוב תודה אני יודע שאי אפשר לדבר על זה כאן אבל נראה לי שאני אוריד מהאימיול
G gilbsh New member 29/10/05 #7 טוב תודה אני יודע שאי אפשר לדבר על זה כאן אבל נראה לי שאני אוריד מהאימיול
י ילד דימיוני New member 30/10/05 #9 אז למה אתה מדבר על זה אם אסור?! בכל מקרה לא כל הפרקים נמצאים בתוכנות ההורדה.. אולי רק הראשון והאחרון
R RoieL New member 30/10/05 #10 .. אתה עושה את אותה הטעות כמו- כן, ניתן לצפות בקטעים בגלריית הוידאו. יהיה כנראה קטע על מיכל ואסף אמדורסקי, ואני מניח שכרגיל גם רננה, חליל וג'באר יהיו
.. אתה עושה את אותה הטעות כמו- כן, ניתן לצפות בקטעים בגלריית הוידאו. יהיה כנראה קטע על מיכל ואסף אמדורסקי, ואני מניח שכרגיל גם רננה, חליל וג'באר יהיו
R RTur New member 30/10/05 #12 עכשיו גם ראיתי שיר מהתוכנית.. הם עשו את דץ ודצה (שדרך אגב בהתחלה אפילו חשבתי שזה הדצים האמיתיים חחח) ואת טוביה צפיר על כל הקטע של קלטות ילדים.. חחח
עכשיו גם ראיתי שיר מהתוכנית.. הם עשו את דץ ודצה (שדרך אגב בהתחלה אפילו חשבתי שזה הדצים האמיתיים חחח) ואת טוביה צפיר על כל הקטע של קלטות ילדים.. חחח
R RoieL New member 30/10/05 #13 ../images/Emo44.gif פרק 7 ../images/Emo44.gif../images/Emo41.gif שרשרו הכל לפה הפעם זה לא יהיה לקט רועי
../images/Emo44.gif פרק 7 ../images/Emo44.gif../images/Emo41.gif שרשרו הכל לפה הפעם זה לא יהיה לקט רועי
C CrazyYoYo New member 30/10/05 #15 לצערי הרב אני לא אצפה היום בתוכנית בגלל שיש לי כמה דברים לסדר בבית ספר.. צפייה מהנה
א אלון 2004 New member 30/10/05 #16 תוכנית - תת תרבות! מה יש בה שהיא מגיעה לרייטינג כזה? הומור נמוך,וחיקויים עלובים. הייתי מעדיף כבר לצפות "בעמוד האש".
תוכנית - תת תרבות! מה יש בה שהיא מגיעה לרייטינג כזה? הומור נמוך,וחיקויים עלובים. הייתי מעדיף כבר לצפות "בעמוד האש".
ע עדנונית New member 30/10/05 #21 ת'אמת...../images/Emo9.gif גם לשלוח הודעה כזאתי לפורום הזה זה די הודעה תת רמה ואף אחד לא הכריח אותך לראות כמו שרשמת ...על הרייטניג..התוצאות מדברות מבעד עצמן
ת'אמת...../images/Emo9.gif גם לשלוח הודעה כזאתי לפורום הזה זה די הודעה תת רמה ואף אחד לא הכריח אותך לראות כמו שרשמת ...על הרייטניג..התוצאות מדברות מבעד עצמן
T The Experience New member 30/10/05 #17 ווואייייייייייייייייייייייייייייייי אם אתם לא מעלים את חליל וג'אבר באולפן אני לא בא בפורום יותר בחיים שלכם!!!!
ווואייייייייייייייייייייייייייייייי אם אתם לא מעלים את חליל וג'אבר באולפן אני לא בא בפורום יותר בחיים שלכם!!!!