פרק 7

CrazyYoYo

New member
העלאת הקטעים לאתר לא קשורה לפורום

או לגולשים בפורום.. הפקת התוכנית מעלה את הקטעים לגלריית הווידאו באתר.

The Experience

New member
זכור לי כמה עמודים אחורה בפורום...

מישהו ביקש שיעלו איזו תוכנית ואיזה "חום" הגיב לו שהוא יעלה. אז אמרתי "יאללה ננסה גם" למרות שדיי הגיוני שישימו את חליל וג'אבר באולפן,כי לא הייתה כתבה
לא אמרת שאתה בבצפר?

CrazyYoYo

New member
אממ

מי שאמר את זה כנראה טעה או שלא הבנת נכון
בכל מקרה מי שמעלה קטעים לא נוגע לפורום הזה. וכתבתי בטעות "לסדר בבית ספר" במקום "לסדר לבית ספר"

חחחחחח ראסמי...

תמיד הקטעים שלהם באולפן יותר טובים מהכתבה עצמה... במיוחד מהרגע שהם נכנסו לקטע של הסטירות.. חחחחחחחח

עדנונית

New member
נינה למי יש פלסטלינה? לי יש פלטינה

חחחחחחחחעעעעעע איןן פרק ענק!! ת'אמת זה התחיל כזה שבלחץ העלה לי חיוך אבל בהמשך הם רק השתפרו... מה שכן השי ודרור האלו{ככה קוראים לזה.?!?} לא ממש מצחיקים כיאלו זה קטעים שמגעילים אותי לא יודעת למה... אבל חליל וג'אבר איןן עליהםםם ורנננה ןג'אבר הזה ממממש חמווווווודדדדדיייי ציון פשוט ענק!

The Experience

New member
אגב בנוגע ל"פלטינה"

שמתם לב שהפעם "שירי" לא החזיקה דיסק אמיתי של שירי אלא "צרוב"/ריק בטח חברת ההפצה פנו אליהם וביקשו להשאיר את שירי האמיתית וכל מה שקשור אליה ישירות מחוץ לתוכנית.

חחחחחחחחחחח יש מצב...

אבל אין מה לעשות- אני מת על יו"ר הערוץ הראשון!!!!!!!! איייין אני נופל בקטעים שלווו

Double U

New member
../images/Emo45.gifתוכנית חביבה

אהבתי את קלטות ימי ההולדת לילדים
"היי נינה, למי יש פלסטלינה?
"

RTur

New member
ווואי חחחח!!! תוכנית גדולה!!!

הקטע של הקלטות ילדים היה ע-נ-ק-! כולל השיר! חחח שי ודרור כבר מתחילים להימאס.. הבדיחות כבר חוזרות על עצמן וזה לא באמת מצחיק.. אבל חוץ מהם הייתה תוכנית מצויינת!

קמילעעע

New member
היה פשוט קורעעעעעעעעעעעעעע!!1

קודם כל ג'אבר היה קורעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!1 נפלתי מצחוקקקקקקקק!!!! אני לא יכולההההה הוא כ"כ מאמייי אמאמאמאאממאמאאמ בא לי לטרוף אותו בנשיקות! ורננה הייתה גם קורעעעתת! מה קרעעעעעעעעע מותק???!

חליל וג'באר תוכנית 7

חחחחחח יואו איזה מצחיק היה אתמול עם חליל וג'באר הייתי בריצפההה יואוווו אין אין עליהם!!!!

RoieL

New member
../images/Emo41.gif קטעי הווידאו עלו לגלריה ../images/Emo41.gif

לצערי פתחתי את הטלוויזיה באמצע רננה.. היו לי סידורים
מייד אשלים
רועי

למעלה