רשימה מסודרת של כל הסדרות

newKiticat

New member
2 סדרות

יכול להיות שפיספסתי- אבל מה עם "לסמוך על צ'ארלס"? (שיכול להיות נקרא אחרת בעברית) ועוד סדרה שאני לא זוכרת את השם- אבל היא בעצם עוברת לגור עם איזה סבא זקן כזה ואני זוכרת "פאנקי" בשם. (באחד הפרקים הראשונים היא צובעת את החדר שהוא שם בה, ממש צבעוני כמו חצר והיא עצמה יושנת על מיטה שנראת כמו עגלת חציר אם אני לא טועה...)

Fairywitch

New member
לא זוכרת../images/Emo10.gif

ואנסה לברר איך קראן בעברית ל"לסמוך על צ'ארלס"
תנקס

newKiticat

New member
ועוד פרטים על פאנקי

אני די בטוחה שהפתיח והכתובית הייתה מעל תצפית עירונית- ואם זיכורני אינו מטעה אותי- העלילה הייתה בניו יורק. אבל יש מצב שאני טועה... אני גם די בטוחה שזה היה כשאני הייתי מתישהו בא-ג. כלומר בסביבות 1992-1994.... בערוץ 6...

newKiticat

New member
charles in charge

נדמה לי... בשיר פתיחה יש שורה chalrs in charge of our days and our nights

Fairywitch

New member
בכייף../images/Emo24.gifויש עוד בדרך, אני רק

מחפשת עוד מידע
בקרוב שרשור דומה שיוקדש למצויירים, ואח"כ של סדרות לימודיות (שכונת חיים, גבי ודבי וכו').

זוכרים את מתולתלת..?

אני כמעט בטוחה שככה קראו לסידרה... שהיא פגשה כל מיני יצורים וזה.. מישהו זוכר איך הולך שיר הפתיחה של זה?

little light

New member
היתה סדרה בסוף שנות השמונים...

בשם nasty boys http://www.imdb.com/title/tt0097956/ שסיפרה על יחידת שוטרים מיוחדת ללוחמה בסמים. הסידרה שהביאה לנו לראשונה את בנג'מין ברט החמוד! היא שודרה ב- METV שיר הפתיחה היה בעל אותו השם ושרה אותו ג'נט ג'קסון. אבל אני לא זוכרת איך קראו לה בעברית וכל ניסיונותי לחפש באינטרנט הובילו אותי בכמובן לאתרים למבוגרים....
בחורים רעים? היתכן?

Fairywitch

New member
לא זוכרת...../images/Emo12.gif אבל METV, וואו-

זאת נוסטלגיה בפני עצמה...

למעלה