תוכנית ששודרה בערוץ 6.. "ווישבון" .. נראה לי שככה קראו לה.. זו תוכנית עם כלב קטן וחמוד שאפשר היה לשמוע אותו מדבר (אבל רק אל הצופים כמובן).. אני לא כל כך זוכרת את העלילה עצמה...
אחת שהייתה קבוצת ילדים שדיברה עם המחשב.. הם היו כותבים כזה מכתב ואז המחשב היה עונה להם.. והשנייה זה עם הילד הזה שהוא יכול לעוף עם הספריי והוא רץ מהר.. וואי איך שכחתי תשמות שלהם... וד"א פורום גאוני!!!!!
שלא זוכרת את שמה.. שילדה אחת שיחקה בובה שנמצאת בבית של איזו משפחה והיא היתה מדברת רק עם המשפחה וכשהיו אנשים זרים היא לא היתה מדברת.. מישהו זוכר את זה??
נסי לסדר את הרשימה לפי הא"ב, כי אחרת נורא מעצבן לחפש בה דברים. וחוצזה תוסיפי את פיט ופיט, ואת האודיסאה (אם מישהו זוכר אותה חוץ ממני) סוויט ואלי היי עולמה הסודי של אלכס מאק וזה כל מה שעולה לי בראש. קאט
הסדרה המצויינת - נילקחה מאיתנו באכזריות רבה. היו פורומים של הסדרה, היינו קבוצה גדולה של מעריצים שלה. עד היום נישאר קשר ביננו - למרות שהסדרה כבר לא משודרת יותר משנה. יש ישראלית אחת, שהתקבלה לעבודה בניו יורק - רק בזכות כוכבת הסדרה.
בנות הזהב ואם כבר בנות- לא מופיעה שם "בנות מזל". באפי- לא ממש נוסטלגיה, נגמרה לפני שנה. ויש שם עוד כמה כאלה. שכחת את: המעון של משפחת הארפר קגני ולייסי מיאמי - מחלק מוסר בלוז לכחולי המדים משפחה שכזאת תהילה (איך אפשר לשכוח את תהילה???)