רשימת כל סדרות הנוסטלגיה

Batelg

New member
נזכרתי בעוד

תוכנית ששודרה בערוץ 6.. "ווישבון" .. נראה לי שככה קראו לה.. זו תוכנית עם כלב קטן וחמוד שאפשר היה לשמוע אותו מדבר (אבל רק אל הצופים כמובן).. אני לא כל כך זוכרת את העלילה עצמה...

LuLiLoPiLaTo1

New member
אויי והייתה סדרה אחת עם מורה מוזר

שכאילו אף אחד לא האמין שהוא מורה כי הוא היה קוקו כזה..יוו הייתה סדרה ממש יפה! מישהו זוכר איך קראו לה?

Sea Urchin

New member
צפו ב"סטארסקי והאץ'" ב-AXN

כל יום ו' משעה 12:00 נון עד 14:15. שלושה פרקים ברצף.

היו את הסדרות האלה.. אנלא זוכרת תשם

אחת שהייתה קבוצת ילדים שדיברה עם המחשב.. הם היו כותבים כזה מכתב ואז המחשב היה עונה להם.. והשנייה זה עם הילד הזה שהוא יכול לעוף עם הספריי והוא רץ מהר.. וואי איך שכחתי תשמות שלהם... וד"א פורום גאוני!!!!!

kit k@t

New member
נסידרה השנייה היא "אני וסוד כוחי"

ובבקשה תוסיפו לרשימה את דגראסי, שהייתה מכורה לה קשות, ואני עדיין (יש לי 3 עונות על דיוידי) קאט

abcd80

New member
היתה גם עוד סדרה

שלא זוכרת את שמה.. שילדה אחת שיחקה בובה שנמצאת בבית של איזו משפחה והיא היתה מדברת רק עם המשפחה וכשהיו אנשים זרים היא לא היתה מדברת.. מישהו זוכר את זה??

«daniel»

New member
נראה לי אני מכירה

לא זוכרת את השם אבל זה לא היתה בובה אלא רובוט ילדה,נראה לי שהאבא במשפחה בנה אותה,איך אהבתי את הסדרה,נראה לי ראיתי אותה בסטאר וורלד

stavoonia

New member
מישהו זוכר את על טעם ועל ריח?

הסדרות הכי שוות ברשימה: 90210, חברים, סיינפלד ונישואים פלוס...

SimsY

New member
היו הרבה הרבה יותר מזה!!

איך חיברת את הרשימה?

kit k@t

New member
כמה טיפים

נסי לסדר את הרשימה לפי הא"ב, כי אחרת נורא מעצבן לחפש בה דברים. וחוצזה תוסיפי את פיט ופיט, ואת האודיסאה (אם מישהו זוכר אותה חוץ ממני) סוויט ואלי היי עולמה הסודי של אלכס מאק וזה כל מה שעולה לי בראש. קאט

יוליקה

Member
מנהל
לחיות את החיים - נלקחה באכזריות

הסדרה המצויינת - נילקחה מאיתנו באכזריות רבה. היו פורומים של הסדרה, היינו קבוצה גדולה של מעריצים שלה. עד היום נישאר קשר ביננו - למרות שהסדרה כבר לא משודרת יותר משנה. יש ישראלית אחת, שהתקבלה לעבודה בניו יורק - רק בזכות כוכבת הסדרה.

sora hazil

New member
סדרה שולטת!

ד.א. יש לאסי פעמיים =] אכן סדרות שולטות ביותר 3:

Fairywitch

New member
תיקונים: ל"בנות גיל הזהב" קראו

בנות הזהב ואם כבר בנות- לא מופיעה שם "בנות מזל". באפי- לא ממש נוסטלגיה, נגמרה לפני שנה. ויש שם עוד כמה כאלה. שכחת את: המעון של משפחת הארפר קגני ולייסי מיאמי - מחלק מוסר בלוז לכחולי המדים משפחה שכזאת תהילה (איך אפשר לשכוח את תהילה???)

למעלה