שירשור הפרק היומי

R O O L Y

New member
../images/Emo46.gif אה!!!! ראבאק!!!! שיט!!!! ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

יצאתי אתמול ושכחתי לראות או להקליט את הפרק!!! הימים הולכים לי לאיבוד בחופש!!! לא נכון!!! אוף!!! אני כל כך מעוצבנת... במיוחד כשקראתי ששמעו את דן אתמול בקולו האמיתי... היפה... המדהים... הו.
בבקשה, תגידו לי שיש שידור חוזר. בבקשה מכם. פליז. פורפבור. פורפבורה.

R O O L Y

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אולי בVOD?

ba r2 0 1 0

New member
האמת שאין כל כך מה חוץ

מלראות את הקטעים באתר של קשת כמו שאמרו ולחכות לתקציר המחודש של עמית (היא צריכה לעשות חדש כי נחמק לה). לא נורא! תתעודדי!

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאין לHOT זכויות להעלות

את אלביס לVOD אז כרגע זה לא הולך להופיע שם בזמן הקרוב

היי אני חדש כאן, ואגיב על הפרק

הפרק היה מעניין וטוב לדעתי, הכי מצחיק היה שפתאום כולם מדברים על זה שאיקה זרקה את אלביס ובסוף מלצריות רוסיות שעושות כלים ואומרות "כל כלב יודע את זה" ואז הראו כלבים שכאילו מדברים. אויייי, איאי יאיאיאיאיאיאיייי איזה מצחיק!!!!! XD!!!

ba r2 0 1 0

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif

כן זה היה מצחיק, לדעתי הדבר הכי מצחיק היה שנפל לחני הציץ.. אהה העציץ... העץ נפל לייד העציץ!
וגם שאיקה אומרת לאלביס לטרוק במקום לטרוק את הטלפון!

Mastoolit

New member
פרק חביב למדי../images/Emo109.gif

הרג אותע הקטע שכולם דיברו שם על זה שאיקה ואלביס נפרדו, במיוחד אחרי שכל אחד אמר לשני "אל תגלה לאף אחד". הכי קורע היה עם הכלבים
רגע, חני שלמה, כלומר יוני הוא לא זיהה שזה השוקולדים האלה?
הוא לא זיהה את גבי נכון?
והרג אותי איך הוא אמר "תודה גבר"
. תגידו זה רק אני או ב"הפרקים הקודמים" או ב"שבוע שעבר" הם מראים הכל מהפרק הראשון?
וד"א בקשר לאלביסיאדה,לא שכחתי את זה, פשוט כל השבוע היו לי כמה אירועים לא צפויים ולא היתה לי אפשרות. אז עוד כמה זמן אני אעשה את הסבב הראשון לפרק הזה (הפרק החמישי), ואם תרצו שזה יהיה הדוגמא, בשמחה.

למעלה