שירשור הפרק היומי

liron sa

New member
טליה הייתה בתחילת הסדרה ,

הזכירו אותה כששירה הצטרפה לחדשות 4 בתור מבזקנית במקום טליה. טליה התפטרה בגלל שהיה לה רומן עם אופיר למרות שהייתה נשואה. ועכשיו כשאין להם מגישה ראשית מרב סלחה על שעזבה ככה ..

izik79

New member
מלכה קרועה על כל הראש ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מוציאה את ברק מהארון בשידור חי.. אחח קטע קורע

8דושנקה8

New member
איזה סתומה מלכה... ../images/Emo3.gif

אומרת שזכותו להישאר בארון בשידור חי
וברק עוד יותר "הייתי רק עם גבר אחד"
ואם טליה הולכת להחליף את גלי אז איך אמרו....
ששירה תחליף אותה?

MrHyde1

New member
פרק מצויין - דעתי על הסדרה

אני חייב לומר ש"חשופים" היא הפתעה מבחינתי. סדרה על עולם החדשות נשמעה לי כל כך משעממת וחסרת תוכן, אבל הם הצליחו ליצור סדרה פשוט מהנה לצפייה. יש לי yes, לכן אני לא מתמיד בצפייה, אבל אני כן רואה כל שבוע פרק אחד. כאשר ניסיתי לצפות ב"בובות" פשוט העברתי כל פעם את כל הפרק קדימה, ב"חשופים" אני צופה בעניין רב. אפשר לומר שזו אחת הטלנובלות הגאוניות (אני מת על כל השינויים שם, של העורכת, מגישה, ושמצרפים דמויות חדשות או ישנות באמצע). היא אצלי במקום הראשון יחד עם השיר שלנו (קודם לכן הייתה זו טלנובלה בע"מ, אבל התחלתי לצפות בה בערוץ 10, והיא פתאום נראתה לי כל כך משעממת). רק דבר אחד מפריע לי - השחקנית שמגלמת את שירה. היא באמת ובתמים פשוט לא יודעת לשחק, אני לא מאמין לשום מילה שיוצאת לה מהפה, אפילו יעל בר זהר נמצאת מעליה בכמה וכמה דרגות.

אני כ"כ מבואסת ממה שהולך להיות בסדרה .....

אז ככה בסופו של דבר איתן יגיש כול ערב חדשות עם שירה (המצבענת בא לי להעיף לה כפה
.).. כניראה אחרי תקופה קצרה עם טליה
ואחר כך עם שירה גלי מתחסלת סופית .. אבל אני לא מבינה למה שירה לא באה לגלי וחושפת את המקרה עים אבא שלה?.. הבחורה הזאת באמת מאוהבת באיתן או שזה חלק מהנקמה ?.. ויאך היא בכלל היתאהבת בו..?.. אני לא מבינה את הדמות הזאת פשוט דמות מ-פג-ר-ת
והשחקנית גרועה.... והכי גרועע שהיא בסוף תגיש עם איתן במקום גלי ..

למעלה