שירשור הפרק היומי

liron sa

New member
../images/Emo44.gif שירשור הפרק היומי ../images/Emo70.gif ../images/Emo44.gif

מספר פרק : 67 שם הפרק : עושים רעש כל מה ששייך לפרק - לכאן
וכל מה שלא שייך - לא כאן
צפייה נעימה ,

chuti

New member
מה קרה עם גלי? איך היא גילתה ואיזה אמת היא גי

לתה?

אור_30

Active member
היא הייתה בבית של שירה וחיפשה את הקלטת ששימי

צילם אותה של הסדרה שלה, עם ההריון.. והיא מצאה בטעות את הקלטת של אבא של שירה שביקש ממנה לנקום.. אז היא גילתה שהשופט ינאי הוא אבא של שירה..

shellram1975

New member
ואווו איזה פרק!!!!

רעידת האדמה הזו גרמה לי לפחד מרעידה אמיתית אמאל'הההה אין, אין, תחיה ומלכה מצחיקות אותי בטרוף עם יחסי האהבה-שנאה שלהן. עכשיו שגלי יודעת על שירה... צריך לחכות שהיא תתעמת איתה על זה. איזה מתח
שמישהו יביא
לפרקים הבאים....

shellram1975

New member
טליה כמובן מעוררת רחמים וחיה בסרט. מסכנה

היא לגמרי התחרפנה

liron sa

New member
../images/Emo58.gif ספויילרים ...

פרק 68 - אפטר שוק סמדר נאלצת לקחת את תפקיד העורכת ומתפקדת תחת לחץ; שירה מפתיעה כשהיא מקבלת קידום לא צפוי; טליה משחקת משחקים מסוכנים; תחיה מפתחת קלסטרופוביה; אלקנא משוכנע שרעידת האדמה היא עונש. פרק 69 - זמן שירה סמדר נרגעת ונהנית מעמדת הכוח של התפקיד החדש; תחושת האחווה והפיוס בין תחיה למלכה מתחלפת באיבה הישנה עם החזרה למציאות; מרב מזהירה את טליה משערורייה נוספת פרק 70 - מהומה על לא מהומה שירה אכולת רגשות האשם מקבלת את הצעת חייה; סמדר מגלה את יתרונות השלישייה; גידי נדהם לגלות שאלקנא ודניאל נשואים; מזולה מגלה שגלי יודעת את כל האמת על שירה.

hippy girl

New member
פרק טוב אבל יש לי שני דברים ממש חשובים להגיד

1. מה שירה בהלם? ואיך לקח לסמדג' ומרב שנה לקלוט?! הרי שירה היא מבזקנית, זה התפקיד שלה.. להעלות מבזקים, לא?! 2. הקטע עם אלקנא ודניאל זה שטויות!! זה לא מספיק להגיד את המספט לשים טבעת ושני עדים, אחרת.. יון והילי היו מחותנים כעת באמת לא? הרי הוא שם טבעת, אמר את המשפט והיו שם כל הניצבים, השחקנים, צוות הצילום הבמאי.. בוא נגיד שעדים לא היו חסרים שם.. בשביל שזה יהיה קביל צריך -חובה- רב מוסמך! חוץ מזה פרק מעולהה, נהניתי[: אני שמחה שגלי סוף סוף גילתה את הפרצוף האמיתי של שירה!

shellram1975

New member
שירה היא מבזקנית שזה למבזקים יומיומיים

בני כדקותיים, אבל במקרי חירום, כשמעלים מבזקים מיוחדים תמיד מביאים את המגישים המרכזיים, רואים את זה באמת בערוצי החדשות... אבן בהחלט היה צפוי שמתישהו איכשהו שירה תיכנס לנעליה של גלי בחדשות. והנה זה בא.

lauBSter

New member
לא יודע מה בקשר למה שקרה בסט

אבל זה באמת קביל מקרה כזה

לא נראה לי שזה תופס

א. לא רואים שהוא מכניס לה את הטבעת. ב. הוא לא אמר את כל המשפט הוא החסיר את המילים בטבעת זו

D:

1. מצב של רעידת אדמה, לא נראה לי שכל כך סמדג' תתפקד, וזה בכלל לא היה התפקיד שלך. 2. זאת סידרה, ולכן הכל דמיוני ומופרך, הם לא באמת התחתנו, אני לא ממש מבין בזה, אבל הם ניסו ליצור לנו מין תחושה שהם באמת "נשואים" [על פי חבריו הדתיים והמשכלים של אלקנא]

8דושנקה8

New member
אבל הם אמרו את זה בתור הדמויות שלהם ../images/Emo3.gif

היו מלא סצנות חתונה (בעיקר בטלנובלות...) ואף אחד מהשחקנים לא נשואים באמת (וגם אם כן זה בלי קשר
- או שיש משהו שלא מספרים לנו
)

EFRATY10

New member
השאלה מתי ואיך יגלו כולם את התרמית של שירה

ומתי גלי תחזור להגיש חדשות

למעלה