שירשור הפרק היומי

izik79

New member
פרק מדהים עם מלא אקשן!

מסכן ראובן לא יודע כלום ממה שקורה סביבו. ואיזה קטע ששלושתן תקועות בחדר יא אללה.. חח

אחד הפרקים שנראו בחשופים.

פרק אדיר!!!!!! בתחילה זה עבר דיי בשיעמום...עד שפתאום, רעידת אדמה. באמת זה מה שהיה צריך ב'חשופים', קצת אקשן. רק חבל שמישהו לא נפצע והיו עושים דרמה קווין D: סמדג' כ"כ ענקית
מירב כ"כ גדולה, "90 אחוז ריטיינג"XD איך הם משקרים לראובן, בטח שהוא יגלה את האמת, הוא יחטוף שבץ לכל החיים. מלכה פוסטמה כתמיד, ותחייה קלסטרופובית?!?!?! פרק ענק!
ה-פרק של העונה
מי יתן ונתברח בעוד פרקים של אקשן אקשן ועוד אקשן!!!! אח זה מה שאני אוהב! נהנתי כ"כ

8דושנקה8

New member
"פשוט זיהיתי מטרה קלה להשגה אז כבשתי אותה"

(או איך שאלה לא אמרה את זה....
) ליטל יודעת להיות מאוד מצחיקה... זה מזכיר לי את עדי בנפילים....
(ואת החיקוי שליטל עשתה למרב) ראובן הזה חי בסרט ההזוי הזה שהם מכרו לו (שיחזור כבר למציאות!) וטליה עוד יותר. היא ממש חולת נפש... אובססיבית לאופיר ברמות מטורפות והיא דווקא נראתה לי בסדר בהתחלה (לפחות בפלאשבקים ושהיא רק באה לאולפן ודיברה עם מרב על ההסכם שהיא עשתה עם בעלה וכל זה....) ותחייה הקלסטרופובית הזאת
ומלכה.... עם האייטמים ההזויים שלה... ולמרב בטח נהרסה התסרוקת
מתי לעזאזל כבר יגלו עם מי היא התחתנה? ואלקנא ודניאל...
וטרי
("אתה רוצה לקדש גם אותי?
) ושגלי תעשה כבר משהו! ושמרב קראה סמדג', סמדג' היא ברור שהפעם השלישית כבר תיהיה בצעקה.... ואיך סמדר הסתכלה על שירה...
(בערך למי שלא ראה...) וכנראה לזה התכוונו שאמרו "ערב טוב שירה, ערב טוב איתן"

8דושנקה8

New member
ושכחתי להוסיף שכשהראו את הרעידת אדמה הייתי

בטוחה שזה כבר הסוף... (זה נראה ככה
)

חחח כן אבל נראה לי../images/Emo58.gif

שדן מנו יופיע בתפקיד אורח, זה יהיה יום יומיים אחרי העלייה של שירה לשידור[יום רעידת האדמה]. והוא יבוא בתפקיד אורח של מנחה תוכנית ריאלטי, תוכנית ריאלטי בזמן רעידת אדמה? לא נראה לי. עוד סיבה שסמדג' לא תופסת את איתן, לכן הוא לא יגיש בזמן הרעידה. כלומר, הם יגישו יום יומיים אחרי הרעידה D:

rav80

New member
וואי פרק אדייר ! מלא אקשן ...

כל הכבוד, חחח תחייה הרגה אותי מצחוק XD ומלכה המצחיקה הזאת נועלת את הדלת D:

../images/Emo47.gifאחלה רעידה היתה חבל לא הרגה כמה

סמדר הזו מתוקה איך היא מצליחה לתפקד בלחץ ואיזה פרצופים היא עושה אני מת עליה פשוט כל הקטע עם טליה ואופיר ואלה כצלע שלישית ממש ירד לרמה נמוכה חח בא לי לבעוט בהם שירה הזו תחמנית היא לא תעזור בשידור לסמדר רק בגלל שהיא אמורה ליסוע ,חושבת רק על עצמה,יחד עם איתן הזה הייתי נותן לשתיהם סטירה מצלצלת,ומכחיד את שימי מהסידרה מירב הזו לא יאומן עליה,גם מתוך חדר סגור היא מנסה לשלוט באחרים ולקבוע הכל,איזה מצחיק ששמו לה באותו חדר את מלכה ותחיה את מי שהיא הכי שונאת מגיע לה חח טרי נדחפת ככזו רואים שנדלקה על אלקנא שהוא בכלל מאוהב בדניאל שהיא החברה שלה ,פוסטמה,ממש שלושת המוסקטרים גם כן אילו גלי סופסוף גילתה את הקלטת איך היא שיחקה יפה את המבולבלת בטלפון וכיף לראות אותה עם אבא שלה שיש להם קשר הכי טוב

gafnona

New member
נראה לי ש..

יקרה משהו לאריאל כי טחנו בשכל שהוא לא עונה בפלאפון, אבל לא בטוח P:

למעלה