שירשור הפרק היומי

liron sa

New member
../images/Emo44.gif שירשור הפרק היומי ../images/Emo70.gif

מספר פרק : 55 שם הפרק : אשכבה כל מה ששייך - לכאן
ומה שלא שייך - יזרק ל
צפייה נעימה ,

Daniel44862

New member
רק עכשיו עליתי על זה

שימו לב לרשימת השחקנים הראשיים גיא לואל יעל בר זוהר נעמה שנדר אנחל בונני ליטל רוזנצוויג רובם מהרשימה פה םה בעצם דוגמנים אחרי זה מתפלאים למה המשחק גרוע... אם היו מגישים את הסצינה שבה שירה "מנסה" לעודד את איתן בבית קפה לבית ספר למשחק בתור אודישן...שניהם לא היו מתקבלים

Paz Love Gal

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo152.gif

אבל גיא לואל שחקן רציני. גם יעל. אנחל ליטל ונעמה לא משו. בכול סדרה מאז האלופה זה ככה,למעשה
לא שיש לי בעיות עם זה |גבות|

Daniel44862

New member
ותגובת הפרק

רגע...את העננים לא הורידו אתמול מהדלת של המשרד של אנה/מרב בפרק של אתמול? גלי: מסכנה מעצבנת שירה:מרובעת איתן: וספר מגה אולטרה מרובע...בעצם...כמו אתמול... גידי:אחלה של בנאדם ואיך התגעגעתי לכתוב:> בן-בה:אחלה תמיד

Daniel44862

New member
נמחק חלק! ../images/Emo43.gif-זבל

לפי דעתי יאשימו את אופיר, וגם בעקבות זה שהוא אמר לה לשתות כל הזמן באותו הפרק...ייראה חשוד ואולי גם""יפליל אותו""(בשתי מרכאות בכל צד)

מזל טוב לגלי ארזי - היא בהריון

רק עכשיו אני רואה שיש פורום של "חשופים" ואני מתה על הסידרה הזאת איזה כיף לראותכם פה

EFRATY10

New member
מעניין האם היא באמת בהריון או שאמרה את זה

כדי לשמח את אבא שלה ?

את לא זוכרת שהיא החזיקה את בדיקת ההריון שלה

בדיוק דקה לפני שבן בסט וגידי נכנסו אליה הביתה? לפי דעתי דווקא היא כן בהריון הלוואי

EFRATY10

New member
לא שמתי לב שהחזיקה בדיקת הריון ביתית.

מחר בשידורי הרצף החוזרים אשים לב. הלוואי באמת. בטח איתן לא יאמין שזה ממנו.

אין לך hot vod?

אני ממש מאושרת שיש לי את זה ככה אני יכולה לראות מתי שאני רוצה את הפרקים תגידי? ראית את הקליפ של חשופים? איזה יופי, פעם ראשונה שאני רואה את זה כן, איתן יהיה בהלם, גם ככה הוא מת לעזוב את גלי עכשיו עוד ילד? מסכנה גלי החמודה

בשביל זה יעזור לדעת את התשובה לשאלה אחרת:

האם כותבי השאלות בסופי הפרקים מבססים את השאלות על הפרקים הבאים? כי הרי השאלה בסוף הפרק היתה "האם גלי תשמור את התינוק?"

אושRתי

New member
ואם היא באמת בהריון כמו שזה נראה

אז אסור "לפטר עובדים" (כמו שהיה עם סמדר) וגלי תוכל לחזור לעבודה ...
וברוכה הבאה

וואללה... באמת אסור לפטר עובדים

אבל האיתן הכלב הזה העיקר עשה בה מה שרצה ועכשיו הוא מסתלק... איזה כלב!

EFRATY10

New member
גם אני חשבתי על זה.היא תנצל את ההריון כדי שלא

יפטרו אותה.

למעלה