שירשור הפרק היומי

../images/Emo47.gifגלי המלכה,ברק../images/Emo23.gifאריאל וסמדר

לא יאומן כמה פאטתית יכולה להיות גלי שמאשימה את אופיר במקום לבדוק את העובדות איזה כיף זה לראות את דניאל ואלקנא הם זוג משמיים ,חבל שגידי לא תופס אותם תמיד אוח איזה נשיקה של ברק ואריאל הכתב ,ממש מצוינים יחד,כמה צפוי שיצא נשנש בסוף מירב הזו פשוט כלבה אמיתית עוד לא חזרה כבר נכנסה לענינים וחזק,ממש מלכה היא חחחח הטיפשות של אנה שוברת שיאים היא חשה בצבא ושכולם רעים אליה מסכנה ממש אוי אוי גלי הזאת לא נחה פשוט היא עכשיו בהריון באמת או שבסתם?כי אי אפשר לפטר אישה בהריון חחחחחחח יהיה שמח

NevaEva

New member
מעניין איך ראובן שומע חדשות ולא אותן. ../images/Emo122.gif

כמה פאקים בסדרה.. ראובן שומע את החדשות, אבל לא שומע מתי שגלי והעוזרת מדברות ושוב שומע מתי שגלי מדברת אליו. איפה ההגיון איפה? >_>

Lolabet

New member
זה הפאק היחיד?

איך אפאחד לא חושב שזו אופציה בכלל שהשתילו לגלי את הסמים? איך מרב וגידי לא חושדים אפילו במתחרים למשל? איך איתן עזב את הבית? גם אם זה משהו רוצה לעשות, כל יועץ תקשורת מתחיל היה אומר לו שלפחות למראית עין הוא חיב להשאר בבית עד יעבור זעם (ולא יכול להיות שאף אחד מהמהדורה לא אמר לו על זה כלום) האנה הזו - נו, באמת, אין אנשים כאלו...ועוד להודות בזה שהיא חשפה מקור...לא קיים דבר כזה.. איך אפאחד אפילו לא מעלה על דעתו ששירה ושימי מכירים מקודם - הרי ידוע ששניהם מאילת ואילת זה לא בדיוק מקום ענק (אפילו לא שאלו אותם אם הם מכירים) בכלל הסיפור הזה של שירה לא בדיוק מחזיק מים.... מצד שני - מלבד נעמה שנדר שמשחקת את שירה - שהיא ליהוק ממש גרוע ושחקנית ממש גרועה- אני חושבת שהליהוקים שלהם מצויינים. במיוחד - צופית גרנט, אילנית בן יעקוב וקארין אופיר אבל גם אחרים - אפילו אנחל בונני שלדעתי לא ממש יודע לשחק - לתפקיד הספציפי הזה מתאים. חוץ מזה - הי
באתי לחפש ספויילרים ועצרתי להגיד שלום...

izik79

New member
לגבי שימי ושירה

אם אני לא טועה, כששימי הגיע למערכת הוא לא סיפר שהוא בא מאילת, ככה שהם לא יכלו לחשוד שאולי הם מכירים קודם. מסכים לגבי הליהוק הגרוע של נעמה שנדר. יכול להיות שלא היתה מתפרסמת אלמלא היה לה אבא מפורסם (פרקליט המדינה לשעבר..)

אושRתי

New member
ברוכה הבאה גם לך ../images/Emo9.gif

מוזמנת להצטרף ללילה לבן של הפורום

ואיך במקום כל כך מסודר מצלמות

אם היו מצלמות במסדרונות היו עולים על זה ששירה החליפה בין הכדורים. לגבי המשחקים אני דווקא חושבת שהם משחקים טוב

izik79

New member
גם אני חשבתי על הקטע של מצלמות ../images/Emo13.gif

אולי פתאום הן יצוצו בהמשך, מי יודע?

EFRATY10

New member
לדעתי,בסוף שימי יתפוס את שירה עם איתן,ואז

יספר לגלי את האמת.

גם לי זה נראה אופציה

במיוחד אחרי שגלי קראה לו מישמיש. ואח``כ שירה אמרה לו שגם הוא יכול ליפול ברשת של גלי . כנראה כך יקרה

Lolabet

New member
כן אבל אף אחד מתיחס לאפשרות

אז למה שמישהו יטרח לחפש בהקלטות - הרי לא יודעים איפה זה נעשה, מדובר בנבירה די ארוכה. אבל באופן הזוי אף אחד חוץ מגלי לא נותן לזה את הדעת (וקצת סמדג' אבל זה נראה יתר כמו הפגנת חברות מאשר כל דבר אחר). זה ממש לא הגיוני - המגישה הראשית שלהם, שמעולם לא נראתה מסוממת, פתאום דווקא בשידור הכי חשוב, מחליטה להידלק, ואף אחד (כולל בעלה, שלא משנה מה הוא מרגיש כלפיה, יודע שמכורה לסמים היא לא) לא מנסה לחשוב מי עשוי להרוויח מדבר שכזה . אם דבר כזה היה קורה במציאות מזמן היו מזמינים חקירת משטרה - כי זה פלילי. או מביאים חוקר פרטי שיגלה מה בדיוק קרה שם.

NevaEva

New member
כל כך נכון.

נראה כאילו כולם אדישים למקרה, כאילו זה לא קרה ולא מבינים את החומרה של זה.

ככה זה בחיים

תמיד נדמה לנו שאם נעזוב מקום מסויים כולם התגעגעו אלינו אבל תכלס, אחרי שבוע כולם שוכחים מקיומך אני הכי מאוכזבת מאיתן, הוא היה צריך להיות לצידה של אשתו שהרי הוא מכיר אותה ויודע שהיא לא כזאת הוא היה צריך לחפש מי אשם במה שקרה אבל בשביל זה, זה רק טלנוולה
שבת שלום

למעלה