שרשור הסרט השבועי

BRITNEY MY STAR

New member
../images/Emo44.gifשרשור הסרט השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo44.gif

היי לכולם[; החלטתי לפתוח פינה חדשה שתוקדש בכל שבוע לסרט אחר של אורלנו! אני אשרשר פה תמונות,סרטונים,מידע,וכל דבר שקשור לסרט
והפעם השרשור מוקדש לשודדי הקאריבים 2-תיבה של איש מת!!
אני תכף אוסיף מידע ותמונות,אז נא לא להגיב עד שאני מסיימת!:) תהנו

BRITNEY MY STAR

New member
-מידע!-

שודדי הקאריבים 2-תיבה של איש מת הוא סרט ההמשך ללהיט שודדי הקאריבים-קללת הפנינה השחורה! הפעם סרט ההמשך מספר על דייבי ג'ונס,קפטן ספינת "ההולנדי המעופף" וגם מלך הים לדייבי ג'ונס יש צבא של יצורים דמויי אדם אשר הסכימו לתת לו את נשמתם בתמורה לכך שהוא יציל את חייהם. בשליטתו של ג'ונס ישנו את הקראקן,אשר הוא תמנון-ענק אשר חיי במים ומשמש להטבעת ספינות ובנוסף מוחק לאנשים את הפרצוף לגמרי [יאקS:] על-פי האגדה, מספרים כי דייבי ג'ונס התאהב בעלמהבצעירותו כאשר היה בן-אדם,אך היא אינה החזירה לו אהבה והוא נפגע מהדחייה,כתוצאה מכך הוא עקר את לבו ונעל אותו בתיבה אשר החביאה באי נידח,והמפתח לתיבה זו מצוי אצל דייבי ג'ונס עצמו הסיפור המרכזי הוא שג'ק עשה עסקה עם דייבי לפני מספר שנים,אך אינו שילם את חובו ולכן הוא חייב לתת לדייבי את נשמתו ולהפוך לחבר ב"הולנדי המעופף". בשל כך מעדיף ג'ק למצוא את תיבתו של דייבי ולפתוח אותה,בכדי שהעונש לא יוטל על ג'ק תמורת התיבה. אבל ישנם עוד אנשים הרוצים את התיבה והם בקט אשר מעוניין לקבל שליטה מלאה בים בעזרת התיבה, וכמובן וויל טרנר [
] שמעונייך לחלץ את אביו מ"ההולנדי המעופף". מעבר לכך,בתחילת הסרט הממשלה אוסרת את וויל ואליזבת על כך שעזרו לקפטן ג'ק ספארו להימלט בעבר. כל זה ועוד פעלולים,בדיחות,צחוקים והרבה אקשן! הסרט עצמו נכנס לשיאי גינס כסרט בעל ההכנסה הכי גדולה בשבוע הראשון,כשהוא מפיל אחריו את ספיידרמן2, וכמובן את אוייבו בקופות "סופרמן חוזר"

BRITNEY MY STAR

New member
-סרטונים!-

הטריילר
http://www.youtube.com/watch?v=vzKVWOl2dqM
מאחורי הקלעים
http://www.youtube.com/watch?v=CTDMlZd8Eb0
אורלי וקירה בראיון-חלק 1
http://www.youtube.com/watch?v=7C9pzkJBhCQ
אורלי וקירה בראיון-חלק 2
http://www.youtube.com/watch?v=4tcNcT0ngUA

BRITNEY MY STAR

New member
-שאלון!-

-האם לדעתךהליהוק של אורלנדו לתפקיד היה מוצלח? - איזו תכונה הייתן משנות בדמות מבחינה חיצונית? - איזו תכונה איפיונית הייתן משנות בדמות? - מה הייתן מוסיפות לדמות? - מה הסצינה האהובה עליכם מהסרט עם אורלנדו? -מה הסצינה השנואה עליכם מהסרט עם אורלנדו? - תנו ציון על המשחק של אורלנדו מ-1 ועד 10 בדמות זו זהו!עכשיו אפשר להגיב

BRITNEY MY STAR

New member
עונה לעצמי XD

-האם לדעתך הליהוק של אורלנדו לתפקיד היה מוצלח?אופקורס!
אבל הייתי שמחה יותר לראות אותו כג'ק ספארו
- איזו תכונה הייתן משנות בדמות מבחינה חיצונית?כלום>< - איזו תכונה איפיונית הייתן משנות בדמות?אממ אולי שיהיה פחות תמים - מה הייתן מוסיפות לדמות?קצת רשעותXD - מה הסצינה האהובה עליכם מהסרט עם אורלנדו?הסצינה עם הגלגל וג'ק..סצינה מדהימה!
-מה הסצינה השנואה עליכם מהסרט עם אורלנדו?ההצלפות): והנשיקה עם קירה
- תנו ציון על המשחק של אורלנדו מ-1 ועד 10 בדמות זו-10

NeKoGiRl

New member
../images/Emo108.gifעונה D:

-האם לדעתך הליהוק של אורלנדו לתפקיד היה מוצלח?: מאוד!! - איזו תכונה הייתן משנות בדמות מבחינה חיצונית?: כלום..
- איזו תכונה איפיונית הייתן משנות בדמות?:כלום
- מה הייתן מוסיפות לדמות?: אהמ!! כלום! - מה הסצינה האהובה עליכם מהסרט עם אורלנדו?: אממ הקטע שהם היו תקועים בתוך הגלגל..XD -מה הסצינה השנואה עליכם מהסרט עם אורלנדו?: שהצליפו בו..:[ והקטע שהקראקן העלימה לאיש את הפרצוף זה היה מזעזע!! - תנו ציון על המשחק של אורלנדו מ-1 ועד 10 בדמות זו: 10!!

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gifהמפף!

חהחה, בדיוק היום ראיתי את זה. ......שוב. D: בכל אופן, On to the matter at hand. -האם לדעתך הליהוק של אורלנדו לתפקיד היה מוצלח? ארמ, כן. - איזו תכונה הייתן משנות בדמות מבחינה חיצונית? ארמ.... כלום? *Grins* - איזו תכונה איפיונית הייתן משנות בדמות? שיסתום ויפסיק לנסות להיות גיבור.
ושיפסיק.לנסות.להילחם.בקפטן.ג'ק.ספארו.כל.פאקינג.חמש.שניות. D: אוה, ושיהיה הומו. D: - מה הייתן מוסיפות לדמות? שיהיה הומו. D: סתם לא בצחוק נו. - מה הסצינה האהובה עליכם מהסרט עם אורלנדו? ווווואה! ארמ. אר.... אולי, אמ.... ההצלפות?
המממ. אני אוהב את כל הקטעים עם ביל ודיווי ג'ונס, וגם כמובן את הקטעים עם ג'ק אבל that goes without saying, ואת הקטעים עם הקומודור. ונו, הכל! ;( אני מתה על הביט כשהוא רואה את ליזי [XDDD] snogging עם ג'ק :O יאמ. -מה הסצינה השנואה עליכם מהסרט עם אורלנדו? אממ... אר, וול אמ. - תנו ציון על המשחק של אורלנדו מ-1 ועד 10 בדמות זו. בסרט הראשון? רצחו אותי, אבל 6 בערך. בשני? 9. ["Where's Jack?" ארמ
Jelous!Will rules.]

Funky Fish1

New member
אני עונה../images/Emo9.gif חזרתי לפורום שוב..../images/Emo3.gif

-האם לדעתךהליהוק של אורלנדו לתפקיד היה מוצלח? יאפ. - איזו תכונה הייתן משנות בדמות מבחינה חיצונית? הממ..כלום
- איזו תכונה איפיונית הייתן משנות בדמות? שיהיה קצת יותר מחוספס ושיפסיק ליהיות גיבור. - מה הייתן מוסיפות לדמות? *מצביעה על התשובה שלמעלה* - מה הסצינה האהובה עליכם מהסרט עם אורלנדו? הממ..לא יודעת ממש, אבל אהבתי את הקטעים באי של הקאניבלים ואת הקטע שהוא היה תקוע בגלגל
-מה הסצינה השנואה עליכם מהסרט עם אורלנדו? הנשיקה עם קיירה. וההצלפות. אבל בעיקר הנשיקה. - תנו ציון על המשחק של אורלנדו מ-1 ועד 10 בדמות זו- אממ..9

למעלה