שרשור הסרט השבועי

Funky Fish1

New member
טנקיו סוויטי../images/Emo25.gif

וואו, הפורום חי!!
אני צריכה להכנס לפה יותר

gbck trs

New member
רעיון גדול...+תשובות

אהבתי את הרעיון של השרשור...
טוב אז אני עונה... האם לדעתך הליהוק של אורלנדו לתפקיד היה מוצלח? -ממממ ב-ר-ו-ר...אחרת לא הייתי מתאהבת בו...חח
איזו תכונה הייתן משנות בדמות במבחינה חיצונית? -הייתי משאירה לו לתמיד את השפם והזקנון השקסיים שלו...ואת השיער המפוזר והרטוב שלו..חח איזו תכונה הייתן משנות בדמות? -אולי שיהיה כזה ממזר..קצת יותר מרושע ולא טוב לב החמוד הזה..חח מה הייתן מוסיפות לדמות? -כתוב למעלה..חוצמזה אני חושבת שבסרט הקודם התפקיד שלו היה יותר גדול מבסרט הזה... מה הסצינה האוהובה עליכן מהסרט עם אורלנדו? -זה לא סצינה זה יותר קטע---מתי שהקניבלים רודפים אחרי ג'ק ואז אורלנדו אומר "'what about jack? ho never mind" זה הרג אותי מצחוק...בכלל כל הקטעים עם ג'ק..הוא פשוט קורעע
מה הסצינה השנואה עליכם מהסרט עם אורלנדו? -שקיירה התנשקה עם אורלי ועם ג'ק ואורלי הסתכל עליהם עצוב כזה...:(..וגם ההצלפות כי זה היה מרושע..חח...ודי עצובי... תנו ציון על המשחק של אורלנדו מ- 1 ועד 10 בדמות זו! -אממ...לדעתי 9 גם על השחקן (המשחק) וגם על האדם..חיחי... זהו...:)

NeKoGiRl

New member
../images/Emo108.gifאני אוהבת שהוא חמוד כזה..../images/Emo9.gif

אני אוהבת חמודים

עונה..../images/Emo3.gif

-
האם לדעתךהליהוק של אורלנדו לתפקיד היה מוצלח?
כן..למרות שגם...לא בעצם אורלנדו ממש התאים!!
-
איזו תכונה הייתן משנות בדמות מבחינה חיצונית?
אני חושבת שהתלבושות והכל היו ממש לעניין בסרט הזה!! -
איזו תכונה איפיונית הייתן משנות בדמות?
שיפסיק להיות רכרוכי כזה...ג'ק עושה ממנו צחוק והוא רכרוכי כ''כ וגם שיפסיק לרדוף אחרי אליזבת' היא הולכת ומנשקת את ג'ק והוא ממשיך לרדוף אחרייה כמו אידיוט!!! [[שונאאתתת אותהההה]] -
מה הייתן מוסיפות לדמות?
אינלי מושג... -
מה הסצינה האהובה עליכם מהסרט עם אורלנדו?
המרדף חרבות והגלגלים האלה על המפתח לתיבה של הלב של קפטן..משהו.../: -
מה הסצינה השנואה עליכם מהסרט עם אורלנדו?
חייב עם אורלנדו..אין.. -
תנו ציון על המשחק של אורלנדו מ-1 ועד 10 בדמות זו
[-]8 [7 לא מתאים אז הבאתי 8 מינוס] אני ריאלית...רק לא להרביץ לי..

gbck trs

New member
../images/Emo15.gif

צודקת בקשר לקיירה... וקפטן דייבי ג'ונס.. ואל תדאגי לא נרביץ לך...חח....

n o g n o g

New member
עונההההה../images/Emo41.gifכל הכבוד על הרעיון!

-האם לדעתך הליהוק של אורלנדו לתפקיד היה מוצלח? כן, כלומר לא ראיתי אחרים אז אין למה להשוות. - איזו תכונה הייתן משנות בדמות מבחינה חיצונית? כלום - איזו תכונה איפיונית הייתן משנות בדמות? שידבר פחות ויעשה יותר. - מה הייתן מוסיפות לדמות? טיפה חוצפה, אליזבת' מתנשקת עם ג'ק וג'ק צוחק עליו כל הזמן.. שיהיה יותר אגרסיבי ופחות רכוכי. - מה הסצינה האהובה עליכם מהסרט עם אורלנדו? שמצליפים בו!!
- מה הסצינה השנואה עליכם מהסרט עם אורלנדו? אמממ... נמממ... לא יודעת.. - תנו ציון על המשחק של אורלנדו מ-1 ועד 10 בדמות זו: 8-9

!!!../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

האם לדעתך הליהוק של אורלנדו לתפקיד היה מוצלח? ממ כן. מן הסתם.. הוא זה ששיחק את ויל טרנר בסרט הראשון, אז אני מניחה שזה היה די.. ווירד ללהק מישהו אחר במקומו, לא?
איזו תכונה הייתן משנות בדמות מבחינה חיצונית? וופס. מבחינה חיצונית זה לא נקרא תכונה. לא משנה. אני אוהבת את האורלנדו שלי בדיוק כמו שהוא.
איזו תכונה איפיונית הייתן משנות בדמות? לא הבנתי את השאלה, מצטערת.
מה הייתן מוסיפות לדמות? ממ. כלום.
מה הסצינה האהובה עליכם מהסרט עם אורלנדו? הכל? חח. שכחתי הכל, אבל בספינה עם הפסיכופט התמנון ההוא הוא היה ממש.. יאמ.
מה הסצינה השנואה עליכם מהסרט עם אורלנדו? הלו חבובה, אין דבר כזה סצינה שנואה. ועוד עם אורלנדו? איפה את חיה?
תנו ציון על המשחק של אורלנדו מ-1 ועד 10 בדמות זו: לאלאלא, אני לא אוהבת. שלום

T0LToL7

New member
../images/Emo20.gifעונה ../images/Emo99.gif

-האם לדעתך הליהוק של אורלנדו לתפקיד היה מוצלח? מאודדד
- איזו תכונה הייתן משנות בדמות מבחינה חיצונית? כלום,הוא פשוט מושלם
- איזו תכונה איפיונית הייתן משנות בדמות? לא יודעת.. - מה הייתן מוסיפות לדמות? כלום.. - מה הסצינה האהובה עליכם מהסרט עם אורלנדו? הנשיקה עם קיירה
-מה הסצינה השנואה עליכם מהסרט עם אורלנדו? שהצליפו בו
- תנו ציון על המשחק של אורלנדו מ-1 ועד 10 בדמות זו- 10

כל הכבוד לך על היוזמה../images/Emo13.gif

אחלה של פינה..קבלי ח'ח
אני לא אענה כי עוד לא ראיתי ת'סרט..|מלחמה|

kittycatbone

New member
סוף סוף ראיתי אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!

עמדתי לפתוח נושא חדש אבל אני רואה שיש כאן הודעה שלמה בשביל זה
בכל מקרה.. סוף סוף ראיתי את הסרט פריקינג שיט!!! אחרי חודש שלם של מלחמה ולכן לא יכלתי
סוף סוף הלכתי עם חברות שלי לסינמה סיטי וראינו את זה שם!!!! ^^ (עם מחיר מוזל לתושבי הצפון על הכרטיס ו20% הנחה על האוכל חיחי) באותו בוקר ראינו את הסרט הראשון בוידאו אצלי בבית, כי אחת מהחברות שלי לא ראתה אותו. וזה היה כל כך כיף לראות את זה שוב וכזה טרי במוח לפני השני^^ והשנייייי- זה סרט כזה טוב!! ממש אהבתי
אומנם הוא לא לגמרי משתווה לראשון. והסוף שלו קצת מתוח. הייתי מעדיפה שהיו מסיימים אותו בקטע קצת לפני הסוף שם. אבל בכל זאת היו שם דברים קורעים מצחוק ויפים וכאלה^^ אה, ואורלנדוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
איי קרמבה אורלנדו

gil38

New member
עונה!!!../images/Emo108.gif

-האם לדעתך הליהוק של אורלנדו לתפקיד היה מוצלח?- ברור!!! - איזו תכונה הייתן משנות בדמות מבחינה חיצונית?כלום- הוא פשוט מושלם!!! - איזו תכונה איפיונית הייתן משנות בדמות? - מה הייתן מוסיפות לדמות?אמ.... לא נירא לי שהייתי מוסיפה משהו... - מה הסצינה האהובה עליכם מהסרט עם אורלנדו?עם הגלגל היה כזה מציחק!!! (וכמו שראיתי הרבה אהבו את הסצנה הזאת) וקטע ממש של שניות מהקטע שהצליפו בו אבל לא המכות את זה ממש לא אהבתי... את הקטע שרא את הגב לו (גרררר.....
) -מה הסצינה השנואה עליכם מהסרט עם אורלנדו?שאליזבת התנשקה עם ג'קקקקקקקקקקקקק!1111 והקטע שהציפו בוויל
- תנו ציון על המשחק של אורלנדו מ-1 ועד 10 בדמות זו=10!!
~פינה ממש טובה!!~

gil38

New member
שכחתי לענות על השאלה הזו...

מתקנת את הטעות!: איזו תכונה איפיונית הייתן משנות בדמות?- אמ... אני לא יודעת איך להגדיר אבל אני חושבת שמתי שאליזבת נישקה את ג'ק הוא היה צריך לשאול אותה למה?....להגיד משהוו ולא להיות בשקט כאשר פוגעים בו...

gbck trs

New member
../images/Emo15.gifזה לא שפגעו בו זה...

היה בכוונה פרצוף כזה של "לא מבין מה קרה הרגע".... זה כדי לעשות מתח...כנראה בסרט הבא ידברו על זה...

kittycatbone

New member
בטח שפגעו בו!

הוא חשב שהיא בגדה בו והוא התרגז עלייה. אבל זה וויל והוא חמוד...
הוא לא יתעמת איתה מיד... חעחע וגם לא היה להם רגע לבד ביחד אז מתי כבר יצא לו? כל מקרה סרט הבא הכל ייפתר
ו-וויל יעזוב את אליזבת' לטובת ג'ק...

למעלה