שרשור הסרט השבועי

BRITNEY MY STAR

New member
-סרטונים../images/Emo70.gif-

הטריילר
http://www.youtube.com/watch?v=1D1LOiswdKs
הקרב בין אכילס להקטור
http://www.youtube.com/watch?v=hf4IoxEUmHM
עוד קטע מהסרט
http://www.youtube.com/watch?v=QHdmupGzr4Q

BRITNEY MY STAR

New member
-שאלון../images/Emo70.gif-

- האם לדעתךהליהוק של אורלנדו לתפקיד היה מוצלח? - מה הייתן משנות בדמות מבחינה חיצונית? - מה הייתן משנות בדמות מבחינה איפיונית? - מה הייתן מוסיפות לדמות? - מה הסצינה האהובה עליכם מהסרט עם אורלנדו? - מה הסצינה השנואה עליכם מהסרט עם אורלנדו? - תנו ציון על המשחק של אורלנדו מ-1 ועד 10 בדמות זו The End[:

עונה

1. 2. שוםם דבר 3.שתהיה לו יותר דעות ויעמוד אליהם יותר חזק 4.שרירים 5.אמ כול הסרט 6.הנשיקות :S של אורלנדו של בראד לא מפריע 7. 8.5

NeKoGiRl

New member
../images/Emo108.gifעונה! D:

-
האם לדעתך הליהוק של אורלנדו לתפקיד היה מוצלח?: אהא..:] -
מה הייתן משנות בדמות מבחינה חיצונית?: כלום -
מה הייתן משנות בדמות מבחינה איפיונית?: שיהיה קצת יותר חזק..P: ופחות מטומטם..
-
מה הייתן מוסיפות לדמות?: >< -
מה הסצינה האהובה עליכם מהסרט עם אורלנדו?: אממ אני לא זוכרת כמעט כלום..-_- -
מה הסצינה השנואה עליכם מהסרט עם אורלנדו?: שהוא נלחם עם משמו והפסיד..:[ -
תנו ציון על המשחק של אורלנדו מ-1 ועד 10 בדמות זו 10 D:

עונה../images/Emo9.gif

האם לדעתך הליהוק של אורלנדו לתפקיד היה מוצלח?כן..למרות הביקורות הקשות עליו,הוא שיחק את פאריס מצוין לדעתי.. - מה הייתן משנות בדמות מבחינה חיצונית?שומדבר..הוא נראה מדהים בסרט
- מה הייתן משנות בדמות מבחינה איפיונית?שלא יציגו את הדמות שהוא מחק,פאריס,בצורה פחדנית,כי פאריס לא היה פחדן...
- מה הייתן מוסיפות לדמות?קצת יותר אומץ.. - מה הסצינה האהובה עליכם מהסרט עם אורלנדו?הסצינה בה אורלנדו מתאמן בחץ וקשת... - מה הסצינה השנואה עליכם מהסרט עם אורלנדו?הסצינה של פאריס ומנלאוס נלחמים...היא בהחלט סצינה מפוארת ומרהיבה אך היא אינה עשויה נכון.. - תנו ציון על המשחק של אורלנדו מ-1 ועד 10 בדמות זו-7..

n o g n o g

New member
עונה...

- האם לדעתך הליהוק של אורלנדו לתפקיד היה מוצלח? אממ.. נראה לי. - מה הייתן משנות בדמות מבחינה חיצונית? כלום. - מה הייתן משנות בדמות מבחינה איפיונית? שיהיה הרבה פחות רכוכי. - מה הייתן מוסיפות לדמות? אומץ.. - מה הסצינה האהובה עליכם מהסרט עם אורלנדו? האמת, הדמות שלו מאוד משנית שם, כלומר כל הסיפור מתבסס על הדמות הזו, אבל היא בקושי מופיעה שם, אז אני לא אענה על זה. - מה הסצינה השנואה עליכם מהסרט עם אורלנדו? ראו תשובה למעלה
- תנו ציון על המשחק של אורלנדו מ-1 ועד 10 בדמות זו: אממ.. לא משהו.. 7 ואני חושבת שאני נדיבה. אל תהרגו אותי..........

gil38

New member
עונה....=]

- האם לדעתך הליהוק של אורלנדו לתפקיד היה מוצלח?-אמ...כן...=] - מה הייתן משנות בדמות מבחינה חיצונית?-כלום! - מה הייתן משנות בדמות מבחינה איפיונית?- שיהיה פחות פחדן..ושיתמודד עם הדברים שהוא לוקח על עצמו (כמו הקרב....
) - מה הייתן מוסיפות לדמות?-שיהיה יותר חזק!מפנים ובחוץ! - מה הסצינה האהובה עליכם מהסרט עם אורלנדו?- נראה לי שכל הסרט...=] - מה הסצינה השנואה עליכם מהסרט עם אורלנדו?-הקרב של אורלדו עם המלך ששכחתי איך קוראים לו...:-\ שחתכו לו שם את הברך.... - תנו ציון על המשחק של אורלנדו מ-1 ועד 10 בדמות זו- 8

אורושהה

New member
עונה =]

- האם לדעתךהליהוק של אורלנדו לתפקיד היה מוצלח? די מוצלח, למרות שהיו תפקידים שהוא שיחק בהם יותר יפה.. =\ - מה הייתן משנות בדמות מבחינה חיצונית? כלום!! הוא כזה מושלם!
בכלל השקיעו בסרט הזה בתלבושות ובאיפור ככה ש... - מה הייתן משנות בדמות מבחינה איפיונית? שתהיה לו קצת יותר עמדה משלו, הוא גם נראה קצת פחדן =\\ - מה הייתן מוסיפות לדמות? שיהיה קצת יותר חזק חח, למרות שזה כל העיקרון של הסרט, הסיפור האמיתי שמאחוריו! - מה הסצינה האהובה עליכם מהסרט עם אורלנדו? בסוף כשהוא ירה באכילס
- מה הסצינה השנואה עליכם מהסרט עם אורלנדו? שהוא הפסיד בקרב עם המלך שכמעט הרג אותו =\ - תנו ציון על המשחק של אורלנדו מ-1 ועד 10 בדמות זו אממ 7 וחצי :]

BRITNEY MY STAR

New member
(;

- האם לדעתךהליהוק של אורלנדו לתפקיד היה מוצלח?הממ..כן..למרות שזה תפקיד דיי חלש\: - מה הייתן משנות בדמות מבחינה חיצונית?כלום.מושלם
- מה הייתן משנות בדמות מבחינה איפיונית?שיהיה יותר חזק ואמיץ ושלא סתם ידבר שהוא מוכן להילחםS:שבאמת יילחם באומץ - מה הייתן מוסיפות לדמות?חוזק ואומץ - מה הסצינה האהובה עליכם מהסרט עם אורלנדו?בעיקר הסוף שהוא הורג את אכילס:) - מה הסצינה השנואה עליכם מהסרט עם אורלנדו?שהוא מפסיד בקרב והסצינה בהתחלה עם הלנה
- תנו ציון על המשחק של אורלנדו מ-1 ועד 10 בדמות זו: 8

VIVIAN3

New member
טוב אמא אני עונה.........

- האם לדעתך הליהוק של אורלנדו לתפקיד היה מוצלח? לדעתי כן כי כשהוא היה צעיר קצת הוא נראה טהור ותמים כזה - מה הייתן משנות בדמות מבחינה חיצונית? קצת את הבגדים של יום יום בטרויה (זתומרת, לא בגדי שריון וכל השטויות שלובשים למלחמה) - מה הייתן משנות בדמות מבחינה איפיונית? את הפחדנות המוקצנת שלו - מה הייתן מוסיפות לדמות? קצת אמביציה - מה הסצינה האהובה עליכם מהסרט עם אורלנדו? אין סצינה אהובה ביותר אבל אפשר להגיד שהסצנה בספינה עם הקטור הייתה סצינה חביבה - מה הסצינה השנואה עליכם מהסרט עם אורלנדו? סצנת העירום המטומטמת הזאת שראו לזאתי את התחת והיא נראית כמו שפנפנת פלייבוי וגם הקטע שפאריס אומר להלן שהם צריכים לברוח מטרויה זה הזכיר לי כל כך אופרת סבון - תנו ציון על המשחק של אורלנדו מ-1 ועד 10 בדמות זו: 7

למעלה