שרשור הפרק החמישי שרשרו לכאן את כל מה שקשור לפרק החמישי
א אושRתי New member 29/11/07 #1 ../images/Emo44.gifשרשור הפרק החמישי../images/Emo83.gif../images/Emo70.gif שרשרו לכאן את כל מה שקשור לפרק החמישי
../images/Emo44.gifשרשור הפרק החמישי../images/Emo83.gif../images/Emo70.gif שרשרו לכאן את כל מה שקשור לפרק החמישי
י יולקה פולקה 88 New member 30/11/07 #7 ואו כמה פרסןמות יש היום זה רק אני או שיש המון המון פרסומות יותר מבד"כ
ט טינקר12 New member 30/11/07 #18 חח לי זה היה טוב עשיתי מלא דברים ואז משמורת- הפסקתי ה כ ל אז בין לבין המשכתי..
G green eyed brunett New member 30/11/07 #12 איזה טבעת בלחם... היה פרק ממש טוב! אבל נראה לי שבקלות עכשיו אני אבחר מי הכי מעצבנת אותי- נירה. בחיי, אישה, את לא יכולה להיות כל כך אטומה לבת שלך!
איזה טבעת בלחם... היה פרק ממש טוב! אבל נראה לי שבקלות עכשיו אני אבחר מי הכי מעצבנת אותי- נירה. בחיי, אישה, את לא יכולה להיות כל כך אטומה לבת שלך!
י יולקה פולקה 88 New member 30/11/07 #13 ../images/Emo45.gif חיכיתי וחיכית לטבעת אבל היא לא הגיע אמרתי אולי זה בסוף בסנדביצ'ים אבל גם שם לא היה. ונירה בהחלט עלתה גם לי על העצבים!
../images/Emo45.gif חיכיתי וחיכית לטבעת אבל היא לא הגיע אמרתי אולי זה בסוף בסנדביצ'ים אבל גם שם לא היה. ונירה בהחלט עלתה גם לי על העצבים!
B BRANGELINA New member 30/11/07 #14 חחח איך אהבתי....אמא שלך זונה..אבל גם פאני זונה ואת בת זונה...חחחחחח היה פרק חמוד ומצחיק .
G g a l4 New member 30/11/07 #15 לא ראיתי הכל.... הייתי בהופעה של אריק ברמן ראיתי רק חלק...מהחלק הזה היה יפה! אבל הקלטתי אז נראה את הכל מחר
לא ראיתי הכל.... הייתי בהופעה של אריק ברמן ראיתי רק חלק...מהחלק הזה היה יפה! אבל הקלטתי אז נראה את הכל מחר
י יולקה פולקה 88 New member 30/11/07 #17 כי היא לא חיה ולמרות שאנשים טועים ונוטים לחשוב שפאני היא אמא שלה לא פאני זו האמא של אודי(מישהוא שם קישור לאילן יוחין של כל המשפחה)
כי היא לא חיה ולמרות שאנשים טועים ונוטים לחשוב שפאני היא אמא שלה לא פאני זו האמא של אודי(מישהוא שם קישור לאילן יוחין של כל המשפחה)
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 30/11/07 #19 לא ראיתי..../images/Emo4.gif לא הייתי בבית והוידאו לא עובד... דווקא נשמע שהיה פרק טוב, חבל..