שרשור הפרק השלישי- עונה 1

אוגסלט

New member
ועדיין, בדומה לפרק הקודם

גם בפרק הזה, ובכל הפרקים שיבואו אחריו, איליס נראית כמו ג'רביס קוקר. ג'יזל - מה זה הנצנצים האלה? לדעתי זה כיער אותה עוד יותר, כי גם בלי זה היא לא משו מדהים. אפילו היא בעצמה אומרת. רובין - ג'יזס.. ג'יזס.. ג'יזס.. ג'יזס.. ניקול - איכזבה קשות! נ.ב. החבר שלך בוגד בך.
שאנון - תמונה מדהימה!! חבל שהיא כזאת נעל. או לפחות עושה רושם של אחת. אבוני - בטוח שהיא מאפרת מקצועית? וגם מה כ"כ הרגיז אותה בסמי-קרחת שגם ככה הייתה לה?! אדריאן - מהממת כהרגלה... קיסי - לא זוכרת איך התמונה שלה יצאה >_< סה"כ פרק חביב. ואני רוצה שרובין תעוף כבר.

Sahar 11

New member
באמת תמונה יפה של שאנון

אבל כמו שאמרו היא יותר יפה בתמונות מאשר במציאות

oOBAGIRAOo

New member
2 דברים

1. לא חבל על ניקול? הורידו לה תוספות שיער ב1500 שקל והעיפו אותה אחרי פרק אחד? למרות שהחלק יור יפה לה. 2. רק אני חושבת שהבגדים של איליס הם כ"כ שנות ה90? כאילו, לפעמים היא מתלבשת כ"כ יפה (כמו בניפוי של הפרק הראשון, עם החולצה השחורה המכופתרת), אבל ברוב הזמן היא מתלבשת כמו אמא שלי (ואמא שלי לא מתלבשת יפה). אנשים צריכים להגיד לה מה ללבוש.

purple rain2

New member
אני זוכרת שבזמנו שנאתי את אבוני

שנאת מוות, עכשיו היא דווקא יותר פסדר ככה
רק טיירה ממש ממש עצבנה אותי עם כל הקטע שהיא אמרה שאם אדריאן לא הייתה מגיעה לניפוי היא הייתה מנופה כי זה לא פייר לגבי הבנות האחרות- בוא'נה היא חטפה קלקול קיבה ונראתה כמו זומבי, קצת הומניות! אממ ונראה לי שזה כל מה שרציתי להגיד
אה אה גם שג'יי מנואל נראה הרבה פחות הומו עם השיער השחור מאשר עם החימצון המזוויע

קיי בנט

New member
אני מתחרטת שראיתי כמעט..

ניקול מפחידה אותי רצח;[ וכל המתמודדות חוץ מאדריאן ושאנון כ"כ מכוערות וגרועות ומפחידות! לא צופה בזה יותר מזה;[ רק עונה שנייה ושלישית היו טובות[לבנתיים]. קריפי מה.

oOBAGIRAOo

New member
לא נכון

עונה שלישית די בסדר, אבל הבנות כ"כ פקאצות, כל דבר צרחות. עונה שניייה הייתה עונה של די מכוערות עונה ראשונה רולז

MeetLofe

New member
עונה ראשונה שולטת..

העונה השניה הכי פחות טובה גם כי בראשונה ושלישית הפבוריטיות שלי ניצחו:p

מממ...אני דווקא חושבת שעונה../images/Emo119.gif

שניה דיי טובה...כאלו בעיקר בגלל שנדי אבל היו תמונות דיי טובות ועונה ראשונה גם מעולה!! עונה 3ית דיי טובה.... אוף מקודם כתבתי תגובה ארוכה על הפרק אבל היא לא נישלחה ולא העתעקתי אותה
לא נורא.... את זותי אני יעתיק ליתר ביטחון אחר לא יהיה לי כוח לכתוב עוד תגובה... ולא תראו שום הודעה שלי *מעתיקה* *שולחת* *מקווה*

גאד אליס שולתת../images/Emo119.gif

וגם אדריאן!! אין עלהה רק בקטע אחד בפרק היא הציקה לי, אחרי שניקול היתה גם ככה מחוממת אז אדריאן באה לאלהה"הריסים שלי בסדר?" לא כול כך במקום אני אוהבת תה היתחברות של אליס ואדריאן ובמיוחד כשהם בפריז אז זה 2 ה"כופרות" נגד 2 המאמינות נמנמ....זה ספויילר מה שאמרתי עכשיו? אני מקווה שלא.... טוב אני בכול מיקרה מחכה לעונה ה2 של הטופ מודל הבאה תגידו זה רק אני או שהחדר של השופטים ממש ממש קטן פתאום אחרי שראינו את החדר הענקי שהיה להם בעונה ה3ית? זה ניראה כאלו אין להם מקום לזוז חח

למעלה