שומדבר לא נורא כשחנוכה מתקרב... [מה הקשר?בירהנשר!]
T the Girl of Love New member 27/11/06 #26 ../images/Emo214.gifשומדבר לא נורא כשחנוכה מתקרב... [מה הקשר?בירהנשר!]
W white angels New member 27/11/06 #27 אני כנראה לא אוכל לראות את הפרק..:- אני הולכת לקניון ויש מצב שאני אפסיד..איזה באסה =\
M m a r i n i New member 27/11/06 #28 אבל קניון יותר כיף חח ../images/Emo6.gif ולונורא נספר לךךך מה היה
W white angels New member 28/11/06 #34 נכון חח ../images/Emo13.gif בסוף ראיתי..אבל פספסתי את ה-10 דקות ראשונות.. תודה בכל זאת..חולה עלייך
W white angels New member 27/11/06 #15 גם אני לא הלכתי לבצפר! אבל זה בגלל שיש לי חופש של שבוע! חחח כפרה עלייך גם
M m a r i n i New member 27/11/06 #16 חה חה חה חה ../images/Emo6.gif אני לא הלכתי כי אני חולההה =\\ טוב לא כ"כ חולה אבל חולההההה חחחחח איזה כיפפ לךך תהנייי כפרה על כולםם חיחיחיחיחיחיחי מ=ש=ע=מ=ם
חה חה חה חה ../images/Emo6.gif אני לא הלכתי כי אני חולההה =\\ טוב לא כ"כ חולה אבל חולההההה חחחחח איזה כיפפ לךך תהנייי כפרה על כולםם חיחיחיחיחיחיחי מ=ש=ע=מ=ם
T the Girl of Love New member 27/11/06 #23 ../images/Emo214.gifשיהיה במזל"ט לנו ../images/Emo57.gif ועוד 57653653648769876 עמודים שיכנסו לארכיון בלי עין הרע
../images/Emo214.gifשיהיה במזל"ט לנו ../images/Emo57.gif ועוד 57653653648769876 עמודים שיכנסו לארכיון בלי עין הרע
מ מררריייננוושש New member 27/11/06 #33 סתם סתם סתם ../images/Emo6.gif החלפתי שם משתמש חחחחחח בהתחלה הייתי m a r i n i חחחחח כפרה עלייי לא ראיתי תפרקק .. הייתי בסלון עם אמא שלי וחברה שלה והיה צחוקים ובכלל לא הבנתי כלום ממה שהיה חחחחחחח ספרווו לי בבקשה מה היה... ראיתי שאלכסנדר היה משו עם ויקהה..וקוליה דיבר עם קטיי.. לא הבנתיי כלוםםםםםם חחחח
סתם סתם סתם ../images/Emo6.gif החלפתי שם משתמש חחחחחח בהתחלה הייתי m a r i n i חחחחח כפרה עלייי לא ראיתי תפרקק .. הייתי בסלון עם אמא שלי וחברה שלה והיה צחוקים ובכלל לא הבנתי כלום ממה שהיה חחחחחחח ספרווו לי בבקשה מה היה... ראיתי שאלכסנדר היה משו עם ויקהה..וקוליה דיבר עם קטיי.. לא הבנתיי כלוםםםםםם חחחח
W white angels New member 28/11/06 #35 חחחח ואני חשבתי לי.. הנה יש עוד מרינה בפורום איך הצלחת להחליף שם משתמש? גם אני רוצה לעשות את זה.. ממ ויקה ואלכסנדר כנראה שכבו.. זה מה שהבנתי..כי שניהם התלבשו..וויקה הייתה כזה בשוק קצת ריחמתי עליה.. קטי סיפרה לקוליה שהוא לא יכול לעבוד בחברה..היא סיפרה לו שהיא אמרה לחברות שלה שהיא מאוהבת בו וקוליה חח חשב שהיא באמת מאוהבת בו אבל היא הבהירה לו שלא..והיא חושבת להסכים להצעה של מיכאיל
חחחח ואני חשבתי לי.. הנה יש עוד מרינה בפורום איך הצלחת להחליף שם משתמש? גם אני רוצה לעשות את זה.. ממ ויקה ואלכסנדר כנראה שכבו.. זה מה שהבנתי..כי שניהם התלבשו..וויקה הייתה כזה בשוק קצת ריחמתי עליה.. קטי סיפרה לקוליה שהוא לא יכול לעבוד בחברה..היא סיפרה לו שהיא אמרה לחברות שלה שהיא מאוהבת בו וקוליה חח חשב שהיא באמת מאוהבת בו אבל היא הבהירה לו שלא..והיא חושבת להסכים להצעה של מיכאיל
T the Girl of Love New member 28/11/06 #36 ../images/Emo214.gifמרינה ומזימותיה..../images/Emo11.gif אל תתני לה לעבוד עלייך \ זאת תרמית!
מ מררריייננוושש New member 28/11/06 #38 חה חה חה ../images/Emo6.gif תקשיבי..... נכון איפה שרשום "יש לך מסר חדש " וזההה ליד זהה רשום החלף שם.. את לוחצת על זהה ואז למטה רשוםם "הרשה למשתמש חדש" ותלחצי על זה ותעשי פרטים חדשים וזההוו מקווה שהבנת חחחח אני לא טובה בהסבריםם
חה חה חה ../images/Emo6.gif תקשיבי..... נכון איפה שרשום "יש לך מסר חדש " וזההה ליד זהה רשום החלף שם.. את לוחצת על זהה ואז למטה רשוםם "הרשה למשתמש חדש" ותלחצי על זה ותעשי פרטים חדשים וזההוו מקווה שהבנת חחחח אני לא טובה בהסבריםם
W white angels New member 28/11/06 #41 חח הבנתי..../images/Emo13.gif אבל בינתיים אני לא אחליף את השם משתמש ..
מ מררריייננוושש New member 28/11/06 #39 ותודהה.. תודה שסיפרת מה היה חיחיחייי ווואיייי הם שכבוו ?!?! בעעעעעעעעע...ואלכסנדר זה לא דומה לווו..הוא לא נראה כזה חרמןן חחחחחח חחחחחחח מיסכן קוליה..אבל אני יודעת ששששששש........[לא מספרת]
ותודהה.. תודה שסיפרת מה היה חיחיחייי ווואיייי הם שכבוו ?!?! בעעעעעעעעע...ואלכסנדר זה לא דומה לווו..הוא לא נראה כזה חרמןן חחחחחח חחחחחחח מיסכן קוליה..אבל אני יודעת ששששששש........[לא מספרת]