שרשור התוכנית השבועית

הייתה תוכנית מצחיקההה../images/Emo70.gif

אבל עד עכשיו אני חוושבת שהתוכנית השנייה הייתה הכי טובה .. דעתי ..
אבל גם התוכנית הזאת הייתה מצויינת
סקעת והזה שמתופף משו בר הרגו אותיייי
כשהם שרו נומי נומי חח וגם הבדואים .. סליחה אחד מהם הוא דרוזי
ורננה הפעם לא הייתה מצחיקה .. אולי קצת אבל לא משו .. איזה בגדים
אור

RoieL

New member
שלמה בר. אמן וותיק. זה לא יצחיק את.

מי שלא מכיר אותו
מהברירה הטבעית. ואגב, פה לדעתי ההיכל ניצח את ארץ נהדרת עם החיקוי [גם שם היה חיקוי בפינה "בוא תפסיק לשיר"].

RoieL

New member
התוכנית הכי מבחילה שראיתי../images/Emo4.gif

נו, צוחקים איתכם
ידעתי שתיכנסו אם אני אכתוב משו כזה
תוכנית לא מולצחת, אבל החיקוי לארקדי היה חמוד, לנתי ופיני היה מדוייק להפליא, והחיקוי של שי ודרור היה מפתיע. מה שכן- פחות מדי דקות מסך לשלמה בר, ורק פעם אחת עם הברקה של רננה [לא תאמין מה עלה בחכתי השבוע.. מושט!
]. לצערי התוכנית הופכת את משחק מכור שאחריה לתוכנית המצחיקה בישראל כיום. אני נאלץ להסכים עם שי ודרור: "היכל התרבות.. זו תרבות? ארץ נהדרת זו תרבות!". אבל נתן להם עוד צ'אנס, הם שרים מהללללללללללללללללללללבבבבבבבבבבב
רועי

noyil

New member
וגם בתוכנית השלישית,

הכל לא מעלה אפילו חיוך. הדבר היחיד שנורמלי שם זה שלמה ארצי

lihay

New member
ישראל קטורזה - ענק !!!

גם החיקוי של הסלסולים של פיני חדד .. או איך שלא קוראים לו.. פגעו בול !! תותחים !

אחלה של תוכנית

אין מה לומר התוכנית מעלפת מצחוק
מה קשור ואדיר מילר עושים קטעים משגעים

תגובה שבאה מהלב- חזרתי להגיב

הנה שוב אני נותנת תגובה המלב והפעם אין לי מילים לתאר כמה מה קשור ואדיר מילר משתבחים מתוכנית לתוכנית ושלא נדבר על החיקויים המוצלחים שלהם כמו עיברי לידר,פיני חדד,נתי לוי ועוד אני מקווה ש"מה קשור" יחד עם אדיר מילר ימשיכו להצחיק וימשיכו להופיע על המרקע כל יום רביעי (והלוואי וזה היה כל יום)טוב לא נגזים אפשרי שהם יופיעו פעמיים בשבוע כי כך תהיה לי סיבה לצחוק כל יום מחדש וזה תענוג לראות את מה קשור ואדיר מילר בהופעת צחוק מושקעת כי ההשקעה בהם שווה בקימור חבר'ה מה קשור ואדיר מילר הם השולטים (ובקשר לדימיון של היכל התרבות לארץ נהדרת הם לא דומים פשוט מאוד כל אחד והתוכנית שלו וכל אחד עם הרייטינג וההשקעה שלו)

תוכנית ממשיכה לארץ נהדרת../images/Emo6.gif

אהבתי אדיררררררר למדתי לאהוב את ההומור שלך....והחברססס שלך טובים אני רק מקווה שלא יורידו אותכם מחוסר רייטינג....מחזיקה לכם אצבעות..............[שיו כמעט נחנקתי מהקורנפלקס עכשו]

lihay

New member
שיהיה גם וגם - קטורזה ? ענק !!

הייתי חייב לפרגן שוב לחיקוי..

Timbaktot

New member
וואי תוכנית גאונית !

פשוט קטלני כל תוכנית מעיפה לי ת'תחת ... חחח איך נקרעתי שזהבה בן אומרת לאמרגן " .. איפה הכסף? " ווואי גם עיברי לידר היה משו בנ"ז ועם חיים קרוגר פשוט .. מתבקש ואאלק תמשיכו איזה כותבים גאונים יש להם בל אין אייןןן על חיל קהל !!!!

eyh

New member
תקלה בוידאו!!

כמו שמישהו כתב בראיון של שלמה וזהבה עולה השיר I NEED A HERO ואי אפשר לשמוע כלום!תקנו את זה!

למעלה