שרשור התפקדות

ganitav1

New member
אני../images/Emo26.gif../images/Emo136.gif../images/Emo85.gif

שם:גנית מקום מגורים: חיפה דמות אהובה סאמרלנד: יש לי שניים...בריידן ואווה אייסיקיו: 169635228 מסר לאומה: אמ...אין...

sk8er grrl

New member
אני :)

שם: אפרת כהן... גיל: 16 מקום מגורים: חולון דמות אהובה בסאמרלנד: בריידן (ג'סי מקארטני)
אייסיקיו/מסנג'ר [או שניהם]: איי סי: 140103766 מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: עדיף להיות מיוחד מאשר להיות כמו כולם! (סתם משהו שהמצאתי)

YardenANDevaN

New member
שלי->

שם: ירדן גיל: 15 (מאתמול..חחח) דמות אהובה בסאמרלנד: אני לא טובה ממש בלזכור שמות אבל בריידן והאוסטרלי המהמם. אייסיקיו-179501875 מסנג'ר[email protected] מסר לאומה: תחייו את הרגע, כי אולי מחר תמותו

MaYuShKuSh

New member
טוב גם אני חדשה פה אז...

אני מאיה בת 14 מת"א אין לי דמות אהובה ואין לי מסר אגב ירדן מזל טוב

yotaml

New member
עונה

שם: יותם לשם גיל: 14 מקום מגורים: ירושלים דמות אהובה בסאמרלנד: אני אוהב את כל הדמויות אבל אם צריך לבחור-אווה. אייסיקיו: 347218307 מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: תחיו באושר ועושר עד עצם היום הזה

אינטרמן

New member
אני

שם:שלומי גיל:18 וכמה חודשים. מקום מגורים:חור קטן בדרום. דמות אהובה בסאמרלנד:כולם אני חושב. אייסיקיו/מסנג'ר [או שניהם]:לא על גבי הפורומים מסר לאומה:תאכלו במבה!זה טעים

תותי 14

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo3.gif

שם: רות גיל:15 בפברואר.. מקום מגורים: מושב בצפון דמות אהובה בסאמרלנד: אני אוהבת את כולם.. אבל במיוחד ניקי ובריידן.. אייסיקיו/מסנג'ר [או שניהם]: 261774750 (נמחקה לי הרשימה..
) מסר לאומה:סאמרלנד רולז!
(לא היה לי משו מקורי..)

QueenMaria

New member
וואפי.../images/Emo9.gif|עידו|../images/Emo187.gif

שם: שירי. מקום מגורים: ירושלים. דמות אהובה בסאמרלנד: אווה ודאריק.
אייסיקיו/מסנג'ר [או שניהם
]: [email protected] מסר לאומה: פלסטר קדוש שולטים

למעלה