שרשור ספוילרים

את שמה את הסימן הזה לפני

קטע בו את אומרת משהו שיקרה בעתיד הסידרה, הכוונה כמובן לפרקים שעוד לא ראינו פה בארץ, ערוץ 3.. תמונות מסטים שלא ראו עדין בישראל.. מי עפה מתי.. מי מנצחת כמובן ודברים על העונה ה3.. אז כדי שאנשים ידעו שמה שאת הולכת לכתוב כולל את הדברים האלו.. אז שמה את הסימן...

../images/Emo58.gif

אמרתי שנראה לי... והתכוונתי קייטי עפה ואחריה קמיל לא אחרי קמיל התבלבל לי

7a

New member
לא לא לא לא לא לא!! אררר טעותתת

קייטי עפה השבוע!![ז"א שהיא עפה שישית] אחריה עפה שרה! אחריה עפה קמיל! אחריה עפה אפריל! אחריה שנדי [היא הייתה בשלישיה כמובן..] וה-2 האחרונות היו מרצדס ויואנה וכמובן שיואנה ניצחה! זה הכל הנה הבהרתי את זה.. ונמאסס שכולם כאן שונאים את קמיל! היא לא כזאת רעה, רק הפכו אותה לכזאת! ובמיוחד יואנה, היא גרמה לכולם וגררה את כולם לשנוא אותה..ממש כמו שעושים חרם! ומה לעשות!? אחרי שככה מתנהגים אליך אתה לא תלך ותהיה נחמד לכולן! לא חושבים כמוני?->בעיה שלכם! אני יודע שאני חושב נכון המשך יום נעים שיהיה לכם! בבי

MaYuShKuSh

New member
אממ...

מזה משנה מי עף קודם קמיל או קייטי? העיקר שתיהם עפו אגב שכחתם את סימורה יואנה יפה אבל אני שונאת תתסרוקת תרנגולת הזאת שעשו לה אני לא שונאת את קמיל אבל גם היא לא נראת לי הכי יפה שם וגם עם גישה כמו שלה היא בטח לא יכולה לזכות... היא לא יכולה לקבל הערות, שהיא מצטלמת היא מגזימה עם הפרצופים והתנועות והיא לא מסתדרת שם עם אף אחד

שאלה חשובה:)

טוב ,כמה עונות יש לתוכנית הזאת? והאם ישדרו את כל העונות בארץ?, אני מפחדת שיורידו אותה....

למי יש ספוילר מהשבוע הבא?

אם יש למישהו ספוילרים תקצירים תמונות כל דבר מהפרק לא של מחר של שבוע הבא בבקשה לשים! תודה:)

בבקשה!!!

מישו יכול להגיד לי מה יהיה היום בפרק ולשלוח לי תמונות נכון שיואנה תנצח? ראיתי באתר אינטרנטר באנגלית

הפרק של שבוע הבא!

בשבוע הבא יש פרק מעניין : אחרי שנפרדים מקייטי, הבנות מבינות שהן צריכות להשתפר כדי להישאר בתחרות בא כוריאוגרף ומלמד אותן על תנועה ואז הן מגלות שהתנועות שהן למדו יכנסו לתוך וידאו קליפ של טיירה לסינגל שלה. אפריל מנצחת שוב גם תחרות הריקוד ולוקחת איתה את שנדי ושרה לקבל את הפרס שהוא להסתובב עם חברים מלהקת ראפ ידועה. שנדי נכנסת לבעיות עם חבר שלה בגלל שהיא לא רוצה שבזמן שהם רחוקים שהוא יצא עם אחרות ואז היא יוצאת לבר ומתחילים איתה חבר שלה שומע על זה ומתעצבן. בסוף נשארות שתי בנות שאחת מהן תיפסל, שתי הבנות הן יואנה ושרה ושרה בסוף הולכת הביתה. טיירה בוכה ומחבקת את שרה ולפני שהיא נותנת את התמונה ליואנה שממשיכה היא דופקת נאום מרגש ביותר!:) למישהו יש תמונות מהפרק הזה?

למעלה