7 בנובמבר - יום שלישי!

• פותח הנושא iaml
  • פורסם בתאריך

iaml

New member
הפוסטר מאחורי אמנון לוי שמשרד...

מישהו יודע היכן מוצאים פוסטר כזה או בסגנון כזה?

שלי46

New member
חוייבתי בפופיק ב200 ש"ח!!!!!!!

ובכלל לא ידעתי מה זה ואני לא עונה להודעות כאלה. מה עושים ? הכסף אבוד?????.

URIELINE

New member
חוצפה-פופיק אתר הכריות

גם אני נכוותי מהאתר-פשוט גנבים לאור יום

iclz

New member
לא הבנתי בדיוק איך פעל העוקץ

מזועזע! שקלתי להצטרף אך ויתרתי מסיבותיי... איזה מזל. אך אינני מבין איך מ-SMS הם עקצו מאות שקלים מכל לקוח? יוני.

ירדן68

New member
האשמות - החברות הוללריות!!!!!

לגבי העוקץ של פופיק - לאחר בירור עם החברות הסוללריות מתברר כי הן משתפות פעולה עם החברות האלה, ולאחר בדיקה יסודית ניתן לבטל את האפשרות שהחברות הללו ישלחו הודעות לטלפון הסוללרי

ברקוניץ

New member
שוכר שמסרב לשלם

מה נאמר בתכנית על מי שמסרב לשלם .בחודש הראשון שלא משלם האם ניתן לפנות אותו (מספר חודשים כן שילם )

montana90210

New member
אף אחד לא מכוסה - אפשר בהחלט לתבוע

אף אחד לא מכוסה - אפשר בהחלט לתבוע את "פופיק" , וכדאי להזדרז בטרם תחול התיישנות על העבירה המאוחרת ביותר שנעשתה על ידם. מי שלא תובע - פראייר. בנקל אפשר לדעת את פרטי הבעלים של האתר.

karin39

New member
זיכוי כספי מחברת הסלולר

לידיעת כולם!! גםא ני נעקצתי על ידי פופיק ב 500 שקלים!!! לאחר צעקות ואיומים, פופיק כמובן לא הסכימה להחזיר לי את הכסף.. אבל הישועה שלי באה מסלקום שהבטיחו שיתנו לי זיכוי מלא!!! אל תוותרו! החברות הסלולריות שלכם אשמות! באיזה חוצפה הם מחייבים אותנו בכאלה סכומים מבלי אישור שלנו או מבלי הוכחה שנירשמנו לאתר??!!!

פאזלד

New member
פופיק

איפה יש מידע על תבעיה ייצוגית נגד פופיק גם אני קורבן של שיטת המיסרונים שלהם !!!

sbanay

New member
גם אני

גם לי היה את אותה הבעיה עם אותה חברה העניין הוא שאני אפילו לא הייתי מקבלת הודעות כי נחסמתי במכשיר לקבל את ההודעות אבל החברה הזו המשיכה לשלוח ולמרות שלא ראיתי את ההודעות בפועל הייתי מחוייבת עליהם. העניין הוא שהייתי צריכה להלחם רבות עם חברת אורנג' על מנת לקבל את הזיכוי שמגיע לי והם היו מוכנים שאני אתנתק ולא לתת לי את הזיכוי. בסופו של דבר לאחר לחצים ושיחות רבות עם מנהלים בחברה קיבלתי את מה שמגיע לי. הנושא הזה של חברות כמו פוםיק היא בעיה ארצית שחייב לטפל בה וכמה שיותר מהר כי רבים נופלים בפח בלי שיידעו זאת ומפסידים כספים רבים

JMNS

New member
אני לא מבין את חברות בסלולר

איך זה שהם נותנות לחברה לגבות כסף מלקוחות ללא הצגת שום חוזה? אני יכול להציג את עצמי בתור חברה בפני חברות הסלולר ולהתחיל לגבות כסף מלקוחות ללא הצגת שום מסמכים שמתעדים איזשהו קשר בין החברה ללקוחות? חבל שבתוכנית לא ביקשו את התגובה של חברות הסלולר ולא שאלו אותם למה הם מאפשרים דבר כזה הרי הם האנשים הגדולים בכל הסיפור הזה.

פאזלד

New member
ספקיות סלולר יכולות לתבוע את פופיק

לדעתי חברות הסלולר אמורות להגן על הלקוחות שלהן לכן הייתי ממליץ להם לתת זיכוי כספי לכל הלקוחות גורף. ספקיות סלולר יכולות לתבוע את פופיק על מרמה ופגיעה בלקוחתיהן הרי יש להן מחלקות וצוות משפטי נגיש יותר מהאזרח הקטן

פאזלד

New member
לא עוזר לחסום את פופיק רק דרך ספק ה

אז חסמת את פופיק דרך החברה בסוללרית... אבל אפילו אם המיסרון לא מגיע למכשיר הנייד מבחינת פופיק הם נתנו לך שירות ויחייבו אותך חייבים להתנתק גם מפופיק ובשביל זה צריך לשלוח מיסרון עם המילה "ביטול" ל מספר 1440

תתארגנו לתבוע את פופיק ובגדול!!!

צריך להתארגן ולתבוע אותם!!! אני חושבת שבעזרת אמנון לוי וקבוצת אנשים גדולה שנפלו קורבן לשיטת המסרונים של פופיק נתאחד ופשוט נגיש עלייהם כזו תביעה שנקבל לא רק את מה שמגיע לנו גם נקבל פיצויי הולם על עוגמת הנפש !!! הם גנבו מאיתנו כספים מהארנק!!! והם צריכים לשלם על זה!!!

גברי 22

New member
סגרו את האתר חחחח

עשו מכה וברחו עכשיו הם יפתחו אתר בשם אחר ויעשו עוד מכה, ככה זה במדינת הקומבינות המושחתת הזאת שאין משטרה ואין צדק, אין בתי משפט ואין כלום הכל חרתבונה כאן ...

michelle2113

New member
גם אח שלי וידידה שלו נפגעי "פופיק"

ולא עזרו השיחות אליהם ונסיונות לתבוע אותם- הם מכוסים. אתם חושבים שיעזור אם נתקשר לשומר מסך (גם אחרי השידור היום)?

yaki123

New member
../images/Emo45.gifהזדעזעתי מאוד מהתוכנית....

ממש גניבה.. ניסיתי להיכנס לאתר פופיק,אבל הוא לא נפתח לי...מממ..

SuperKeren

New member
../images/Emo44.gif7 בנובמבר - יום שלישי!

בשרשור זה תוכלו להגיב על מה שראיתם בתוכנית האחרונה של "שומר מסך". אנא שמרו על שפה נאותה ושימרו על כל שאר כללי הפורום
.

למעלה