7 בנובמבר - יום שלישי!

• פותח הנושא iaml
  • פורסם בתאריך
שערוריית פופיק והפתרון../images/Emo70.gif

כמי שעברה את מסע היסורים הארוך על מנת להזדכות על גזילות חברת פופיק, הרי לכם הפתרון הפשוט שהגעתי אליו היום: לפנות לחברת הסלולאר, לידיעתכם הוקמו בהן, בעקבות הכתבה של אמנון לוי צוותי חירום לטיפול בכל הנפגעים של פופיק השייכת לחברת טלכלל, היום לאחר שהסברתי לחברת הסלולאר שלא ניתן לאתר אף נציג שירות בטלכלל ואני מתכוונת להעביר את הטיפול לעורכת הדין שלי, התרצתה נציגת השירות ועברה איתי טלפונית על כל רשימת החיובים במשך כל תקופת השוד המתמשך של חברת פופיק, הנציגה זיכתה את חשבוני במלא הסכום. לסיכום, על חברות הסלולאר מוטלת החובה האתית להודיע למנויים באזהרה כתובה ב-SMS על כל הורדה עתידית של ספק חיצוני אליו התחברנו ביוזמתנו או בשוגג, מאחר ופעולות אלה לא נעשות על ידי חברות הסלולאר, הן מזכות את המנויים על שירותים אלה. ז"א - לפנות לנציג שירות, להסביר ולדרוש את מלא הסכום ולא להסכים להצעתם לפנות לחברת טלכלל, להזכיר לנציג השירות שאם לא יטפלו בבקשתכם - אתם פונים לערכאות משפטיות, ממידע פנימי שאספתי, מונחים נציגי השירות להחזיר למתעקשים את מלא הסכום, בהצלחה!

כל הכבוד לך

כל הכבוד על האינפורמציה אבל אני כבר בקרתי בסניף החברה הסלולרית שלי ועשיתי שם די בלאגן עד שהנציגת שירות שלי זיכתה ב500 ש"ח (מה שפופיק גנבו ממני) הבעיה היא שלא קיבלתי שום זיכוי ושום כסף ואף אחד מהצדדים לא מוכן לשאת בתשלום! אז.. זה נחמד שאני רשומה כאחת שמגיע לה זיכוי, אבל מה קורה עם הזיכוי אם אף אחד לא מוכן לשלם אותו?!

את הזיכוי את אמורה לראות בחשבונית

הקרובה של חברת הסלולאר שלך, ולא על המקום, כך גם לנו הסבירה נציגת השירות.

תודה חמודה אבל זה לא עוזר

אני ביטלתי הכל! את כל ההודעות, ואת כל השירותים (את כל שירותי ספקי תוכן חיצוניים) ואני עדיין ממשיכה לקבל הודעות לפלאפון שלי אפילו שביטלתי את כל המספרים הנ"ל : 6969 7007 4455 כל אלה ועוד ... עכשיו אמרו לי שהחברה הסלולרית שלי תזכה אותי על כל אלה ותנחשי הם לא זיכו אותי. נראה בחשבונית הבאה שלי מה קורה עם זה..

ואנחנו קיבלנו היום חשבונית ע"ס 1087

ש"ח, איך, אני לא מבינה איך זה מגיע לסכומים כאלו. גם אנחנו עוד לא קיבלנו את הזיכוי, מקווה מאד שנראה את הזיכוי בחשבונית הבאה כפי שהבטיחה נציגת השרות בחברת הסלולאר שלנו.

אדומה69

New member
פופיק מפחדים ומחזירים את הכסף

היום פופיק צלצלו אליי והם מחזירים לי את הכסף רק צעקות ובלאגנים תנסו זה מצליח תודה לשרון מפופיק חחח

נפגעי פופיק - בואו תעזרו באמת!!!

נפגעי פופיק שלום! לידיעתכם, הוגשה תביעה ייצוגית נגד פופיק על סך של 28 מיליון ש"ח. אם אכן פופיק החזירו לחלקכם כסף בגלל שצעקתם מספיק טוב, זה רק מראה שהם מודים שהגביה היתה בלתי חוקית ויש לזה חשיבות רבה במשפט. אם אחד הנפגעים שפופיק החזירה לו כסף מעוניין באמת לעזור - תפנו לעורך הדין שמייצג בתביעה הייצוגית. עידן איידן שמו, והוא הח"מ. מי שמעוניין במספר הסלולרי שישלח הודעה פרטית, ואמסור אותו (מפאת כללי האתר כמובן). לא להנהן בראש ולהגיד שזה "חמור מאוד" - לעשות מעשה! בהצלחה לכולם.

meitali7

New member
לעדין איידן!

עידן שלום, הייתי מאוד רוצה להשתתפף בתביעה הייצוגית. אשמח אם תתן לי את מספר הסלולר שלך. תודה.

למעלה